Halloween bak!

Idag har det bakats lite läskiga filurer eftersom det är halloween! Jag Elin Elin Emelie och Sanna bakade både cupcakes och maränger. Blev faktiskt väldigt fina tycker jag ;)




Fina häst! <3

 

Min start på lovet

Bara för att jag kanså har jag legat och dragit mig i sängen i stort sätt hela dagen fram tills nu. Sååå skönt! Nu ska jag åka iväg med pappa och kolla på data som jag fick när jag fyllde år. Ingen aning vad som är bra och så men hoppas vi hittar nått bra iaf! Min förra dator är ju så seg att det inte ens går att komma in på den och dessutom skriker den som en männsika ibland:o as läskigt! Så nu vill jag ha en ny!! Sen ikväll blir det ridning och säkert lite mer serietittande! 

I want us! <3






Don't make me fall if you don't plan to catch me

 

Jaaa! Äntligen lov! :D

Det passar verkligen bra med lov just nu! Kände att man började bli väldigt trött i skolan.. Men jag fick iaf c på fysikprovet vilket jag inte trodde:p på lovet ska jag bara vara och göra massa roliga saker! 

Vaknade upp på bästa sätt idag igen! Så tråkigt att du ska vara borta hela lovet bara.. Men du får ha det så kul! :* 
Snart ska jag upp till stallet och ha ett barnkalas och sen ska det ridas och fixas inför tävlingen imorrn, ha ett bra lov nu alla!! :D


You make me happy!

Lördagen kunde jag inte spendera på ett bättre sätt än med mina vänner, så glad att jag har er! Jesper stannade över natten, finns väl knappt nått bättre än att vakna upp brövid pojkvännen! 

Idag har det vart lite sent firande och sen massa plugg, fysikprovet närmar sig .. Vill verkligen inte ha det, inget som är logiskt i fysiken. Frågorna e ju typ såhär "kalle är ute och ror med sin båt, vattnet är 12 grader och kalles skor är för stora, vad är solens massa och vilken hastighet har fisken som simmar under båten?" Menmen.. Bara plugga på! Nu e det bara en vecka kvar och sen lov! Tagga!! :D

Na fest!

Hade en jättebra fredag med alla naturtöntar samlade! Var först ute hos Isabelle innan vi åkte ut till själva festen. Va kul att se alla utklädda, var inte direkt som det brukar va på fester. Natur e helt klart speciellt, men på ett väldigt bra sätt! Nästa år är det våran tur att fixa, kommer bli den bästa någonsin;) 




Då var man mörkhårig

Har vart och klippt och tonat håret idag. Nu e det kortare och mkt mörkare, lite för mörkt så jag får tvätta håret några ggr.. Väldigt stor skillnad..



Äntligen 17 år!

Nu e det exakt ett år kvar till 18!! :D lääängtar verkligen! Hade iaf en jättebra födelsedag igår, dock kunde inte så jättemånga komma men dem kommer troligtvis på sön ist! :) fick bl.a en dator, hunter stövlar, pengar och lite annat, tack så mkt alla! 
På kvällen fick jag hjälp om vad jag ska klä ut mig till på fredag också, pippi blir det och kostymen e klar. Aas taggad nudå! 

Tack alla som gjorde min födelsedag till en av dem bästa:*





Min helg

Fredagen vet ni ju hur det blev med den. På lördagen åkte jag ut till jesper efter lunch. Hade det såklart mysigt och kollade på film och lite så, åt väldigt god mat också! Stannade där över natten och idag han vi inte göra så mkt innan jag skulle ta bussen hem. Hatar att åka bussar och sånt med tidtabeller, inte min grej.. Men har iaf en väldigt bra helg! Nu på kvällen har jag bakat i flera timmar.. Har gjort bullar och tre olika sorters kakor, så nu e jag jättemätt! Man måste ju provsmaka allt:p bara två dagar kvar nu!! :D hoppas ni också haft en bra helg! 



Bra fredag..

Kunde ju ha blivit en bättre kväll.. Men men. Firade iaf Andrea vilket va jättekul, grattis fina du! Sen tänkte vi ju dra vidare till handelsfesten vilket inte riktigt gick som planerat.. Fick reda på att polisen va där å så, så vi vände och då blev det att vi åkte hem ist.. Men det var iaf kul så länge det varade:) hoppas ni andra haft en bra fredag! :)



Läängtar!




Vilken stjärna du är Star!

Åhh va kul det är med positiva resultat och roliga tävlingsdagar! Blev en vinst med 68,17% i LA:4! Nu e jag på väg hem igen, hem mot lite matteplugg inför matteprov imorgon.. 


Alltid lika skönt

En helg sitter aldrig fel! Den började dock ingebra alls. Plugg på en fredag.. Men de va för att jag har annat kul på schemat resten av dagarna. Idag ska jag äntligen få träffa bästavän igen! Längtar så grymt mycket efter att vara med dig igen! Klarar mig inte utan dig! <3 sen blir det lite ridning och fix inför morgondagen, och så får man sovsällskap ikväll, aldrig fel;) imorrn är det dressyrtävling i solna! As taggad:D 

Veckan har faktiskt gått relativt fort, fredagarna är ju alltid värst med matte fysik kemi och biologi, mdn det e ju tur att vi har kul också, glad att jag har den klassen jag har asså! 

Ha en bra helg allihopa! :D

Vad vare jag sa?

Precis som vanligt. De enskilda fotona blir alltid konstiga, som tur behöver ingen se dem. Men så väljer fotografen en bild där jag typ blundar med ena ögat och ser helkonstig ut.. Hatar skolfoto men nu e det iaf över.. 


Vill inte ha skolfoto!!

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, spelar igentligen ingen roll för man blir ändå aldrig bra på skolfotona.. Kommer säkert vakna och fulare och tröttare än någonsin också baara för att jag har skolfoto då. Inte ett dugg taggad på morgondagen.. Hoppas resten av klassen blir lika fula som jag kommer bli så har vi ju iaf nått gemensamt.. :/