Min bästa är 20 år!

I lördags firade vi Elin som fyllt 20 år! Jag försökte göra en tårta som från början såg okej ut men sen när jag skulle trycka i 20 stora ljus så typ kolapsade den och ljusen blåstes ut innan jag ens hann tända alla. Men iaf, tanken som räknas eftersom den inte var speciellt god heller😂 vi åt en mysig och god middag ute i trädgården under äppelträden och senare på kvällen gick vi ner på stan. Eftersom jag äter antibiotika och dessutom hade ont i huvudet så var jag nykter, men hade en bra kväll ändå!


SOS Animals

Då var resan bokad! I november åker jag och Andrea till spanien för att ta hand om tidigare gatuhundar. Äntligen ett nytt äventyr! Har längtat och skönt ska det bli att komma till grönare miljöer och lite varmare temperaturer även om det inte är jättevarmt där då! Ska bli spännande att se hur dem arbetar med hundarna och iaf en liten del av deras utveckling. Det som känns bäst är ändå såklart att vi får göra en insats för att göra livet bättre för dessa hundar!

Lite bilder från hundcentret och hundarna i spanien

Jahapp, halsfluss va det ja..

Idag var jag hos läkarn igen, denna gången kollade han mycket bättre än vad förra läkaren gjorde. Visade sig va halsfluss så nu blir jag väll hemma denna vecka också.. Om bara första läkarn hade kollat ordentligt.. Hon lös inte ens med nån lampa i halsen.. Hade hon gjort det hade jag kanske kunnat va sjuk i två veckor istället för fyra.. Men men nu hoppas jag antibiotikan fixar det här, vill va frisk och pigg igen!


Trodde jag var frisk igen..

Så nu har jag vart tillbaka på jobbet en vecka. Har gått bra och trodde äntligen det började bli bra men så igår fick jag sjukt ont i halsen igen, men mkt värre. Ska jag bli sjuk igen nu? :( kan knappt svälja och ikväll är det kräftskivasom jag vill gå på.. Hoppas det bara är nått som går över fort!

Ikväll ska lilla ebbisen sova hos oss och vovsingarna provsatt hennes säng vi köpt😄

Rip

Efter ögoninflammation på ena ögat är det ganska mört.. Ganska rött jämfört med det andra, hoppas bara det andra klarade sig och att det inte kommer på det också snart..


Walkincloset

På riktigt, hur skönt och finnt är det inte att ha en rymlig och organiserad garderob? När jag flyttar till ett hus är nog en walkincloset en självklarhet. Ligger fortfarande i sängen och funderar starkt på att städa igenom min garderob! Vet bara att när jag väl gör det brukar det ändå sluta med att jag sparar typ allt för jag tänker "jag kanske vill ha den nångång".. Iaf en sån här skulle man vilja ha!


Sjuk den lilla semester som blev..

Ja.. Femte dagen jag ligger i sängen nu.. Trodde att det började bli lite bättre men då fick jag ögoninflammation på det, så drygt och jobbigt när man typ inte kan kolla på nånting medan man vilar heller.. Så 4 av min fem dagars semester har jag tillbringat sjuk i sängen.. Men men.. Har ju inte vart nå bra väder heller men roligare saker hade man ju kunnat gjort. Igentligen hade jag semester nästa vecka också men frågade om jag fick jobba ist och det fick jag! Så nu har jag två veckors semester kvar att ta ut till i höst då det blir någon resa, inte bestämt vad än.. Igår fick jag hem mitt smink jag beställt. Spännande! Men vill dock inte testa än för känner mig bara så mör i ansiktet med inflammation på ena ögat och svullen så kommer ändå inte se bra ut.. Men får bli så fort jag är frisk! Alla saker är köpta på cocopanda, jättebra sida enligt mig och gratis frakt! 


Semester!

Är faktiskt inte så taggad på min semester.. Hade jag fått välja hade jag velat jobba nu och ta ut ledighet i vinter och åka på ett nytt äventyr.. Dessutom ser vädret ut att inte alls bli så bra och jag börjar min semester med att va sängliggandes sjuk.. Så inte soeciellt taggad men ska väll ändå bli skönt att bara få vila.. Passa på att beställa hem några klänningar eftersom jag fick skicka tbx båda två jag beställde sist. Så hoppas dessa passar😊


Saknar så mkt!!


Saknar allt med att vara på resande fot och upptäcka allt nytt och få så mycket minnen och erfarenheter! Och såklart alla djuren och känslan av att leva mitt ute i det vilda! Nu var det snart ett år sen, tiden går så sjukt fort! Men nu är jag sugen på ett nytt äventyr, får se vart det blir.. Allt jag vet är att jag på nått sätt vill hjälpa djur :)