Måndag

Började dagen hos kiropraktorn, så skönt att få massage! Sen gick jag på stan lite med elin och köpte present till min bror och hans flickvän som ska firas imorrn. Åt lunch på wickmans och sen chillade vi bara hemma hos elin. Sen bar det av till stallet, blev två pass idag. Först på star som var otroligt fin och sen på nisse.. Inte lika rolig att ha och göra med;) nu ska jag duscha och sen ska jag börja titta på tredje sesongen av pll:D


It's time to be serious!

Från och med idag fram till vi går på sommarlov ska jag inte äta några kakor, inga chips elr popcorn och sånt, inget godis, ingen läsk och inte äta snabbmat om jag kan välja annat!! Jag får dock äta glass eftersom jag ska utomlands och då måååste man ju ha glass!! Och jaag SKA och kommer följa detta!


2013-04-28

 
 
 
 

inte orkat..

Har inte orkat blogg de senaste dagarna, har haft annat för mig så har bara inte blivit av men nu ska jag väl komma igen:)

Apr. 24, 2013

Bloggappen har strulat senadte dagen så blev inget bloggande men nu så! Igår gick dressyr lektionen riktigt bra! Star va jättefin och vi kunde öka svårigheterna ett snäpp till! Så kul när man känner att man lyckas! I mån hade vi två matteprov också. Kap 2 i ma 2c boken, inte lätt kan jag säga! Men fick fesultatet igår kväll vilket var ett c som jag är nöjd med. Svenska nationella gick väl sådär, tycker inte om läsförståelser, inte i något ämne. Men men, snart bär det av till skolan igen som vanligt..


Div II dressyr

så duktig häst jag har! blev en 7 placering individuellt och laget kom på en 6:e placering. Blev en väääldigt lång dag, från 10 på morgonen till 8 på kvällen.. Men det gjorde ingenting för efter har jag haft en mysig kväll och natt. Nu blir det till att plugga inför matte provet imorron, kul..

Im not afraid to get dirty

Inte sovit så skönt som jag gjorde inatt på länge.. Igår va det ju mässa på idrottshuset, lyckades va med i en tävlig och vinna två tröjor, den som jag har på bilden alltså. Man kan ju tolka texten som man vill;) idag väntar iaf en lååång dag med dressyrtävlig. Får bli att plugga matte i bilen för att hinna bli klar tills provet.


Helt slut..

Aldrig gjort något så jobbigt som idrottslektionen idag! Mma med riktig, och helt galen tränare:o gjorde en "liten" fys uppvärmning vilket bara det gjorde en helt slutkörd, sen började vi med boxning som också e as jobbigt och efter det blev det självförsvar vilket faktiskt va ganska kul att lära sig. Dock va tränaren hel galen! Börjar att visa en övning på mig och typ vrider om hela handen så det gjorde skit ont, sen skriker han åt freja och mig att vi ska strypa och hålla hårdare. Blev ju nästan rädd för honom!

Ikäll blir det hoppträning också, jag har redan ont i kroppen nu så undrar hur rörlig man e imorrn..


Sommar!!

Aldrig längtat så mkt till sommaren, men nu är det bara 50 dagar kvar till turkiet och 58 dagar till skolan slutar! Kämpa det sista nu då!!


muums!

gosar ner mig i sängen med lite jordgubbar och vindruvor och PLL. Har nu fått lånat serien och kan äntligen börja kolla! perfekt kväll efter gårdagens kväll. hade skoj med fina vänner! ha en bra kväll alla:)

Lättnad..

Såå skönt att ha gjort sv nationella muntligt nu asså, va as nervös men tyckte faktiskt att det gick helt okej. Nu är det äntligen helg och idag blir det ut med vännerna! Snart kommer båda elinsarna och fixar oss hos mig:)


Bra start på dagen!

Började dagen bra med en löprunda! Jobbigt när man väl springer men känns väldigt skönt efteråt!


Torsdag

har inte bloggat på några dagar, dels för att jag inte vet om jag vill fortsätta eftersom inte så många kommer in på den(jag själv kommer inte ens in på den från datan) och för att jag haft en hel de plugg. var en ganska jobbig dag idag. fick sitta ganska länge igår kväll och plugga till kemiprovet som vi hade idag. E och C frågorna var inte så svåra men A frågorna är som vanligt as svåra.. Men jag tror iaf jag får E eller högre. Efter skolan var det bara åka hem och vila lite för att orka sätta sig och fortsätta plugga efter dagen. Så nu sitter jag och skriver mitt tal till svenska muntliga nationella som jag har imorrn. Temat är framtid vilket iaf var ett bra ämne som är ganska lätt att skriva om.
 
Engelska lektionen var helt okej, fick diskutera några olika ämnen vilket ledde till en het diskussion mellan mig och Freja mot Robin, nästa vecka blir det riktig debatt och vi går in hårt för att vinna över honom;)
Hade även en väldigt rolig matte lektion, garvade största delen av det åt att Freja satt och sa blondin skämt när hon själv är blondin. Hon skrattade i princip åt sina egna egenskaper.. och så va klassen lite elaka mot läraren. Men som tur har vi den bästa matte läraren nånsin, aldrig haft en så bra lärare. Jag har blivit den i klassen som får filma allt kul som händer, speciellt med vår lärare. Har än så länge 3 videor och vi hoppas på att få ha honom ända tills vi går ut trean, får vi inte det vet jag seriöst inte hur jag ska klara natur.. men iaf så ska vi när vi går ut klippa ihop allt vi har med honom som en minnes grej från dem tre åren på natur. Liten kul grej att ha!
 
Nu måste jag fortsätta med mitt tal, så jag inte står där imorrn och inte vet vad jag ska säga;) hare bra!

First time!

Glad tjej att kunna åka moppe ni igen, va lite kallt, men kul! och det ligger grymt mkt grus på vägen men det hoppas jag komunen tar och fixar snart!


Fotosugen!!

Å vad jag blev sugen på att fota när jag såg stallkatten ligga och solade sig, sträckte på sig och klöste mot väggen! Kunde bli så fina bilder! Va ett tag sen jag fotade nu men ska börja igen när naturen börjar blomma lite:) blev iaf en bild med mobilen;)


hjälp mig..

mitt konto på blogg.se som ni kanske vet är ganska konstigt. Många kommer in på en sida som heter flippad.nu nä man söker på min blogg. Jag försökte nu göra en ny blogg, men även den ändras till flippad.nu. Jag kommer själv inte in på min blogg genom datan, med dock på mobilen. Så skulle ni snälla kunna komentera med "mobil" eller "data". Skulle vara jätte gulligt. får jag inte ordning på det här kommer jag kanske att byta konto helt, men då skriver jag såklart det här! hoppas ni njuter utav näst sista dagen på lovet! själv har jag en bok att läsa... -_-

Just do the best you can!

Har massor med plugg att göra kvar, skulle behövt plugga nästan hela lovet för att få allt helt klart, men nånstans måste man få göra annat också. Så länge man försöker att hänga med är man också värd fritid:) Har iaf haft ett bra lov hitills så idag får det blir det en pluggdag och helgen blir full med stallaktiviteter! Hoppas ni oxå har ett bra lov, längtar sååå till sommarlovet!!


Skönaste dagen på länge!

Igår började jag med att åka till kiropraktorn på morgonen och knäckte rygg och nacke o så, efter det är man mjuk i hela hela kroppen och eftersomdet var så fint väder så satt jag mig i solen och läste lite. Men min skolbok är inte så rolig så då fick jag för mig att baka, var dock tvungen att gå och handla. Så jag gick enlångprommenad med wilma. Men ist blev det hem till sanna, vi både åt och baka! Väldigt mumsigt! Blev hamburgare och kokosbollar som inte är bollar;) sen satt vi och solade i några timmar, såå skönt! och så fick jag ju träffa lilla mojje, så sjuukt söt!! På kvällen hade jag hoppträning som gick jättebra! Blir så glad av vädret! Hoppas verkligen på vår nu:)


påsksockerbitar..

letat i varje affär efter påskägg känns det som och inte hittat ett enda.. Så nu fick det bli sockerbits format istället. Troligtvis blir stallbarnen lika glada iaf;)

Västerås!

Spenderat dagen i västerås med bästa Emelie! Köpt lite nytt till sommaren, bl.a. nya jeans, en jeansklänning, underläder, bikini, lite smycken, träningströjor och några toppar. lyckad dag:)


Hästdusch!

Började dagen med att sola i det extremt sköna vädret, satt bara i typ 2 timmar och när man går in har man fått jätte snygga linjer från linnet.. Sen bar det av till stallet, gick väl sådär men sen var det tvättdags. Har duschat och schamponerat hela hästen. Här har ni en bild på henne, snyggast i stallet för en stund;) hoppas ni andra har det kul i backarna!


Älskar vädret!!

Så himla skönt ute! Vårkläderna kan börja användas och man kan sitta ute i solen och chilla, hoppas på sommar och värme snart nu då!!


Påskmiddag

Väldigt gott med påskmat igår!