Sista stalltjänsten

Idag var det sista gången jag hade stalltjänst i stallet, något som ingår i att vara hyrryttare. Men nu är det slut på det efter att ha gjort det i typ 10 år.. Känns ändå ganska skönt även om det är mysigt att va i stallet och fixa. Idag spenderade jag lite tid med min älskade farino. Hade honom lös i hagen och när han följer varje steg man tar blir jag varm i hjärtat. Jag älskar den hästen något enormt, och vill bara köpa honom..😔❤️


En skogstur med mormor

Igår var jag och mormor ute i skogen med hundarna. Älskar att krypa bland träden och klafsa runt i lera och tillsammans skapa oförglömmliga minnen, det händer alltid nått nytt. Här är min fina mormor som alla hundar älskar, och jag med❤️


Jag och smilla säger hej till våren


Igår va vädret på topp. Började dagen med att baka kladdkaka sen gick jag ut med hundarna med ett stopp hos farmor. Riktigt skönt! Jag och syster tog en sväng ut till bror och lilla ebba där vi lekte för fullt i några timmar innan vi åkte hem, beställde pizza och åt hos farmor och spela kort. Hade en jättebra dag och nu hoppas jag bara att våren är här för att stanna! 

Lugn långledighet

Började helgen med att spela fotboll med jobbet. Lika kul som förra gången och är faktiskt väldigt taggad på att komma i form och börja spela igen till sommarn! Fre, lör och söndag är det inte så mycket planerat. Har hundarna hela helgen så idag gör jag nog en kladdkaka och åker ut och är hos min bror ett tag på dan och sen på kvällen kommer syster och äter pizza. På måndag är det dock inte en lugn dag. Då står min sista stalltjänst på schemat och efter det brukar jag va ganska så slut.. Hoppas alla får en fin påsk! 
sötaste påskkärringen jag någonsin sätt. Detta barn strålar så mycket kärlek, all lycka till lilla ebbisen! ❤️

Tattoo bokad!! :D

Nu är det bestämmt, den 5:e maj ska den dit! Sen längtar jag bara efter att sommaren ska komma så man kan gå i shorts å linne, och tills nästa år. Då åker nämligen hela min familj, inte bara mina syskon och föräldrar. Vivvi och lilla ebba och jesper följer med på pappas 60 års resa. Det finns inga bättre resor än dem med familjen. Älskar er något enormt och den resan kommer bli den bästa!❤️
ungefär såhär kommer tattueringen se ut med lite detaljer som ska ändras

Som en helg ska vara

I fredags var jag hemma med familjen framför tvn och lets dance. Lördagen spenderade jag med Elin i västerås med shopping och prat. Och söndagen var jag med Jesper och på kvällen åkte jag och tränade. En helg bestående av lite av allt! Kände mig riktigt duktig när jag i söndags tog på mig träningskläderna och åkte till gymmet när ingen annan ville träna, ännu bättre blev det när träningen gick bra. Trodde jag hade usel kondition men blev ganska bra resultat på löpbandet ändå! 😃 lördagens shopping resulterade i nya ljusa,tighta och slitna jeans, en kofta, 5 par trosor, ett kakfat, ett par mysbyxor(skönaste byxorna jag någonsin haft på mig), mascara och en sminkborste. Har även beställt hem detta från nelly så hoppas de kommer snart! 


En bra morgon


Vakna upp med dessa två gosisar i sängen och få sovmorgon är helt klart en bra start på dagen! 

Kommer väl aldrig få veta vem som skrev detta, men det va fint gjort

Vet ni om att ibland när personer skriver till än på facebook får man inte upp det som ett meddelande. Jag tror det blir så om man inte är vänner med varann. Iaf så lyckades jag idag komma in på dessa meddelanden. För att göra det går man in på messenger appen-->inställningar-->personer-->meddelandeföfrågningar. Bland dessa var bland annat detta meddelande som jag fått 2013: 

"Jag lärde mig som liten att se det vackra i det enkla, i dig ser jag de båda. Du är vacker och så enkel att prata med. För de vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på, du har hoppat in i mitt hjärta och hoppas du kan stanna där länge till. Min kärlek till dig är som vinteräpplen - mognar sent men håller desto längre! I världen är du bara en liten plutt, men för mig är du hela världen! Det handlar bara om att se det vackra i det enkla! Sussa sött ❤"

Det dumma är att jag kan inte se vem det är som skickat detta. Kan vara för att nån blivit borttagen som vän elr så men känns ju sådär att inte ha svarat nått tillbaka.. Det va iaf fint gjort och jag hoppas jag inte gjorde dig så ledsen.. 😕



Vill haaa


Detta väder är det tråkigaste på året, nu vill jag bara ha sommar sol och ledighet så man kan hitta på massa roligheter..

Fotboll med jobbligan


Som rubriken lyder så åkte vi ett gäng från jobbet och spelade fotboll. Man kanske inte skulle tycka att det var så jätte kul att åka och spela med ett gäng killar på 15 pers,men efter idag, och med de här gänget kan jag helt klart göra det nästa gång! Det var längesen jag spelade fotboll i fanna men den tiden har jag saknat enda sen jag slutade spela. Idag är jag ju inte direkt så jättebra, men satan var kul det va! Thanks grabbs för idag! Och trevlig helg allihopa! 

Bilder från skansen






Grattis mamma

Idag är det din dag! Hoppas du hade en mysig kväll med gott fika. Det förtjänar du! Du hjälper mig i allt jag gör och det känns tryggt att ha dig som mamma. Älskar dig❤️
kvinnotrion i familjen Lundberg👊🏼

Vem är jag?

3 saker jag älskar
-spendera tid med djur (djur får mig att vara lycklig, och just nu vill jag bara kunna hjälpa alla djur som far illa, det gör ont i hjärtat att se dem lida..) älskar alla människor som på nått sätt göt goda gärningar för djur, ni är änglar! 
-människorna jag har runt omkring mig( min pojkvän, min familj, mina vänner, min släkt. Älskar er och är så glad att jag har just er i mitt liv! 
-pyssla och verkliggöra ideér( att pyssla får mig lugn i själen, och att sätta mina egna ideér i verk är spännande! Finns så mycket man kan göra som man bara inte tänker på, mycket gamla saker som man kan göra om till nytt, mycket skräp som kan användas och bli något jättefint) 


3 saker jag hatar
-människor som är dumma mot djur och andra människor(ni borde inte fåva kvar på planeten). När jag ser videos elr bilder på facebook på djur som plågas blir jag ledsen i hela själen och vill så gärna kunna hjälpa. Och de människor som gör dessa fruktansvärda saker är jag så j*vla arg på så skulle jag träffa demelr se dem skulle nog inget stoppa mig från att göra deras liv så jävligt det bara går... I framtiden vill jag vara en av dem underbara människor som åker och räddar djur som far illa!
- att livet är så orättvist, finns så många människor som gjort saker som gör att dem förtjänar det sämsta möjliga, dem förtjänar inte ens att få vara kvar i livet men till och med det är för lindrigt. Många människor förstör andras liv, saker som aldrig går att få tillbaka eller ångra. Sen finns det dem människor som förtjänar det allra bästa, men som har otur och ibland är på fel plats vid fel tidpunkt eller råkar ut för sjukdommar. Jag önskar bara att livet vore rättvist och man får vad man förtjänar!
-att betygen nu för tiden bestämmer hela ens framtid typ..(vet inte om jag kommer kunna utbilda mig till djursjukskötare för det är så jäkla höga intagningspoäng och dem går inte på nått annat än betyg vid intagnin, inga erfarenheter inga personligheter, endast betyg och det suger. Jag menar en personsom lever för detta yrke och skulle gå in med hjärta i varge liten sak skulle kunna göra jobbet så himla mycket bättre än någon som är duktig på att plugga men som inte alls passar i yrket..

Finns mycket som man skulle vilja ändra på om man bara kunde, speciellt att få alla människor att ha vett i huvet och inte göra massa skit. Men tyvärr verkar det inte så lätt, hade jag fått bestämma skulle straffen man får vara så himla mycket värre och människorna som begår brott borde lida lika mycket tillbaka om inte mer. Men där är iaf tre saker jag hatar

3 saker jag är rädd för
-spindlar
-mörkret
-att nån av mina nära ska råka illa ut

3 saker jag vill
-komma in på djursjukskötare och börja plugga till hösten
- åka på surfresa
-köpa min gamla hyrhäst farino

Finns såklart många saker jag vill göra.. Men här är några av dem :)

Kärlek när den är som bäst

Har ni nån gång varit så kär i en person att ni nästan saknar den så fort ni säger hejdå? Inte för att ni vill vara med varandra konstant utan bara för att ni älskar varandra. Eller har ni nån gång blivit varm i hela kroppen och fått ett stort leende på läpparna bara av att skriva med denna person. En känsla som verkligen säger att den här personen är något alldelless extra. Jag hade aldrig något riktigt förhållande innan det jag är i nu, ibland undrar folk hur jag kan ha varit i ett förhållande så länge, att jag inte tröttnar eller att det blir tråkigt. Sanningen är att när man hittar en person som man passar med, som man kan lösa problem med och som man vill kämpa för att hålla ihop med så är det inte så svårt. Det måste dock komma från båda sidor för att fungera. Det med att det kan bli lite tråkigt förstår jag i vissa förhållanden, för när man är ung vill man utforska och ha kul. Men har man en partner man kan lita på till 100 procent så kan man vara med vilka man vill ändå, och utforska och så kan man ju göra med sin patrner;) jag menar är det bara det man är ute efter, att träffa nya hela tiden utan viljan att hitta någon att stanna vid så är det klart att man tycker att ett nästan 3 år långt förhållande låter jättetråkigt, men som tur är är det inte det jag vill. Ville bara skriva att bara för man är i ett förhållande så stoppar det dig inte från att vara precis som innan, så länge du hittar en partner du litar på och precis det har jag, du är den jag saknar om dagarna och som gör mig sådär varm i hela kroppen. Är så glad för att jag har dig Jesper❤️


Sjukling

I måndags började jag på min nya avdelning kylen på jobbet. Det var väldigt tungt men roligare än att vara ute på vanliga plocken. Sen är det ju alltid kul att dem vill ge än mer ansvar för att man är duktig! :D igår och idag är jag dock sjuk med väldigt jobbig slemhosta. Så igår blev det en hel del pyssel och idag blir det till att baka till mammas födelsedag. Imorrn hoppas jag att jag kan gå och jobba igen! Vill inte stå och hosta ihjäl mig bland folk..
saknar detta så himla mycket när jag pysslar med min fotobok..