Iphone 5!

Såå, nu har jag äntligen ny mobil och kan lägga min gamla och otroligt sega fyra åt sidan!! :D


Happy news!

Nu har familjen bestämmt sig för att köpa häst:D har innan inte velat ha en häst då jag även vill ha ett liv och dels hinna med skolan. Men eftersom mamma opererat ryggen nu och ska börja rida igen kommer det inte att bli tyngre eller mer att göra för mig eftersom vi båda kommer rida och ridskolan fodrar och så. Och vi kommer även kunna bestämma helt själva om tider o så då vi äger den, och det blir ju såklart enhelt annan häst när inte massa olika personer rider den. Kommer dock sakna fina star som kommer få gå tilmbaka till ridskola:'( men jag får fortfarande ha henne tills vi hittar en häst vi vill köpa:)


Sool

Dem senaste dagarna har jag inte haft så jätte mkt att blogga om, jag har solat enhel del! Har vart ut till bresse med elin en stund på eftermiddagen i mån och igår va vi på stan och fikade, och så har jag fått veta vad jag ska göra i nån vecka frammåt när jagska ta hand om deras söta katt. Sen har jag ju också ridit som vanligt:)


Sad songs <3

haft en lugn söndag, började med pannkaks frukost innan det bar av till stallet för ett ridpass. kvalitetstid som vanligt! träffade anna en snabbis och kvällen har spenderats framför datan och film. såg bl.a safe haven, riktgit bra film! imorrn blir det troligtvis att jobba med att måla dem 200 sopkvastarna som är i garaget.. väldigt enformigt men faktiskt ganska skönt att bara koppla bort allt annat och ha musik i högtalaren. Känner man mig så vet man också att jag dränker mig i sorgsna låtar, så många tankar och minner kommer upp, kanske inte det bästa eftersom det oftast är saker som jag igentligen vill glömma vilket gör att det bara blir jobbigt, det är som att jag gräver ner mig mycket mer än vad man borde med hjälp av musiken för att sen ta mig upp igen och bli starkare. Men för tillfället kommer inte dem jobbiga minnena upp utan istället dem bra som jag bara vill ha mer av! :) Hoppas alla har haft en bra midsommar helg, jag kan inte klaga så länge jag får vara med bästavän! 

Glad midsommar alla! :)

 

photoshoot med Elin

 
 
 
 

dålig uppdatering, jag vet..

har inte bloggat dem senaste dagarna och det är väl igentigen för att jag inte haft så mycket att berätta om. har sovit ut ordentligt nu i några dagar för nu ska det börjas jobba! har två sommarjobb i år, bresse och måla hemma. Nackdelen är att jag kommer jobba när det är sol ute:( men ska försöka jobba så mkt som möjligt nu i början av sommaren när dem flesta andra också jobbar. Det som är bra är att jag väljer helt själv vilka dagar jag vill jobba och jag får jobba så mkt jag vill:D men dem senaste dagarna har jag iaf småbörjat med att måla, jag har ridit som jag också kommer göra mestadels under sommaren och har vart ute och sprungit konstigt nog och även träffat bästavän!
 
 

Feels good

Haft en rolig och väldigt mysig kväll idag! Du är något speciellt och jag hoppas verkligen jag får fortsätta ta del av det! Kom nyss hem med en bra känsla i kroppen och ännu bättre blir det när man vet att man kan sova hur länge man vill, älska sommarlov!! :)


Jun. 16, 2013


A relationship with a true friend, will always be remembered and never end

 
 
 
 
 

Turkiet resan <3

Har haft en otroligt rolig och skön semester med dem allra mest värdefulla personerna i mitt liv, nämligen min familj! Kunde inte bli bättre! Har haft sol näsintill alla dagar med ca 30 grader i skuggan, inget man klagar över att ha direkt! Så jag har såklart solat en heeel del! Men jag har också shoppat mycket och ätit god mat!

Skulle kunna skriva en hel bok om allt vi skrattat åt och allt vi gjort men det tror jag ja ska skippa.. Men ska iaf ta o visa er en del bilder från resan och på allt jag inhandlat!  Tror dessa bilder beskriver min resa ganska bra! Det är bilder på det jag handlat, min familj, lite outfiter och lite annat smått o gott!

 
 

Sooommarlov!!

Äntligen är det slut på skolan för nästan 10 veckor! Dock har jag ca två timmar kvar som e ett fysikprov men ändå. Känns hur skönt som helst att få slutat iaf! Första året på natur avklarat! Hur skönt känns inte det?!


Sry..

Har inte hunnit packa upp hela väskan så har inte kunnat tagit kort på allt som jag handlat men imorrn, elr ja idag om man ska vara exakt så lovar jag på en semesteruppdatering;) sov gott alla och ha en mysig skolavslutning imorrn!


Love u!

Hoppas det går bra nu på din ryggoperation älskade mamma! Kommer gå super! <3


Home sweet home

Även om jag velat stanna i solen ett tag till så e det skönt att vara hemma, speciellt att få ligga i min kära säng! Tråkigt nog måste jag plugga hela kvällen inför kemi o biologiprov så hinner inte blogga om resan ikväll.. Det kommer troligtvis imorrn! Bilder på allt jag shoppat och lite till!


Underbara dag

 
Började dagen med att gå upp ganska tidigt för att jobba på dressyrtävlingen i stallet, ganska skönt att gå upp då faktiskt, annars hade jag bara legat i sängen halva dagen. Var väldigt lärorikt att höra hur dommaren reflekterar ritterna så kanske fick lite saker att tänka på till tävlingarna fram över. Sen var det hem och duscha och efter det träffa en speciell person, får vara lite hemligt än så länge för er som inte vet.. Hade iaf en mysig tid med dig som jag hoppas det blir fler av!! Nu på kvällen har jag träffat Elin en stund eftersom jag åker imorgon, förstår det inte själv tror jag. Men det är grymt skönt att det är sant! Imorgon bär det av mot Turkiet, en tidig uppstigning blir det runt 4 men det är det helt klart värt! Hoppas det är regnoväder här hemma den kommande veckan och att jag får strålande sol så ses vi när jag kommer hem om en vecka! 

Dressyrtävling

Idag blir det att sitta och skriva protokoll hela förmiddagen, hade så gärna själv varit med!! Men kan ju inte göra så mkt.. Får hoppas på att det finns fler bra tävlingar sen när jag får börja rida igen!


Hard work!

En till dag med fint väder! Idag blev det att jobba i stallet. Terrängbanan fick bli lite fin!! Målning, snickeri, gräsröjning och lite annat! Ska dock aldrig mer röra sågar och borrar ingen.. Inte min grej och de e ju as jobbigt att såga massa brädor:o men nu e jag iaf hemma och får ta en låång o skön dusch!