Vad hade jag varit utan dig



Balen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det blev långdraget och en hel del frysande i regnet. Inte kul när röda mattan bara blir något jobbigt.. Vi åt god mat och bjöds på ganska rolig underhållning från många håll. Jag är så glad att jag har dig Jesper för att även om det spöregnar och allt bara förstörs så vet jag att jag har den bästa människan i världen vid min sida. Kommer troligen någon mer bild lite senare..

Den här tiden är såå bra!


Igår var det mösspåtagning för alla treor på skolan. Efter vi satte på mössorna i kompassen gick vi till linnea i min klass och var där med HELA vår klass. Observera hela då detta aldrig har hänt förut! Jag hade inte så stora förväntningar men visade sig faktiskt att det var jävligt roligt trots att vi alla är så olika! Tack för en bra mösspåtagning allihopa! Nu är mössan på så nu ska det bara firas de sista dagarna!

Idioter!

Min kväll igår var jättebra fram tills att ett helt gäng började bråka mitt framför näsan på mig.. Föstår inte hur man kan ha så lite i huvudet.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni som började bråka får jävliga konsekvenser! Efter det ville jag åka hem på en gång.. Kunde inte fortsätta festa när jag hela tiden i huvudet såg tre killar gå på och sparka och slå en annan kille. Och ni som säger "såg du bråket eller" som att det är något roligt och cool förstår jag inte hur ni tänker. De e fan lika korkat som dem som bråka.. Förstår inte hur man kan säga att det är "häftigt" när några bråkar och blir slagna så dem skadar sig.. De e fan inte konstigt att det händer saker när folk inte har nått innanför pannan..

Idag ska firas!


För idag har jag skrivit alla prov, redovisat allt och lämnat in allt för hela gymnasietiden! Det ska verkligen firas! 

Balfix


Idag lämnade jag in mina sista uppsatser på gymnasiet. Jag har dock en matte redovisning kvar imorrn och blev nyss övertalad att skriva fysikprov också. Trodde det skulle bli en lugn kväll men nepp. Ända in i slutsekunden ska det pluggas! Idag har jag iaf hämtat min balklänning som har sytts in, vart och fixat naglarna inför alla festligheter som kommer och imorrn ska ögonfransarna piffas till! Jag längtar mer än någonsin! 

Almost done!


Hela dagen har gått åt att plugga typ. Nu är nästan allting klart och snart är det bal och studenten! De kommande veckorna kommer bli så bra! <3

Vill ha!


Byxdress från dm retro, såå fin! 

Hipp hipp hurra!

 
Idag fyller pippi långstrump 70 år! Pippi har alltid vart min idol! bara älskar henne på alla sätt och vis! Hon var min förebild när jag var liten och kommer nog kanske alltid att vara.. Hon va den som alltid kunde hjälpa till, hon var stark, hon hade två underbara vänner, hon bodde tillsammans med sina familjemedlemmar lillagubben och herr Nilsson som fick vara lösa överallt, hon flög luftballong, var på rymmen, köpte stora kassar med godis och massa annat knas. Jag menar vem vill inte kunna vara som pippi?

So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes
 
 
If tomorrow never comes, I want you to know how much I love you!


#jagorkarintemedskolanmer


Hemma efter ännu en skoldag, en jävligt dålig en.. Hade kursprov i fysik och det gick inte så bra som det hade behövt.. Men jag orkar faktiskt inte bry mig, jag gjorde mitt bästa! Nu är jag hemma efter ridningen och ska plugga matte(och äta vhoklad). Känns som att det aldrig tar slut men dagarna blir färre och färre, snart är vi faktiskt där. Men tills dess så är det bara fortsätta o plugga ända fram tills dagen betygen ska va satta och till och med efter det.. #Imdonewithschool

I miss you


I måndags fick jag rida min älskade polle en snabbis, saknar honom så mkt! En häst med hjärta av guld som alltid kommer vara världens bästa häst!

Idag har jag varit på dressyrtävling på segersta. Star var hur fin som helst på framridningen! Har faktiskt aldrig kännts bättre! Tävlingen var dock utomhus och för star fanns det väldigt många spöken vilket gjorde att vår uppvisning inte blev så bra.. Men jag är ändå glad för att hon var så himla fin och avslappnad på framridningen! Resten av dagen har jag slappat i soffan med jesper och ätit tacos till middag. 


Jobb

Idag väntar arbete på äldreboende. Jag och jesper ska på intro och lära oss allt om hur man gör. Jag hoppas verkligen det blir roligt! Igår efter jag hade ridit mötte jag upp Jesper och köpte lite saker till veckan, bl.a carbonara som Jesper lagade när vi kom hem. Såå gott och det är även vad som ligger i matlådorna idag! Klockan är 6 och jag har redan varit ute på en kort promenad då hundarna kom och väckte mig, men nu ska jag sova lite till så jag orkar med dagen! 

Don't compare yourself to others

När regnet öser ner och allt bara är jobbigt i skolan längtar jag tillbaka utomlands, till Turkiet där hela familjen var samlad!
Idag har jag endast en lektion vilket är väldigt skönt! Nu tänker ni, åh då kan hon chilla hela dagen, men så är det absolut inte! Hela dagen kommer vara full med plugg ändå.. Känns tungt när alla är typ klara i skolan medans vi har massor med redovisningar, uppgifter och prov kvar.. Men går man natur så gör man.. Ska bli så jävla skönt att ta studenten och trots att mina betyg inte räcker för att bli antagen i Sverige ska jag vara stoltare än stoltast över att ha klarat natur som faktisk är det tyngsta programmet man kan gå. Det är lätt att jag glömmer det och jämför mig med alla andra, även fast våra lärare hela tiden säger att vårt arbete inte går att jämföra med några andra.. Ledsen att min blogg handlar mycket om skolan just nu men det är trots allt det som tar upp största delen av mitt liv nu så.. 

Inte långt kvar!




Den enda gången jag tänker backa är när jag tar sats!

För ett tag sen var jag väldigt ledsen och orolig över hur framriden skulle se ut.. Jag har alltid velat och trott på mig själv att jag en dag kunde bli veterinär. För nån vecka sen kändes allt omöjligt, mina betyg räcker inte till, jag kände att jag inte räckte till.. Men så läste jag ett fint brev skrivet av en lärare till sina elever. Texten var full av hopp och visade hur orättvisa betygen kan vara, hur dem inte kan ta med alla förmågor och egenskaper vi har som personer. Det är så mycket som spelar roll för att passa in i olika yrken, något som betygssnitten inte tar hänsyn till. För någon dag sen satte sig min lärare och pratade med mig. Han berättade hur mycket han trodde på mig, hur mycket han hoppades på att jag skulle orka prestera på fysikprovet, att han vet att jag kan klara det! Min familj och vänner stöttade mig när jag kände att allt var hopplöst.. Min älskade pojkvän tröstade mig och gav mig obeskrivlig kärlek. Tack vare er börjar jag tro att jag kan klara detta igen! Jag känner motivation till att göra mitt allra bästa på dem sista proven, och jag tror någonstans innom mig fortfarande att det kan gå. 

Tack vare er gav jag inte upp hoppet om att bli veterinär och kunna hjälpa varelser jag älskar. Jag är grymt tacksam för att ni sa den där lilla meningen "du duger precis som du är" "jag vet att du kan klara det" men mest av allt "jag älskar dig". Jag älskar er och jag tänker inte ge upp! <3

Helgen


Får bli en snapchat bild från lördagen! Hade det trevligt med naturtöntarna på royal och sen hos robin med lite spel innan vi gick vidare till studentfesten på kb. Va dock inte så bra drag så blev en ganska tidig kväll, men vad gör väll det så länge jag får somna med den person som förgyller mina dagar! 

Idag blev det en lång sovmorgon innan min familj samlades för att fira min farfar som fyller 80 år, hipp hipp hurra! Farmor och mormor fika är svårslagna! Efter att ha ätit en hel del kakor är det dags för plugg.. Imorgon väntar eng prov och på tisdag matte kursprov.. 

Du är guldvärd!


Ännu en vecka över! Igår(fredag) spenderade jag med min älskling som lagade tacos och resten av kvällen spenderades med mys i soffan. Jag är så glad att jag har dig! Du lättar upp min vardag och gör det möjligt att hålla hoppet och orken uppe. Än är det väldigt mycket kvar i skolan, många börjar bli klara men så har aldrig natur varit. Vi har en del av kursprov i engelska kvar, eng uppsats, sammanfattningar av alla 32 kapitel i vår eng bok, eng presentation av gymnasiearbete, kursprov i matte, fördjupningsuppgift i matte som också ska redovisas muntligt, kursprov i fysik, slutlaborationsrapport i fysik, muntligt framförande i fysik, historia redovisning och diskussionsseminarium, niu uppsats, rättning av gymnasiearbetesrapporten..... Ja ni hör ju själva hur mycket arbete vi har.. Helgen kommer därför att bestå utav studentfest ikväll och resten av tiden plugg! Jag ska klara detta!!

Äntligen är svenskan över!


Eftersom min lärare va sjuk förra veckan när jag skulle ha tal blev det flyttat till idag istället. Den här grabben fick vara mitt presentationstekniska hjälpmedel och föreställa den fula ankungen då temat var sagor och sägner. Tycker det gick helt okej och nu är all svenska på gymnasiet klart! Äntligen kan saker börja bockas av, även om flera tunga kursprov är kvar så håller man huvudet uppe när man vet att det endast är 20 dagar kvar tills betygen ska vara satta och allt plugg är över!

Counting the days

30 dagar till studenten
20 dagar tills betygen ska vara satta
170 dagar till Zimbabwe

Att snart få ta studenten och bara lämna skolan bakom sig känns grymt! Ännu bättre är det att jag efter sommarn ska på ett livsäventyr som kommer bli såå häftigt och roligt! Jag har även börjat min lilla utbildning inför mitt jobb på en demens avdelning i sommar vilket också ska bli kul! Även om vissa saker är svårlösta och allt kanske inte det mest lockande sysslorna så är jag glad att få hjälpa någon som behöver det! 

Fuck them 40 sidor..


Idag skrev Ida och jag klart vår rapport i gymnasiearbete, finally.... Känns bara såå skönt även om vi ska få respons och rätta lite.. Fick även besked om att jag klarade fysikprovet, kändes piss på provet men gick bättre än vad jag trodde! Imorgon är det svenska NP tal som står på schemat och imorrn är det 30 dagar kvar, 30?!?, jag längtar...

Nytt till sommargarderoben


En asskön byxdress, klänning till mösspåtagningen, somrigt linne, boxertrosor att ha under klänningen på studenten(XD så inte halva befolkningen ska se min röv när vi står och hoppar på flaket..), ett par till trosor och en spritser elr vad det heter så jag kan göra min fina tårta till studenten! Som ni kanske förstår har jag varit och choppat lite, men inte som huvudsyfte.. Jag och Elin åkte en sväng till västerås för att bestämma oss för vad vi önskar oss i studentpresent. Så nu vet jag, och jag kommer önska mig stora o små tallrikar i en serie jag tyckte om och även stekpanna och kastrull. Antagligen kommer den största delen av matlagningen ske i en mikro när jag väl flyttar XD men ändå behövliga saker!

Ninjas dag idag



Ett helt år har du blivit idag. Det går fort och nu är du lika stor som wilma. Jag är så glad att vi fick just dig för du är en riktig liten busunge och hur snäll som helst. Du och wilma är underbara varelser och gör en glad när man är ledsen<3 hipp hipp hurrra på Ninjas födelsedag! 

Muuuuuu




OMG!! Ni anan inte vilken bra dag jag haft idag!! Jag och Jesper åkte ut till fredrik och träffade hans kossor. Sååå söta, skulle stanna kvar med dem hur länge som helst!! Vissa va ganska fega men några kom fram till mig och gosade riktigt ordentligt. ASSÅ DERAS NOS ÄR TYP DET MYSIGASTE SOM FINNS!! Helt seriöst, jag tycker verkligen det är mysigt, hur skitigt och och äckligt det än är och hur smutstig jag blir så är det verkligen värdefull tid! Jag bara älskar djur! Inte bara söta hundvalpar och kattungar, snarare djur som kossor och grisar. Idag var en bra dag och ska helt klart göras om snart igen!!