Fyrishov

Bra gårdag i uppsala med roligt sällskap:)


Glaaad påsk!

När man kommer hem från skolan har man fått ett ägg på sängen. Tack påskharen;)


Röjning!

Städat rummet i drygt 3 timmar.. Syrran ville rensa min garderob och slutade med kaos i hela rummet, men nu är det iaf rent och fint:) tack för hjälpen✌


Old time<3

Kul att kolla på gamla minnen och bilder, ibland vill man bara tillbax till den tiden då det inte fanns några problem och allt var så lätt.. Snygg va man ju också.. Bjuder på lite bilder;)

 


Prio 1!

När man knappt kan svälja är man inte så sugen på att äta, så när det väl ska ätas så blir det godsaker som kommer först;)


Finns inget tråkigare..

Idag har jag vart hemma hela dan. Ganska chill till en början men när man tillslut tröttnat på att sova, på datan, på mobilen, på tv:n, på böcker, på allt så finns det inget tråkigare. Har såndär halsont så man knappt kan äta och huvudet dunkar.. Hoppas ni andra får en bra fredag och en härlig helg, inte ett dugg avundsjuk.. :/


Mar. 20, 2013

Helt okej dag, lättad över att jag fick ett c på fysikprovet som var väldigt svårt och som vanligtvis 60% av klasserna brukar få f på, men sen på det kommer tyska provet.. Gick inte riktigt lika bra, trodde jag skulle få lite mer poäng, menmen:) sen hade jag hoppträning som vanligt, gick väl okej men kunde gått bättre:) nu blir det sitta uppe tills jag får min eng presentation klar om australen som jag ska hålla imorrn, ha det bra alla!


Mumms!

Åt godaste middagen på länge igårkväll!


Tråk plugg..

Längtar så mkt efter sommaren!! Dels värmen och själva känslan men också att slippa plugget för en stund.. Och i tvåan kommer jag troligtvis att ha det lugnare än vad vi haft i ettan, så kom nu sommar!!


Soool! :D

Underbart väder ute! Efter att ha vart på börjes och shoppat lite hästsaker tar jag en promenad i solen ner till bästa vän o sen blir det hem o plugga till fysikprov..


Evolutionsmuseumet med klassen

Kollat på massa djur o skelett o grejer, väldigt häftigt faktiskt! ;)


Do the things that make you happy!

Alltid lika värdefull tid i stallet. Ett ställe att koppla av på och som ger mig ett leende på läpparna.


Muuums!

Bästa som finns när man kommer hem hungrig efter en kväll i stallet!! Såå gott:)


Melfest!

Hade en as bra lördagskväll i friends arena med mkt bra sällskap! Jag hade med mig bästavännen och vi visste också att elin lindblom och rebecka skule vara där. Men inte direkt att vi skulle sitta framför elin.. av aaalla plaser så hamnade vi på stolarna under varande, hur awesome var inte det liksom? dock så satt vi inte så nära scenen, vi satt på den första läktaren så man såg inte vad som hände på scenen riktigt så man fick kolla på storbildssakerna, men det är ju ändå en häftig stämning och sjuuukt stor arena. Melodifestivalen tog inte ens upp halva arenan och det var ändå sjuukt stort.. Om ni vart i globen nån gån så är den liten jämfört med friends arena!
 
Och snacket om det blev en bra vinnare har väl alla en åsikt om.. men jag hejade på anton och robin och jag tycker faktiskt att robins låt är väldigt bra och att han sjunger bra! värdig vinnare enligt mig!! 
 

älskade syskon<3

 

  

Grattis mamma!!

Grattis mamma på 50-årsdagen! älskar dig <3
hoppas du hade en trevlig och rolig kväll på jensen´s med hela familjen!!
 
 

90 dagar kvar!!

 
åhh! längtar så sjukt mkt till sol ch värme och alla skratt med familjen. Nu är det bara 90 dagar kvar tills det bär av mot turkiet. Alltid lika kul med min knäppa familj och speciellt nu när det är så trist och dåligt väder så vill man ju ännu hellre bort till solen.

friends are the family we choose for ourselves

 
 
 
tack för en bra kväll tjejer! <3