Chill fredag

Skönaste dagen på länge! Började med att ha niu lektion Då vi fick reda på provresultat, 51 av 54 rätt så det kändes bra! Fick sluta den lektionen tidigare och hade ingen tyska efter så blev en håla mellan 9.20 till 12.20! Tjocka som vi e gick jag o freja till coop o köpte wienerbröd som e typ det bästa som finns!! Såå gott nu när jag får äta vad jag vill igen!

Efter lunch va det brännbollsturnering mot teknik och ekonomi. Natur kom sist men jag tyckte vi va duktiga ändå.. Vi va ju typ hälften så många som de andra klasserna.. Efter hade vi lång engelska lektion men när man hade gjort sin redovisning så fick man sluta vilket var vid 3. Så åkte direkt hem och har legat i solen i typ en timme. Så skönt att man kommer få sol i en hel vecka till om bara några dagar! :D ikväll ska jag skriva lite packlista och så, kolla någon film som jag inte bestämt vilken och såklart måste jag ju se Oscar i finalen av lets dance! Ha en bra fredag alla! :)


Nuu räcker det!

Har inte blivigt en centimeter smalare sen jag började mitt förbud så nu ska det tjockas! Bättre att äta gott och träna lite mer!! :D


Maaaaaatte..

Sista kvällen jag pluggar matte för denna termin! Har ett svårt och långt kursprov framgör mig imorgon.. Hoppas verkligen att det går okej iaf, har försökt pluggat det sista även fast det inte är nå bra att plugga kvällen innan.. Men hade inte så mkt till val om man säger så..

Konstigt nog har jag varit överdrivet pigg ikväll, måste varit nått konstigt i festingsprutan som jag tog efter skolan, men det är väl bara bra antar jag, bättre än att somna i matteboken! Nu ska jag ta och lägga mig så hjärnan får vila lite innan provet iaf! Sov gott:)


Oförglömmlig kärlek!

Ridning får mig alltid på bättre humör men idag var det något alldelles speciellt! Aldrig älskat och haft en sån kontakt med ett djur! Så kul att höra honom gnägga när jag ropar från andra sidan stallet! Var en helt otrolig känsla att få rida Farino idag! Han är och kommer alltid att vara den bästa häst jag haft! Kärlek till dig underbara häst<3


1 vecka kvar!! :D :D :D :D


Ny ridjacka:)

Äntligen har min nya kavaj kommit, en pikeur svart. Får se när den får användas nästa gång eftersom stallet fortfarande är isolerat.. Men nu har jag den iaf :D tack mamma och pappa<3


Sötnos!

Idag har jag träffat elin tills nu, när vi går hem från stan hör vi någon sjunga så kollar vi runt och ser Elin lindblom gå och klippa gräsmattan samtidigt som hon dansar och sjunger så hon överröstar gräsklipparen xD oj vad vi garva, smygfotade gjorde vi också:p


Vissa saker slår allt!

Hade en mysig kväll igår med mkt bra sällskap! Känslan är oslagbar!


En vecka närmare!

Äntligen är en vecka till över, känns bra att bara ha en vecka skola, en vecka i turkiet och sen tre dagar skola till kvar av första året på gymnasiet! Doch är det så sjukt mkt jag har att göra nästa vecka, och dagen efter jag kommer hem från turkiet har ja tre prov:o herregud.. Men ändå skönt att åka till turkiet och få lite bränna och härlig tid med familjen innan sommaren kommer.

Idag hade jag både NIU prov och tyska nationella, tyskan gick väl sådär, inget av delarna i tyska har gått bra men som tur va gick NIU destu bättre. Skönt att komma hem efter denna vecka och veta att jag kommer få en bra kväll! Ser fram mot att träffa personen, men att kolla skräckfilm är detu värre!! Jag kommer inte kunna sova ikväll och inte på typ en månad framöver :o får se hur detta går men ha en bra fredagkväll alla andra! :)


:'(

En häst som står i samma stall som star har feber och man vet inte om det kan vara nått som smittar, vilket betyder att dem måste isolera hela stall 3 och jag får varken rida med någon annan, vara någon annanstans på anläggningen eller åka och tävla DIV II finalen på söndag :( så synd för kändes så bra inför det men men.. inget man kan gr åt, får hoppas hästen blir bra igen bara.


May. 21, 2013


Fun night!

Hade en väldigt rolig men händelserik kväll, lite kaos sådär när man får typ 40 koppar, tallrikar, glas, bestick och som ska diskas och samtidigt duka fram nästa grejer och ta bestälningar och aa.. Men det va kul, dock blir ju vissa människor inte riktigt sig själva vilket kan va lite obehagligt, men jag va ju med dem bästa Elin lindblom och elij johansson så kunde ju inte bli bättre! Idag blir det att ta det lugnt och chilla bara:)


Walk<3

Börjar dagen med en lång och skön sovmorgon, kände för att röra lite på mig eftersom att jag inte har träning på några dar, så blir en promenad med bästavännen i det sköna vädret. Skönt att kunna gå i linne och inte frysa ett dugg! Sen blir det hem och ta en dusch innan jag ska iväg med båda elinsarna ikäll, kommer troligtvis nån bild ikväll. Ha en bra dag!


Äntligen helg!

Vart en riktigt jobbig vecka med mkt prov. Hade tyska idag och besviken på mig själv för jag kunde bättre! Men men får försöka visa det på de andra TRE proven :o bara vi tyskan som har så många prov.. Efter skolan åkte jag iaf till intersport och fick äntligen min overall som jag skulle fått i början av 1:an, efter det åkte vi och firade min fina farfar, grattis till dig! Hela 78 år. Sen ut till turkarna i bresse, kolla in stället där jag sedan ska jobba i sommar, riktigt skönt folk och ett mkt trevligt ställe dem gjort det till! Nu är jag bänkad framför lets dance, hejja oscar! 😊


Avslutnings klädsel?

vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, är väl ingen riktig skolavslutning men man ska väl ändå vara lite finare klädd än vanligt? vet inte om jag ska ha vit eller somrig klänning, shorts och nån finare tröja, eller bara nått vanligt fast somrigt. Inte alls långt kvar och ska man beställa nått lär man ju göra det snart.. hmm, får fundera på saken, nån annan som vet vad ni ska ha?
 
dålig kvalité jag vet, men tyckte denna var väldigt söt, dock finns den typ inte kvar men vet inte om jag ska beställa nått liknande eller om jag ska köra på typ shorts och en top bara...

Lättnad

Äntligen är engelska nationella över! Inga komentarer på hur det gick, men jag tycker allmänt inte om hörförståelse. På fre kommer nästa men då på tyska :/ aja, nu bär det iaf iväg till stallet och hoppträning, e sjukt trött så vi får väl se hur det går, men behöver iaf inte bygga bana ikväll, det jobbet tar pappa idag:)


:D

Fick nyss reda på att jag fick B- på fysikprovet vi hade i måndags, gjorde helt plötsligt denna dag mkt bättre, är typ i chock för jag trode verkligen att det gick dåligt! Och fattar knappt vad jag gör:/ men snart bär det av till skolan och två nationella prov i eng.. Önska mig lycka till, kan behövas..


NIU

Resten av skoldagen blir på åkerby med niu folk, intervjuer och ridpass på schemat:)


21 days left!

NU är det äntligen bara tre veckor kvar, längtar efter promenaderna vid stranden, alla fantastiska skratt med familjen, middagarna på olika resturanger, kortspel på rummet, shoppingen med syrran och mycket mer! det kan man kalla livskvalitet! har börjat packa, eller iaf tagit fram kläder som jag vill ha med mig, börjar lite tidigt så känns det som att det är närmare ändå. kan behövas en vecka som denna! hade as svårt fysikprov idag, imorrn är det intervjuer och pass med niu, ons är det hör och läs i eng nationella och fredag är det språprov och muntligt nationella.. I´m out of here!
 

New stuff!

Köpte ett chabrak och en T-shirt i HV polo, gillar märket skarpt! Bra och fina grejer och bra kvalitet! :)


Sovmorgon

Skönt med sovmorgon men någon ledighet blir det inte idag.. Måste till skolan och plugga fysik hela dan för att jag över huvud taget ska klara provet vi har på måndag.. Men ser iaf fram mot en kväll framför tvn och lets dance ikväll:)


Gahhh!!

kollade nyss klart på sista avsnittet på säsong tre i pretty little liars!!! det får inte sluta så juu!! måste veta vem A är.. hatar sånna här spännande slut när man inte kan fortsätta kolla!! kan knappt väänta till sista säsongen!!

Jump club

snabbaste tävlingen jag någonsin vart på. informationen om tävlingen var lite knepig att hitta och jätte många kom senare då dem trodde det började en timme senare än vad det egentligen gjorde. et gjorde att många starter före mig inte kom, han knappt rida fram och blev lite stressigt. Men men, väl inne på banan gick det väl sådär. Star är super duktig med allt runt ikring, alla ljud, hinder och folk men idag stämmde inte riktigt sprången. På vissa hinder var hon jättefin och hoppar fint, men hon har en förmåga att ta större och snabbare språng samtidigt som hon blir väldigt stark. Det e sjukt hur starka dem är, starkare än vad man tror. Jag får helt enkelt inte tillbaka henne till rätt tempo vilket gör att distanserna blir fel och hon väljer att stanna. Men jag är glad att hon stannar när jag gör fel, så jag lär mig något nytt hela tiden :) Men för att vara första hopptävlingen ute på 1m så är jag ändå nöjd, det som gick sådär kan bara bli bättre :)
  

:(

Resten av klassen sitter och äter bullar och kakor och dricker saft medans jag sitter med min loka och macka:( sååå avis..


På rätt väg!

Åh vad glad jag blir av det varma och härliga vädret, vill bara ha mer av det! Get mig ett leende på läpparna och en piggare känsla!


oj va en jobbig fysik lektion kan bli rolig!

måndag idag. jobbig skoldag med samhäll, matte, fysik och kemi.. skulle bara räkna på fysiken och det är ju inte precis det roligaste man kan göra och inte heller det lättaste.. hade det tråkigt och jobbigt tills Freja och jag fick syn på denna.. haha! går inte att beskriva hur det blev så kul men med en naturklass kan precis allt bli kul.. sjukt glad att jag hamnade i den klassen btw, och skulle aldrig klarat av natur utan Thomas(min mentor, matte och fysik lärare) han gör faktiskt skolan värd att gå! på tal om det så börjar den jobbigaste tiden på hela året typ denna veckan. allt börjar dra ihop sig till sommarov och alla slutprov kkommer i alla ämnen, som tur är sv nationella över och snart eng också, men alla andra ämnen. Har spenderat kvällen till att plugga idag, men nu ska jag ta en paus till ett avsnitt av pll och sen blir det att fortsätta tills jag kan det, hoppas det inte blir allt för sent bara.
 

Div 2

Haft en rolig och trevlig dag i jälla. Star skötte sig jättebra, vi gjorde nån miss i programmet vilket bara var mitt fel men det gick ändå bättre än första tävlingen i div 2. Dommaren som dömde var dock inte den bästa, hon låg allmänt lågt i poängen och dömde ner dem som man överlägset såg var bäst och dömde upp andra, men mem det är en bedömningsport:) tänker inte på poängen idag utan tar med mig känslan från en fin ritt ochen otroligt duktig stjärna till häst!


Utkast: May. 05, 2013


pll <3


Fredag

Helt okej dag i skolan. Kändes dock verkligen inte som fredag, snarare som måndag efter all ledighet. Men jag klagar ju inte direkt:) Engelska nationella tror jag gick ganska okej men vill inte säga  något i förväg.. Temat var online gaming, film eller Music. Va väll ett helt okej tema men hade velat haft något annat. Men, men jag skrev iaf om musik.
 
Hade simning och livräddning på idrotten. Inget jag tycker är speciellt roligt men gick ändå riktigt bra. Fick göra ett liten livräddningsövning då jag faktiskt fick bäst tid i klassen så det kändes ju bra! Som varje gång man har badat i badhus så är man ganska mör efteråt så efter skolan har jag bara tagit det lugnt framför några avsnitt av pll. Vill bara kolla klart på alla men samtidigt vill jag ha avsnitt kvar. såå bra serie!! 
 
Ska ta och sova nu, imorrn blir det träning inför söndagens andra tävling dressyr div 2. god natt alla :)

let´s dance

bänkad framför let´s dance med glass och en snarkande hund brevid mig i soffan. Hejja Oscar Zia!! as snygg och sjukt charmig!! håller på dig :*

love is the most important thing in life!

 
 
 
 

a nice day!

Vaknde upp med Elin efter en kväll med mycket skratt. Vi kollade någa pretty little liars avsnitt på tredje sesongen, så sjukt bra! efter det tog vi en promenad med wilma i det extremt sköna vädret som jag längtar efter att få mer utav!! Vi köpte vår första glass för iår och tillbringade nån timme till att sola. Sen åkte jag till stallet efter lunch och hade hoppträning ute för första gången iår, välldigt skönt och kul för hästarna. Gick helt okej och nu sitter jag och har en del plugg att göra och glass som väntar. Hoppas ni haft ett skönt lov, imornn är det skola igen.. 
gammal bild från i sommras

Photoshoot

lite av de bilder jag tog med Elin :)

 

Pll ✌

Kan inte bli bättre morgon än att kolla pretty little liars med bästavän!


Valborg

Hade en bra och lugn valborg med firande av min bror och sen med bästavän! Tog lite foton bara för skojjs skull:p