Miss you!

Igår var vi äntligen och hälsade på bästavän!! Vill bara att du ska komma hem nu! Skönt att iaf se att du mår någorlunda bra!! Kommer säkert och hälsar på dig snart igen! Krya älskling<3 

Efter att vi vart och hälsat på Elin åkte vi hem till mig, jag oliver jesper och rasmus, moa åkte hem.. Vi spelade lite biljard och kolla film. Jesper stannade kvar över natten och på morgonen lagade han as goda pannkakor! Det kan jag vänja mig vid:p 

Nu e jag påväg till stallet och sen ikväll blir det att plugga engelska... Kul kväll.. Men men har iaf haft en bra helg, såå skönt med en långhelg! Imorrn e det nya tag igen! ;)

Läängtar sååå!

Snaaart så:D



Inte ett dugg avis

Skrev ju för nått inlägg sen. Att jag helst av allt bara vill åka bort från allt till ett varmt land. Så visar mamma mig att de e fyra dagar kvar till hon åker till cypern, så ska syrran också iväg fast till turkiet. Men jag får iaf syrrans lägenhet och hennes sköna säng, så de va ju iaf nått positivt med det hela. 

Vart tog helgen vägen?

Den här helgen har verkligen gått hur fort som helst. Tyckte att det nyss va fredag.. Men jag har iaf haft en bra helg ändå, även om det känns som att den höll på i typ en dag. Men har iaf vart och tävlat div II i hoppning, framridningsklassen på 1m gick inget vidare.. Men till nästa runda som va lagklassen tänkte jag på vad jag kunde göra annorlunda och då gick det faktiskt mkt bättre. Dock stod star emot på varje hinder så jag fick rida på ren vilja genom hela banan men vi kom iaf runt med ett stopp:) efter tävlingen åkte jag direkt ut på landet till mina vänner och hade en mysig kväll med tacos och filmtittande. Nu ligger jag trött i Elins soffa och vaktar huset medan hon åkte och handla en sväng;) imorrn är det tillbaka till jobbet igen.. Längtar redan till nästa helg! 



I guess..


Vill bort!

Just nu vill jag bara åka bort från allting här hemma och bara njuta av vågor som slår, fåglar som kvittar, barn som leker i vattnet och bara ligga och inte göra någonting på solstolen. Nu har det verkligen blivit höst och jag tycker inte det minsta om allt regn och blåst och alla gamla löv på backen.. Skulle önska att man bara kunde rensa huvudet på vissa saker för det är så sjukt jobbigt att hela tiden bli påminnd och lika ledsen varje gång.. JAG VILL UTOMLANDS!!


Lördag

Började lördagen med stalltjänst och lite frisering av min lilla älskling Farino. Saknar verkligen tiden med honom. Sen bar det iaf hem direkt för att fixa inför kvällen, hade en jättebra och rolig kväll med mycket fina människor!

Idag blir det lugna puckar.. Ska ta det lugnt o kolla film! Senare kanske det blir en dväng ner och kolla hockey match och ikväll blir det nog plugg.. Men nu ska det kollas vampire diaries medansjag väntar på att bästavän ska komma :)


Tagga råå!!


Stalltjänst

Lagom skönt att gå upp kl 06.00.. Idag blir det jobb och slit men som tur e har jag ju världens bästa föräldrar som hjälper mig så jag hinner vila lite inför kvällens festligheter! :) ha en bra lördag alla!


Fredag och Aktivitetsdag..

Inte nog med i onsdags då vi gick typheladankändes det som, idag ska alla naturare ut till bresse och typ leka.. As ovärt men det är väl iaf roligare än att sitta och plugga vid en bänk i skolan! Vi 2:or behöver ju trotsallt inte göra nått annat än att sätta 1:orna och 3:orna i arbete för det är vi som håller i allt:)

Såå skönt att pappa är bättre nu också! Han fick komma hem igår vilket nog va roligt och skönt för honom eftersom han hatar sjukhus och sånt. Såå himla glad att se dig uppe på benen även om det är väldigt svårt för dig, men det sker framsteg! :D <3


Hemsk dag!

Idag var det friluftsdag för alla 2:or på hela skolan. Vi har fan gått ca 2 mil?!?! Mina ben och fötter e helt döda nu.. I morse tänkte jag att dagen blir ju iaf rolig på kvällen eftersom jag har hoppträning, men nu har jag helt andra åsikter. Orkar verkligen inte ta ett steg till, så nu blir det soffan och sova en timme så kanske jag förhoppningsvis blir lite piggare..


Krya pappa! <3

Har precis kommit hem från ackis där jag har varit och hälsat på min älskade pappa som fått åka in akut idag. Han har ramlat från en truck och brytit flera revben, har en spricka i beckenet, blödning i hjärnan och hjärnskakning. Fruktansvärt att se dig så blåslagen, hoppas verkligen du blir bättre snart! Älskar dig bästa pappa, du var verkligen inte värd detta!

Ingen sovmorgon här inte..

Igår va hela dagen fullproppad med saker. Först var det tävlingen på jumpclub, vid lunch va jag hemma igen och då böt jag om åt mat och pluggade alla engelska glosor jaghar tills idag. Sen åkte vi iväg för att kolla på en ny häst. Den står på väg mot uppsala så det var nära och bra. Hästen va jätte social och snäll på alla vis, den är dock ganska stor och kan bli stark men det är jag som inte e van också. Den va iaf jättefin och btw så va killen som red honom as snygg!

Nu har jag precis vaknat och igentligen skulle jag kunna ligga kvar i sängen i typ drygt 2 timmar till men har massa plugg o göra så.. Ny vecka och nya tag! :)


Fina fina häst! <3

Hemma från dressyrtävling på jumpclub. Gick väldigt bra, Star va lydig och fin genom helaprogrammet som ledde enda fram till en 1:a plats :D fick en hel del priser och en till rosett till samlingen! Red LB:3 och fick 69,848%


It´s hard to find someone you really love, someone you want to spend the rest of your life with. But it´s so much harder to lose them and try to forget all the memories they gave you

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sep. 06, 2013


It doesn't matter what I do, I'm still thinking of you..

 

 

 

 

 


Love💔

Kärlek är verkligen det som kan få en att vara lyckligast på jorden men samtidigt vara det som kan såra en så sjukt mkt!!

Vill verkligen inte förlora dig! ❤


Nya tag!

Då börjar jag igen! Onyttighetsförbud fram till jul! Jag får äta nått onyttigt som lite godis elr lite chips en gång i veckan men i små mängder!!