Miss you sometimes


Det är helt klart skönt att gymnasiet är slut, men när jag läste alla fina hälsningar och peppningar mina klasskamrater har skrivit i min studentmössa saknar jag tiden lite. Trots att min klass var väldigt speciell på många sätt så var den också väldigt bra! Hoppas det går bra för alla som jag inte har kontakt med (och dem jag har kontakt med såklart XD) 

Afrika

Det är så sjukt att det snart är dags! Det är endast 25 dagar kvar tills dagen är inne. Jag fick ett önskemål om att skriva lite om min resa(vilket jag hade tänkt) men här kommer det iaf.

Jag ska alltså den 24:e oktober åka till Zimbabwe i Afrika tillsammans med min vän Andrea. Vi båda drömmer om att få arbeta med djur, som djursjukskötare eller veterinär, och älskar såklart djur! När vi då på sacomässan i tvåan på gymnasiet fick en föreläsning om att arbeta som voluntär med djur, bestämde vi redan då att vi ville åka. Vi åker alltså som voluntärer med en organisation som heter goxplore. På deras sida kan man läsa om alla möjliga resor man kan välja, men vi valde ett projekt som heter lion breeding. 

Vi har valt att vara borta i 3 veckor(jag hade gärna stannat längre men priserna är höga). Man kan kombinera olika projekt men vi har valt endast lion breeding. Detta projekt arbetar för att bevara den lejonstam som finns och förhoppningvis även kunna utöka antalet lejon då de dem senaste åren har minskat drastiskt i antal. Här kan ni läsa om precis allt vad gäller projektet: http://www.goxplore.se/program/lion-breeding 

Det börjar bli lite nervöst nu.. Det har inte kännts riktigt verkligt, som att vi verkligen ska få åka på denna drömresa.. Men nu när allt är betalt, alla sprutor är tagna, packlistan skriven så börjar jag förstå att snart är det dags, PÅ RIKTIGT. Jag ska på riktigt åka till zimbabwe och arbeta med lejon i flera åldrar, elefanter, giraffer och massa andra djur. Detta är en dröm för mig, och jag är så sjukt tacksam att mina föräldrar gör detta möjligt för mig redan denna höst(annars hade jag behövt spara ett tag). Tack så sjukt mkt, jag vet inte hur jag ska kunna tacka er nog.

Miss you fina moster <3


Det är jobbigt när himlen tar tillbaka några av sina änglar men jag tror dem finns kvar bland oss ändå! Idag var jag och hälsade på vid din fina grav, jag och många andra saknar dig! 

På dagen idag har jag vart hos mormor och bakat triple chokolate chip cookies vilka blev väldigt goda! Älskar tid med mormor, du är verkligen en av mina favorit personer! På kvällen åkte jag med mamma och pappa och hälsade på våran lilla skruttunge. Ser fram emot att få vara med på hennes resa genom livet! Nu har jag precis kollat klart idol och ska sova(medans alla andra festar vilket sög..) för imorrn ska jag ha stalltjänst.. Men får ta igen det imorrnkväll för då blir det en utekväll med vänner!

Shoppa kan man aldrig få nog av

I tisdags åkte jag med syster och Vivvi med lilla Ebbisen till barkarby. Där hittade jag lite pyssel, en gant tröja, två tröjor från lager 157 och en sjal. På kvällen sedan red jag dressyr vilket gick okej men en helt klart bra dag! På onsdagen ringde Elin och fråga om jag ville åka till västerås, och det ville jag såklart. Så även där hittade jag gummistövlar till afrika (inte långt kvar nu) chilltröja från new yorker och ett linne från gina. Helt klart två bra dagar! 
På kvällen kom världens bästa hem till mig med tacos. Han är bara bäst och jag älskar honom så grymt mkt! 

Hösten är här




Här är några bilder jag och benie tog i fredags. Älskar min nya jacka, är hur skön som helst! 

En riktig vän


Idag träffade jag Benie för fika och lite fotografering. Här är den sjukt goda kladdkakan jag åt på magnifik, och bilder från fotograferingen kommer senare!

Du gör vardagarna bäst

Torsdagsmorgonen började med serietittande innan jag åkte till jesper. Efter lite slapp i sängen åkte jag och köpte donken till oss innan jag åkte hem och vila lite för fick ont i huvudet. Som tur blev det bättre och hopplektionen på kvällen gick jättebra! Jag tycker det är så kul att hoppa igen! Har saknat det under sista året på gymnasiet då jag bara red dressyr.. Tror faktiskt att jag inte hoppat på mer än ett halvår typ, så nu är det verkligen dags! Och både jag och star älskar det :D 



Lillördag


Eftersom alla jobbar elr går i skolan har jag inte speciellt mkt att göra när jag är ledig på vardagar. Så när jesper åkte till jobbet tog jag bilen till erikslund och handlade lite. På bilden ser ni jackan jag köpte och fick även med mig ett par svart jeans och ett linne att använda vid nästa utgång. Hösten är inte en av mina favoritårstider, men nu vill jag faktiskt ha lite höst så jag kan använda min nya jacka:)

Min fina mormor


Tisdagen spenderade jag hos mormor med bak. Det blev bullar, matbröd och äppelkräm. Älskar att vara ute hos mormor, det påminner mig om när jag var liten och jag har alltid kul hos dig! Du är en underbar människa jag har såå mkt minnen med <3

40 days to go


Kan inte förstå att det snart är dags. Det känns overkligt, läskigt men väldigt roligt och spännande. Det kommer bli ett minne och äventyr för livet. Jag kan inte vara mer tacksam för att mina älskade föräldrar gör detta möjligt! Ni är guld värda, och jag lovar er att på ett eller annat sätt ge tillbaka det ni gett mig!! <3

Tb naturlife


Så ons tor bestod av jobb, riktigt jobbiga dagar med huvudvärk som resultat av allt tjatande man får stå ut med. Jag kan ta det ganska bra men i torsdags var det bara fölr mkt, väldigt jobbigt efter 11 timmar.. När man byter avdelning med en annan tjej för att få en liten paus från allt, och hon klarar av en kvart innan hon kommer tillbaka och inte klarar mer, då kände jag hur jobbigt det kan vara på mitt jobb ibland. Men det är ju tur att gamlingarna ibland också förgyller ens dagar! 

Iaf, igår fredag var det dags för naturfest. Trodde det skulle va lite segt men nutidens treor(känns som att dem alltid kommer vara tvåor) lyckades bra tycker jag! Vi hade faktiskt riktigt kul och det var kul att träffa alla igen. Men det bästa var faktiskt att vara där med alla naturare och veta att man aldrig mer kommer behöva stå ut med det helvete natur ibland va XD nu ligger jag i jespers säng, ganska mör.. Tack älskling för skjuts och allt, bara älskar att bara vara här hos dig <3

Fika med gamlingar


Mitt jobb är inte alltid det trevligaste, men när man får sitta ner över en fika och prata om allt möjligt dem kan komma på så kan det va riktigt roligt! Och som tur är fikar dem ganska ofta ;) har jobbat idag och så blir det imorrn också..

Love is all I got


Så i lördags träffade jag carin, philippa och angelique en liten stund innan vi åkte till krogen. Eftersom det är 20+ måste vi va där innan 22 för att komma in. Men det gör inget när man kan sitta på uteserveringen! Var en rolig kväll som slutade med att jag somnade gott brevid jesper. I söndags kollade vi först fotboll, sen handboll och sen åkte vi till mig för middag och soffhäng. Idag har vi spelat bowling som jag vann :D vi vann två serier var men jag vann totalen(lyckades få tre strike på sista slaget). Efter bowlingen var vi och tränade så nu e jag trött.. 

Fick reda på idag att tills nästa år kommer dem öka platserna från 40 till 60 på djursjukskötare. Jag hade hoppats på en mycket större ökning för nu vette sjutton om jag kommer kunna komma in.. Och jag vill ju så gärna så vet inte riktigt vad jag ska göra.. 

#sommarlovmedanandrapluggar

Längesen jag blogga nu.. Jag vet.. Men har inte haft så mkt att blogga om.. Har jobbat lite, förberett inför afrika(bara 48 dagar kvar :O), vart i västerås och handlat lite med jesper( världens bästa som följer med mig när jag ville handla lite), ridit(hoppade i tordags vilket var vääldigt länge sen). Aa de är väl lite vad jag gjort, men för det mesta har jag nog bara latat mig i sängen framför the oc och white collar;) nu sitter jag brevid lilla ebbisen som är på besök och ikväll blir det utgång! Det ska bli kul för var ett bra tag sen nu..