New stuff!

Idag har det vart fullt upp hela dagen.. börjde dgen med en tripp till västerås för att inhadla dem sista grejorna till mitt rum, nu tror jag äntligen jag har llt det jag ville ha! Blev även nått plagg med hem, svårt att motstå alla klädesaffärer! Väl hemma var det bara börja sätta ihop sakern jag köpt och få det på plats. Sen blev det till att jobba lite med mitt målande, har fortfarande en heel del kvastar kvar att måla.. måste ta tag i em där! Fick iaf avryta jobbandet med att åka till stallet vilket var mycket roligare såklart! Hemma efter stallet bar det iväg för att övningsköra, riktigt stolt faktiskt! Lyckades backa in och parkera riktigt bra! dock var det automt på bilen men lärde mig iaf lite vart jag har bilen, fortfarande väldigt svårt med dem där rackarns backspeglarna men det kommer väl.. Nu blir det senaste avsnittet av PLL som kom inatt! :D 
 
här har ni förändringen i mitt rum, och linnena jag köpte :)
 
 
 
 

I don´t want to get hurt, but I really really like you!

 

Grönaaan

Lördagen spenderade jag på grönalund med ingen mindre än denna mupp ni ser på bilderna! Hade en väldigt bra dag men den hade vart roligare om halva dagen inte hade behövt gått åt att stå i kö. Det var verkligen sjukt mkt folk där.. Men nu tror jag iaf att jag hittar både dit och hem efter fjärde gången! 😃 tågresan hem kan jag ju också säga att den var bland dem roligaste! Dock hade vi planerat att typ sova hela vägen och drf valde jag den vagn läängst bak där ingen brukar sitta, men då kommer såklart massa folk, bl.a två mindre nyktra som babblade på precis hela resan om allt möjligt.. Va inte lätt att sova då direkt, vi satt snarare och skrattade åt dem hela vägen! Blev donken när vi kom hem och sen sov vi hemma hos mig. Tack för en mysig dag! :)

 

One more time!

nu blir det grönan för andra gången iår! kommer bli super! bara det att jag troligen aldrig kommer ha blivit så skrämd som jag kommer bli nu, menmen det e ju kul ändå! :D

solnedgång!

 
 
Finaste kvällen jag vart med om med strålande väder vi en underbart vacker solnedgång med bästavän! svårslaget! <3
 

första dagen på jobbet..

idag fick jag äntligen komma ut och jobba lite! har mest gått igenom allt, så jag vet hur det funkar men har även fått ett antal gäster. var väldigtväldigt lugnt ute i bressekrog idag på lunchen men kan ju bero på att vädret inte är det bästa.. Nu är jag iaf hemma igen och ganska trött i huvudet, har försökt lära mig nått om alla olika maträtter, öler, viner och sånt så man kan svara på kundernas frågor förhoppninsvis, och sen allt om hur man serverar vart allt finns och så.. imorrn blir det ut och jobba igen och troligen ganska många dagar frammåt.. pengar är värt det mesta jobben antar jag ;)

härlig dag!

idag har jag vart ute på klubbis nästan hela dagen med en saknad vän som vart och gårr millitär utbildning ett bra tag. Riktigt kul att träffas igen! har pratat assa minnen om den gamla god tiden.. oj vad jag sknar den tiden då man inte hade några bekymmer och allt bara va bra! Vi har iaf legat och solat hela dan! börjde med att vi hade en mamma med några ungar till att det va ett tiotal stora och flera små, och vi har iaf lärt oss att dem äter precis allt som e mjukt och gr att svälja.. nu e jg hemma en snabbis ch sk käka lite för att sen åka ut och köra lite vattenskoter sen igen! ska bli riktigt kul!! hoppas ni haft en bra dag i det fina vädret :D
 
 

Visby

Gotland är över lag väldigt mysigt men visby är nog den mysigaste plats jag vet! Sitta i hamnen och äta världens godaste glass och titta på alla båtar och allt folk, och även gå bland alla små söta hus och gator! Sen tycker jag det blir lite extra sött och speciellt eftersom dem pratar lite annorunda och det känns nästan som att man är utomlands! Här kommer lite bilder från en dag/kväll i visby med massa fotande med bästavän!
 
 
 
 
 
 

Gotland :D

delar upp resan i lite olika delar, börjar med lite bilder som är tagna då och då! resan har verkligen varit underbar med knäppa och roliga personer men framför allt med familj och bästavän! vi har åkt runt på gotland och även tagit en tripp till fårö och kollar på dem stora raukarna som finns där. har varit där i sammanlagt fyra dagar, vi har tältat alla dagar och haft strålande sol nästan dygnet runt!! :D tror vi räknade ihop att vi hade solat konstant i 9 timmar på två dagar så jag hoppas vi blivit lite brunare ;) även fast vi bara var på gotland så kändes det som att vara låångt bort från det vanliga och bara spendera tid med den bästa av alla!! något som man aldrig glömmer! bilder har vi i fler flera hundra som många av dem kommer komma upp här. men nu är det ändå skönt att vara hämma och få sova i sin egen säng! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm back!

Inte bloggat på huuur länge som helst! Men nu har jag precis kommit hem från gotland, rättare sagt kl 6 imorse.. Men har haft 4 underbara dagar! Vi har tagit massor med olika bilder så så fort jag fått dem av elin kommer dem upp på bloggen!


On our way to gröönan!

Se upp grönan! Here we come😃


...

Vet att jag inte bloggat på ett bra tag o det är bara för att den där j*vla appen inte fungerar.. Blir inte alls lika kul att blogga om man är beroende av att gå in på datan o blogga. Så får se när den tänker fungera igen..