Ingen bra dag

Idag var inte den bästa dagen.. Igår kväll fick jag as ont i huvudet så gick och la mig direkt när jag kom hem från stallet.. Och idag efter lunch kom det tbx. Ont i huvudet och känner mig konstig i hela kroppen. Hoppas verkligen att det bara är nått tillfälligt för imorgon är det valborg och då vill jag kunna ha roligt med mina vänner! 

Kan faktiskt trösta mig lite med att jag lyckades vinna på en av tävlingarna jag var med i i helgen på mässan. Vann ett presentkort, men vet inte var.. 

Dreams




Min helg

Ja vad gjorde jag i helgen? 
Jo i fredags åkte jag och handlade lite choklad och frukt och bär. Sen senare kom jesper och vi tog det bara lugnt. Jag hade ju precis fått min chokladfontän så vi testade den, men jag hade både för lite choklad och den var inte tillfäckligt rinnig för att det skulle rinna på bra.. Men bättre lycka nästa gång! 
På lördagen var vi faktiskt ganska duktiga. Vi sprang ner till torget där vi tog en varsin glass. Dock blev det promenad vägen hem med ett litet stopp på mässan. På tal om mässan så boorde jag vinna på någon tävling iaf.. Vet inte hur många jag var med i xD
Resten av lördagen som ni ser på bilden spenderades på Elins 30 års fest. Alltid lika kul att se folk när dem fårt i sig lite dricka. Jesper och jag stod ju i baren också, så nu e vi drinkexperter;) 

Söndagen blev ev chill dag. Började med att sova gaanska länge, vi gick väl upp vid ett.. Men sen gick vi ner till stan, åt luch med oliver och elin. Sen gick vi en sväng till hamnen, och gissa vad?! Det var första dagen med shorts! Sååå skönt! På kvällen åkte vi ut till min bror och firade honom och vivvi! Fick gosa lite med katterna och äta god mat. Grattis till er båda! Ni e så fina tsm! 

Spread the love


Oj vad människor kan göra en glad! Göra så man känner all deras lycka och glädje genom hela kroppen!

När jag satt vid en bänk och väntade på att pappa skulle komma så kom ett väldigt gammalt par. Dem var ute och gick och hade vart och kollat lite på mässan. Mannen var tvungen att sätta sig och vila lite då den äldre damen frågade hur gammal jag trodde att han var. Jag såg att han var gammal men ville ju absolut inte säga att han såg äldre ut än vad han var. Så jag gissade på 70, men han var hela 97 år!! :O dem pratade med mig om precis allt, alltifrån husdjur till väder till utbildning. Blev bara så himla glad av att prata med dem. De spred så mycket glädje! Tänk va underbara människor det finns! De förtjänar verkligen ett så långt och bra liv! 

30 ÅR!! :O


Grattis bästa syrran på födelsedagen! 30 år nu, inte dåligt! Hoppas du haft en bra dag, men helgen ska bli ännu bättre för då ska vi göra din 30 års fest till ett oförglömmligt minne! Älskar dig! :)

Grattis fina Vivvi som också fyller år idag! (Min brors flickvän för er som inte vet) hoppas du också haft en bra födelsedag! :) 

Perfect is boring


Fick äntligen hem min nya bikini som jag velat ha ett bra tag nu men har vart slutsåld typ hela tiden. Den sitter ju såklart inte så som den gör på modellen men den passade faktiskt väldigt bra. Nu e jag redo för sommaren! 

Tisdag


Jahapp, en skoldag mindre till sommarlovet. Hade en helt vanlig skoldag. Fick reda på lite resultat från prov i svenskan. Ganska stolt faktiskt, gör bättre och bättre ifrån mig. Nu är jag hemma från stallet och har placerat mig i soffan där jag troligen kommer spendera resten av lvällen med matteboken i knät.. Men jag har ju knådat ihop lite kokosbollar så det ska nog inte bli några problem! Imorrn är det matteprov... Tror inte jag kommer kunna höja mitt matte 3 betyg men kan ju inte förlora något på det så det är ju värt ett försök! :)

Sommar på riktigt?


Idag var det ju ännu varmare än igår! Har sommaren kommit nu eller ska det helt plötsligt bli as kallt igen? Jag har iaf legat på solstolen en bra stund idag också och försökte sola bort min extremt snygga rand jag lyckades få igår, men det lyckades jag inte direkt så bra med.. Aja, det var iaf väldigt skönt! 

Känns ju sådär att det är sista lovdagen idag också.. Men nu e vi iaf utvilade så nu kör vi hårt de sista veckorna i skolan! För sen har vi sommarlov, och då ska vi va stolta över det vi jobbat för! Eller hur? 

Bra kväll

Hade en bra kväll med familjen igår. Vi spelade på trav, bingolotto och kortspel. Van dock endast på ett av kortspelen.. Men Elin fick faktiskt 5rätt på travet och vann ca 500kr. Haha vi skrattade ganska rejält när hon stog framför tvn och skrek på hästarna. Har en video som ligger på instagram;) all tid när hela familjen e samlad är bra tid! Och den här kladdkakan gjorde inte kvällen sämre.. Sååå god! Och älskar att det finns jordgubbar att köpa som inte kostar hur mkt som helst! 



Uppvärmning



E ju så sjukt fint väder ute, idag kunde man verkligen ligga och sola i endast bikini! Tummen upp för det! Började dagen med att ta en ridtur. Vi red fram i full galopp över de gröna ängarna och oj vad hästarna tycker det är kul! När jag kom hem la jag mig direkt i solstolen och det gav ju faktist resultat. Mådte ju börja vänja kroppen lite inför turkland! ;)

5 veckor, 35 dagar


Det närmar sig mer och mer och nu är det bara 35 dagar kvar!! :O 35 dagar till sol, värme och massa skoj! Sååå taggad! :D:D

Glad påsk!




Upp och jobba

Då va det dags för stalltjänst igen då! Upp kl 7 och hem vid 4.. Men stallet gör att det e kul ändå! 





I'll make it!


Bjuder på en bild från i sommras

Öppnade precis mitt påskägg och gissa vad det va i, en enghjuling! Har velat köpt en men har inte blivit av, så nu när jag har en så ska det cyklas. Och jag ska klara det, har ju faktiskt en hel sommar på mig att träna, men så lång tid hoppas jag inte det ska ta.. Tack så mycket världens bästa päron!! 

17/4-14




Med ett hjärta av guld


Tänk när hon va en sån här liten tuffs som sprang och lekte runt på tomten och flög genom vinden som ett garnnystan. Nu är hon 13 år. Tiden går så sjukt fort! Aldrig vart med om ett så snällt och förstående djur. All den glädje och kärlek du sprider omkring dig betyder så sjukt mycket! när du kommer in på mitt rum på morgonen och ger mig en gomorgon puss. hur mycket värmer inte det i hjärtat? Du e den allra bästa! Behöver dig kompis!
Vill aldrig förlora dig

Världens bästa morgon någonsin





Idag är en bra dag


Kan man börja dagen bättre än att vakna upp brevid pojkvännen, veta att det är lov och solen skiner? Skulle inte tro det! 

Älska skollov!

Finns det något skönare än att veta att man inte behöver gå upp till skolan utan bara kan ligga och dra sig i sängen så länge man vill? Typ inte! Och det underbara vädret gör ju inte saken värre! Nu sitter jag och väntar på jesper medan hans hår ryker, flintis nästa! Nej skojja bara, som tur e.. Vi har vart och fikat på stan och kollat lite i några affärer. Så skönt att ta en promenad och bara njuta av livet! Jag har nu köpt nya örhängen till mina nya hål som jag nu kan byta örhängen i :D snart ska vi hem till Jesper så får vi se vad kvällen bjuder på.

Stockholm


Hemma efter en heldag i stockholm igår med underbara människor! Såå glad över att ha er i mitt liv! Vi började iaf dagen ganska tidigt med att åka tåget till Stockholm. Vi va där precis när vakterna låste upp låsen på affärerna och shoppingen började ganska snart. Vi blev ganska förvånade allihop att oliver var den som gjorde det första inköpet XD men som tur va var han inte den som hade shoppat mest i slutet av dan, hade det vart så hade jag och elin gjort en dålig shopping! Eftersom någon inte åt frukost åt vi lunch ganska tidigt och även middagen, för sen var det dags att spela laserdome. Hade inte riktigt några förväntningar eftersom ingen av oss hade spelat det tidigare, och vi förstod inte riktigt varför gruppen innan kom ut helt svettiga ur spelutrymmet. Men vi märkte själva ganska snabbt att det var mycket jobbigare än vad vi trodde. Men också riktigt kul faktiskt. Vi andra kanske inte va så duktiga och vi hade väl inte riktigt någon chans att vinna. Men det är väl inte så konstigt? Vi spelade ju mot jesper och man märkte ganska tydligt vem som spelar skjutatspel på fritiden eftersom han slog oss andra ganska rejält.. Efter en hel dag i Stockholm kan man säga att vi alla hade ganska ont i fötterna, men jag har ju världens bästa pojkvän som gav mig fotmassage när vi kom hem! 

Eftersom vi spelade lite tidigare än planerat så tog vi ett tåg tidigare så han vi lagom hem till gladiatorerna. Resten av kvällen spenderades i soffan. Köpte ju lite saker också.. Bl.a. svarta jeans, en poncho, ett sommarlinne, en byxdress och så klart lite trosor! Hade en bra dag i stockholm och en mysig kväll med den jag älskar. Ett halvår har gått och jag ser så grymt mycket ifram mot att spendera mer tid med dig! <3



Det bästa halvåret någonsin!


Jag e så otroligt glad att jag åkte ut till dig den där kvällen när vi träffades för första gången. Sen dess har jag bara varit så lycklig!

Du e en underbar människa även om du e den konstigaste personen jag vet. Allt du säger, allt du gör och allt du är. Allt som gör dig så speciel. Tiden går fort och idag har vi varit tillsammans i ett halv år. På den tiden har vi hunnit med mycket och du har verkligen lyft min vardag! Jag är lyckligt lottad som får ha dig i mitt liv och måste bara säga att du e as söt på bilden! xD

 Jag älskar dig♥

11/4-14

Då va det fredag igen. Ett matteprov och en biologiredovisning väntar(om det hinner bli min tur). Och sen e det äntligen helg. Kommer bli en as bra helg. Läängtar! Nu ligger jag i sängen och försöker dra ut på varje minut, men snart ska jag upp och åka moppe till skolan för fösta gången iår:)

Nu händer det grejer här!

Tro det eller ej men idag hängde jag faktiskt med till gymmet, och även om ni vill det eller inte så kommer ni få med mig och göra 9ggr till för nu har jag nämligen ett klippkort. Kände att jag behövde göra ett litet ryck inför sommaren! Tycker dock inte om att gymma med folk, och specielt på friskis e det ju jätte mkt folk, men då har man ju iaf nått å kolla på! Hard work work 9 ggr frammåt nu då! 


Riktigt bra dag faktiskt!

Vaknade upp brevid den person som gör mina dagar underbara, bara det gör dagen mycket bättre! Sen började jag skolan med idrott, hade svenska prov som gick okej tror jag och sen kemi. vi fick tbx våra prov och jag fick 1p ifrån A, lite surt men ändå såklart nöjd! slutade sedan halv 3 och när jag kom hem bar det av till stallet. Hopplektionen gick faktiskt väldigt bra, riktigt kul när vi gör framsteg tsm. Har ju bästa hästen också, så nu taggar vi inför helgens hopptävlingar;) 

Dagen kunde ju dock ha slutat på ett bättre sätt än att jag sitter själv och pluggar inför matteprov och biologi redovisning som jag har på fre. Bara hålla ut de här få skoldagarna som är kvar innan påsklovet! 

Onsdag

Jahapp då var en dag till över.. Gick i skolan som vanligt och efter det träffade jag Jesper och vi åkte hem till mig (med ett stopp på coop för att köpa chokladknappar). Sen åt vi, bakade chokladbollar som vanligt och sen var det meningen att plugga men slutade med att vi båda sov i soffan.. XD nu sitter jag i soffan på natur och repeterar svenskan inför provet idag och samtidigt väntar på dem sega teknikarna. Sen blir det idrott som förhoppningsvis blir kul! 

Paniken imorse..

Vaknade i morse och såg att klockan var tio i och jag skulle bli hämtad prick 7 för att åka till stallet och rida. Så jag hoppar upp ur sängen och kastar på mig klädera och e på väg in för å väcka pappa och säga vilken tid han ska hämta oss sen. Så kollar jag på klockan igen och ser att klockan var tio i 6 och inte tio i 7.. Det var en hel timme kvar... Fml.. Men kunde ju iaf sova en liten stund till då..

OMG!


Räknade precis dagarna, det är bara 33 skoldagar kvar innan vi får sommarlov:O dock 35 för er andra eftersom jag åker bort också, men de e ju aslite tid kvar!! Tagga till sommaren och kör hårt den sista tiden i skolan allihopa, snart är det ääntligen SOMMARLOV! :D

Min och bara min


 Älskar dig något enormt! E så otroligt glad att jag har dig vid min sida♥ 

Kan man vrida upp tiden lite?

Idag när jag gick ut och bara kände hur solen värmde och lyste blev hela jag full av glädje. Och inte bara av glädje utan också av enormt mycket längtan. Längtan tills turkiet och den bästa semestern med dem bästa människorna, såå himla glad över att Jesper kan åka med!! Längtar till att gå upp tidigt till solen och bara ligga på solstolen och njuta, och till att göra alla roliga grejer som ska hända. Bada med delfiner, åka vatten skoter, åka sån här ballong efter en båt som jag inte vet vad det heter, shoppa, äta glass, bada, äta och såklart grina av alla skrattanfall som brukar komma när familjen lundberg är ute och åker XD Kan verkligen inte vänta.. Men tiden rullar på och nu är det mindre än 7 veckor. Låter dock mycket när man säger 7 veckor så vi säger 48 dagar istället. Vill börja packa redan nu så det känns som att det är ännu kortare tid men det blir väl som vanligt packning kvällen innan. Jaja, snart har det gått 48 dagar och nu ska jag ta och plugga till en del av alla prov som ska göras innan resan. Hoppas alla haft en bra helg!

Äntligen gjort


Då va äntligen högskoleprovet gjort! Har  varit i skolan från 8 till halv 5 idag.. 5 olika prov som alla var i 55 minuter. Nu e jag helt slut i huvudet och vaknade precis upp i soffan hemma hos jesper. 

Hatar och stressa..

Igår kväll och idag var inga roliga dagar.. Började med att jag pluggade till väldigt sent igårkväll, tror jag somnade vid 2, sen gick jag upp vid halv 6 i morse.. Och skoldagen idag har i stort sett bara bestått av stress.. Hade kemiprov som jag tror gick ganska okej, sen skulle alla i klassen att hålla vårat 10 min långa föredrag om en sjukdom. Var inte alls speciellt förberedd till det men som tur va var min tur i listan ganska långt bak så jag får redovisa nästa vecka. Men tänker inte stressa så mycket som jag gjort idag nån mer gång, får bättra mig till nästa gång!! Fick iaf ta det lugnt nu på kvällen, träffade jesper på stan och åt middag tillsammans och nu ligger jag i soffan framför lets dance. Inte speciellt taggad på högskoleprov imorrn men snart är det gjort iaf. Ha en bra helg alla!

Love u!



Grattis mina älskade föräldrar på er 29 åriga bröloppsdag. Ni e underbara<3

Vill bli frisk nu..

Vaknade nu på morgonen och insåg att jag somnade igår med one piece och handuk runt håret på mig.. Och dess utom med en jobbig hosta och halsont. Tycker det kan försvinna nu edtersom jag har två stora presentationer jag ska hålla inför klassen och kemiprov.. Menmen inte mycket att göra åt.. Snart är det iaf helg, men denna helg vet jag inte om jag kan kalla helg.. På lör blir det högskoleprov typ hela dan och på sön jobba i stallet. Ingen vila här inte!

Surprises





Awesome!


Nu e den min och står och väntar på att jag ska ta körkort. E ju ett tag kvar tills dess men ändå.. Tack så himla mkt mamma och pappa! Puss på er:*