Oink oink!



En sån här söt liten grisekno SKA jag ha i framtiden! Såå söta! 

Bakmys


Den här veckan har gått fort hittils tycker jag! Igår(tis) var jag med jesper och vi bakade triple chocolate chip cookies. Såg ut som att det skulle bli hur äckligt som helst ut i början, men slutresultatet blev såå bra! Verkligen jättegoda! :D kvällen spenderades framför prision break, spännande så jag hoppas du inte har kollat på avsnitt utan mig nu!  sen nu idag har jag bara vart i skolan.. Vi hade både bad, och att vi skulle spela upp romeo och julia som vi har tränat på. Båda gick väl helt okej.. Sen har jag haft hopplektion som faktiskt gick väldigt bra:)

Måndag

Usch, skrev matteprov idag.. Märks verkligen hur mycket svårare matten blir! Inte alla lika roligt som jag tyckte det var förut.. Men men det e väl bara kämpa på, nu e provet iaf över. Tagga biologiprov på fredag, iaf nått som e kul! :) 

27/1




Helgerna går så himla fort..

Känns som man knappt hinner sluta på fredag eftermiddag innan man börjar på måndag morgon igen.. Den här helgen har iaf vart jättebra! Började med att på fredankvällen mysa ner mig i soffan och väntade på jesper, sen hade vi en mysig kväll i soffan. Måste nästan va det bästa! På lördagen låg vi kvar i sängen ett bra tag, sen gjorde jesper pannkakor åt mig:D du e ju bara bäst! <3 :* senare på em träffade vi jespers mamma, va ett tag sen nu, men denna gång fick jag även träffa hans syskon! Så himla söta, jag vill oxå ha barn! Vi åt lite pizza och allmänt trevligt. Sen på kvällen åkte jag vidare till stallet och red lite inför söndagen. Och idag så har jag vart med i seriehoppningen här hemma på Åkerby, fick 4fel i 90cm, men star var duktig och vi tog hem en finalplats i hoppning! Tagga till de:D hoppas ni också haft en bra helg, det som återstår för mig nu är en hel del matteplugg inför prov imorgon.. Ha det bra:*

Can't wait!!

Jag har alltid velat bada med delfiner, fick det i present när jag fyllde 14 men vi har aldrig hittat nått ställe att göra det på.. Nu har vi äntligen hittat ett ställe i turkiet så jag hoppas verkligen att det blir av! Skulle verkligen vara en dröm som går i uppfyllelse. Alltid lika kul att åka iväg med hela familjen och nu när jesper ska följa med också. Ska bli så himla kul! Bada med delfiner, åka vattenskoter och flyga sån här ballong sak högt,högt upp i luften, sola och bada, shoppa och bara njuta :D nedräkningen är i fullgång, 118 dagar kvar! 


Som en fredag ska vara

Hemma från en jobbig dag i skolan med endast matte och fysik hela dagen, dock hade jag en ganska lång lunch med jesper elin och oliver på astas. sista kvarten av dagen orkade inte ögonen så då blev det en tupplur. 10 min sömn kan verkligen ändra mitt humör as mycket.. Nu har jag precis ätit tacos, myst ner mig under en filt med datan i knät framför det senaste avsnittet av PLL och väntar på att jesper ska komma. Mysiga fredagskvällar är såå mycket bättre än att gå ut på någon fest! Hoppas alla får en bra helg:*

Onsdag

Dagen var väl som vanligt, ingenting speciellt förutom att vi fick fika av badi för han har fått körkort. Haha typ en evighet tills jag e 18.. Sen efter skolan åkte jag till stallet för hopplektion. Gick helt okej men inte den bästa lektionen vi ridit. 

Nu ligger jag i sängen och ska pallra mig upp och köra ett pass på A3 innan skolan börjar, inte jätte taggad direkt..


Bästa naturarna;)




21/1


Haha den första konversationen vi hade, den glömmer jag aldrig XD

Måndag

Började veckan bra! Redovisningen i skolan gick bra och nu kommer man snart vara i tidningen.. Sen bar det iväg till stallet, blev en lång kväll där. Jag var klar med allt redan 1 och 1/2 timme innan jag skulle rida, så satte igång att skura hela boxväggarna och krubban och mocka. Så var väl uppvärmd till ridpasset som gick hur bra som helst. Oj vilken lycka det är att få rida när allt stämmer! Tror det var väldigt bra för star att få komma ut och galoppera över ängarna lite! Vill ha ännu mer snö så man kan galoppera i djup snö så hästarna får hoppa fram och snön bara yr omkring! Men samtidigt skulle jag kunna ta sommar nu.. 

Free

Idag har jag agnes och carin vart ute och galopperat i snön! Hästarna tyckte det va jättekul, speciellt star.. Så himla mysigt att klä på sig så man knappt kan röra sig och sen ge sig ut i skogen med dessa underbara varelser, och sen just att få galoppera i full fart över ängarna och hästarna gör lite glädjehopp! Verkligen en häftig känsla! Nu e både jag och star trötta, men min kväll kommer bestå av matteplugg.. 


...




Dålig dag

Inte den bästa dagen att ha stalltjänst på.. Huvudvärk snorig och ont i öronen:( vad hade jag gjort utan min underbara mamma.. Tack för att du tog halva dagen! <3

Plugghelg då..

Hade ju velat gjort så mkt annat än att bara plugga och vara sjuk den här helgen. Men eftersom jag åkte på en förkylning så är det väl lika bra att plugga när man ändå inte kan göra så mkt annat. Så serier och plugg står på schemat! Hoppas ni andra får en bättre helg än detta iaf! :)

Memories



Dags att börja fylla denna burk med minnen från hela år 2014. Första året jag gör det här och tror det kommer bli ett riktigt bra år, värt att minnas. Ser redan fram emot att läsa allting sen.

Vill inte bli sjuk:(

Känns som att en förkylning närmar sig.. Pappa har vart förkyld och idag har jag haft ont i typ halsen/gommen. Sen är det ju kallt ÖVERALLT. Förstår inte varför jag fryser hela tiden.. Så nu blir det varmd usch och sen ner under täcket. Nattinatti:)

Onsdag

Skoldagen har inte varit så speciell förutom att vi hade styrketest på idrotten. Jag var dock inte med förra gången vi hade det så jag har inget resultat att jämföra med, men jag var bara 8 st ifrån att nå den högsta nivån. Gjorde 192 bänkpress saker eller vad det heter och högsta nivån va 200, men det tog verkligen stopp i armarna. Nu på kvällen har jag vart på hoppträning, gick bra även fast Atar va extra lite extra pigg och inte hoppat på nån vecka. Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen, helt slut i armarna..

13/1-14

Skoldagen rullade på som vanligt, ännu en ny vecka.. Tyckte det nyss va nyår men det har redan gått 2 veckor av 2014.. I morse var jag hos doktorn och kollade mina födelsemärken, inga farliga som tur va, men ska ändå operera bort en av dem, ganska lagom nervös inför det då.. Men det går förhoppningsvis bra! Det e så extremt kallt överallt så det dröjde inte lång tid efter att jag kom hem innan jag låg nerbäddad i sängen framför serier, skönt med en lugn måndag:)

Love


Tänk er ett liv utan kärlek.. Inga känslor över huvudtaget. Det skulle inte ens va ett liv.. Även fast kärlek kan va jävligt svårt och tungt ibland så är det värt det!  Jag e glad att kärlek finns, det gör livet värt att leva!

3 månader idag<3


Bokade resan idag och kan inte vänta tills att vi åker till Turkiet tsm! Kommer bli såå bra! Så glad att jag träffat dig! Love you

Hard work work

Måste vara sjuk eller nått som frivilligt välger att gå upp och köra ett friskis pass nu på morgonen, och sen efter det rida! Inte det minsta taggad på att kliva upp ur sängen nu, men efter träningarna kommer det kännas bra! Sommaren  2014 väntar ju;)

Fredags mys

Startar helgen med lite tid i stallet, och nu ligger jag framför tvn med vampire diaries. Va så länge sen jag tittade på serier så nu ska jag passa på tills jag somnar! Riktigt skönt att bara ta det lugnt denna fredag kväll! Ha en bra helg!

Live laugh love

Har tänkt på framtiden väldigt mycket på sistonde.. Vad jag ska söka för skola, vad jag kommer jobba med, hur min familj kommer se ut och var jag kommer bo. åka på resor och utflykter med de man älskar. Även fast jag längtar dit så är det en jobbig bit innan.. Allt pluggandes till att bli det man vill, om man nu vet vad man vill.. Har länge velat bli veterinär och det vill jag fortfarande men det är inte precis lätt att ta sig dit.. 

Tänk att bygga sitt eget hus precis som man vill, välja alla tapeter, alla möbler och all inredning. Hur kul e inte det liksom? Skaffa sin egen familj och allt det som ingår i att ha barn. Tårar och skratt, trösta dem och lära dem gå och prata. Åhh vad jag längtar! En sån här garderåb vill jag lätt ha! 
Hur coolt som helst! 

Men det e ju så klart lång tid tills dess. Vi e ju trots allt unga nu. Det nu man ska upptäcka kärlek, prova nya saker, festa och ha en awesome tid med alla underbara vänner! Vi lever ju trots allt bara en gång, så ta vara på tiden och gör den till något som är värt att minnas! 



Snart helg

Skönt att börja skolan med en kort vecka! Man kommer in i rutinerna på en gång så nu är det bara jobba på! Måste bara visa er den extremt snygga bilden på oliver när han försöker härma en min jag gjorde, Hahaha...


Längtar såå till värme!




Då börjar det igen..

Ser inte fram emot denna termin det minsta om man tänker på plugget.. Kommer vara mycket prov eftersom en hel del kurser slutar efter denna termin.. Men ska försöka gå in i denna termin med ett positivt tänkande. Det var dock inte så lätt när vi började terminen med fys på idrotten och två jätte tråkiga lektioner.. 

 Lovet var alldeless för kort! Jag han inte med att ligga och slappa framför serier och bara göra ingenting en ända dag.. Men å andra sidan har jag haft ett as bra lov ändå! Längtar typ redan tbx till Kiruna.. Hoppas jag får komma dit igen!

My love

Nu har vi vart här i kiruna i nästan en vecka och det har verkligen vart super kul! Ingen stund med dig kan ens vara i närheten av att vara tråkig. Jag e såå glad över att vi åkte hit tillsammans! Det är svårt att beskriva hur mycket jag älskar dig men jag måste nog va en av dem lyckligaste på jorden.. Jag älskar dig Jesper och jag hoppas jag får stå ut med dig länge till! <3
Här är det fina halsbandet som jag fick

Dag 4

Då var det den sista hela dagen i kiruna.. Tråkigt att åka hem till skolan men som alltid så e det skönt att vara hemma ändå. Igår fick jag se något som måste vara det coolaste jag nånsin sett! Vi var nämligen på ishotellet och kollade. Ett hotell gjort av is, hur lyckas man med det liksom?? :O var verkligen huuuur häftigt som helst! Har massvis med bilder från det som ni ska få se. Köpte ett glas som ser likadant ut som de isglas som man kan dricka ur inne på ishotellet, som ett minne. sen köpte jesper ett halsband till mig. så himla gulligt av dig! kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig.. <3 När vi kom hem åt vi god mat och sen åkte jesper och jag skoter till affären. Där köpte jag en liten present till hans föräldrar. Haha resan hem fick gå väldigt sakta då vi hade en stor blomma mella oss, men det gick bra! Sen på kvällen blev det film igen, men den här gången skräckfilm och då kan jag berätta att jag inte var i närheten av att somna.. Men sen kollade vi på en lite lugnare efteråt också som jag faktiskt också va vaken på, nästan hela iaf! Hoppas alla har haft ett bra lov! Mitt kunde inte bli bättre!























Ägd!

Vann mot hesper i buzz! Frågesport för er som inte vet.. Var bara tvungen att säga det! Dock har jag inget bevismaterial eftersom en viss person tog mobilen och höll fast mig när jag skulle ta kort.. Så nu e jag offeciellt smartast! Synd älskling:*

Dag 3

Denna dag började vi med sovmorgon, tror vi gick upp runt 2.. Dock hade jag ätit frukost vid typ 11 men jesper var omöjlig att få upp ur sängen! När vi var uppe så åkte vi till jespers "momo" alltså hans mormor. Där åt vi och nu har jag provat att äta blod palt, det var faktiskt helt okej även om det ser as äckligt ut, men det var inte gått att äta flera efter varann.. När vi kom hem spelade vi lite buzz. Jesper vann båda gångerna och jag förlora.. Han måste ha  fuskat! På kvällen åkte vi ut med skotrarna igen. Vi åkte upp på berget vid slalombacken. Hur fint som helst att se hela stan framför sig. Det var verkligen häftigt! Och inte nog med det, vi alla tog inte skotrarna ner igen utan åkte på rumpa och mage ner för hela slalombacken! Riktigt mysig kväll även om det var svinkallt för ansiktet när man åkte skoter.. ;) när vi kom hem igen åt vi lite och kollade på film(sov) XD


Dag 2

Idag har vart en jättespännande dag! Vi började med att gå upp på förmiddagen för att åka iväg och handla. Sen satte vi på oss varma kläder och åkte ner till "pecka" som dem säger. Där åkte vi hundspann ute i skogen. Har aldrig gjort det förut så det var väldigt kul att få prova på och se hur dem gör:) när vi hade åkt en tur med hundarna åkte vi hem igen och lagade mat. Jesper fick dock värma mina fötter i soffan en stund...


 På kvällen har vi vart ute med skotrarna ocv åkt runt lite. Var ett väldigt jobb att få fram dem ur snödrivan som dem var parkerade vid, men det funka iaf till slut. Jag tror jag aldrig åkt snöskoter heller, bara vattenskoter, men det var iaf väldigt mysigt och kul! Efter skoteråkandet bastade vi och sen kollade film. Jag somnade som vanligt innan filmen knappt börjat, men som tur va så var den inte jättebra så jag missa inget. Nu ska vi sova, nattinatti

Hahah..

Jag måste bara säga att det är svårt att ha tråkigt här.. Jag känner mig typ som en flaggstång jämfört med alla som bor här.. Alla är verkligen jätte korta! Och sen kan jag inte sluta skratta åt deras dialekt och hur dem säger vissa ord, haha här skulle jag kunna stanna ett bra tag XD

Dag 1

Haha vi kanske inte hade den bästa starten på resan.. Vi kollade fel på tiden då flyget skulle gå med en timme så när det var en halvtimme kvar till boarding var vi fortfarande i bilen påväg till arlanda. Men iaf, vi han och flygresan och allt sånt gick bra. När vi kom fram till kiruna träffade vi jespers bror och mamma. Jonathan åkte hem med samma flyg som vi kom med, och vi åkte hem till där dem bor. Jätte mysigt hus verkligen! När vi va framme åt vi lite mat och sen åkte vi på nyårsrevy. Det var en föreställning med dans sång och lite andra scener. En jätterolig show! Vi skratta en hel del xD sen åkte vi hem och åt lite kvällsfika och efter det blev det film i soffan. Det blev now you see me, Jag kan dock inte säga om den var bra eller inte eftersom jag typ var vaken 10 min i början och slutet.. Förstår inte hur jag alltid kan somna.. Sen var det iaf läggdags och tagga inför imorrn! 


Kiruna

Äntligen är det dags att få åka med världens bästa pojkvän och träffa hans mamma! Är verkligen as taggad på de här dagarna! :D

Nyårs "löften"

Har lite saker som jag har bestämt att jag ska lära mig det här året.. Jag vill lära mig: 
Åka skateboard
Åka skidor
Cykla enhjuling
Det är inte direkt löften men det är något som jag vill iaf försöka lära mig, hur det går får vi väl se.. XD jag får iaf göra det med dem bästa som finns och då kan det ju inte bli annat än roligt. Frågan är bara om det blir kul för att vi faktiskt kommer kunna göra sakerna tsm elr för att ni kommer skratta åt mig när jag försöker.. Oavsett vilket så längtar jag! Nu vill jag bara att det antingen kommer massa snö elr att det blir sommar på en gång!

Bara jag som känner att den här sommarn kommer bli as bra? Bara vädret blir någorlunda bra också.. 

Gott nytt år

Nu är det äntligen 2014! Känns som att det kommer bli ett super bra år! På nyår var jag elin jesper och oliver hemma hos elin. Vi åt, lekte lite lekar, gick till torget och träffade alla andra, kollade på dyverkerierna och skickade upp lyktor med önskningar på! GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! :D 

Efter nyår åkte jag och jesper hem till mig och där har vi vart tills tors kväll. Älskar all tid med dig! Vi bytte äntligen julklappar också, bättre sent än aldrig! Tack för tröjan älskling! <3 I sommar ska du få lära mig åka skateboard;) hur det nu kommer bli, kanske ser lite bättre ut när jag har tröjan iaf xD