Tisdag


Haft en väldigt skön dag med god mat och underbart väder! Älskar buffeerna, speciellt frukosten! Efter middagen tog vi en liten promenad bland gatorna som går upp och ned som en bergochdalbana och köpte nya solglasögon(eftersom mina har gått sönder), så nu är jag fullt utrustad för fler dagar med strålande sol!

Här mår man bra


Denna vecka hoppas jag håller detta underbara väder. Som alltid är man så himla blek jämfört med alla andra, men det ska ändras på! Har hur fin utsikt som helst över havet och hotellet verkar helt okej! Hoppas ni har det bra där hemma, men utan sol ;)

Byebye


Tidig uppgång vid 03.30.. Längtar till vi går i land i Gran Canaria!

Puerto Rico


Nu är väskan packad och imorrn bär det av! Ska bli riktigt skönt med en vecka i solen!

Ikväll ska bli en lycklig kväll


Högskoleprovet är över, lovet är äntligen här, ikväll ska bli en bra kväll och hela lovet ska jag förhoppningsvis njuta i solen med mamma och syster! Nu känns det som jag tagit ur några riktigt tunga stenar ur ryggsäcken och orkar stå med raka ben en stund till! 

Stressen tar på än..


Nu passade det verkligen bra med ett lov! Dock är högskoleprovet imorgon (vilket ida och jag förberett massor med eftersom vi ska sälja fika) kvar innan jag kan andas ut helt.. Efter provet ska jag bara gå ut och ha en asbra kväll, på sön träffa min älskade pojkvän en sista gång innan jag på mån bär av mot varmare trakter! Känner att jag har stress i kroppen precis hela tiden. Även om det inte är jättemycket som hänt denna vecka har jag alla tankar om vad som ska göra kommande dagar och veckor, vilket är hur mycket som helst.. Jag hoppas semestern får mig att slappna av så jag kan komma tillbaka med ny energi till skolan. Ha ett bra lov allihopa och lycka till imorrn för er som ska skriva! 

Vill va bruun


Vill ha denna bränna nu nu nu! Älskar att vädret blir varmare men samtidigt vill man inte ta fram vårkläderna och så för man är så blek.. Men som tur är så åker jag ju utomlands om bara några dagar så jag ska inte klaga! Hoppas verkligen att det blir fint väder bara! 

Close youre eyes and dream




Black and white




En dag med dem bästa

Så.. I fredags hade jag en mysig kväll i västerås. Först åt jag och jesper med min familj och sedan åkte vi och kollade på premiären av Insurgent. Den var bra men den första var bättre! 

På lördagen sov jag faktiskt riktigt länge. Brukar vakna tidigt men den morgonen var det bara såå skönt att sova. Speciellt när jag har dig brevid mig, är så mycket mysigare då! Efter lunch hämtade jag upp Elin och vi tog en fika innan vi fotade massor (kommer upp lite fler bilder senare idag). På kvällen mötte jag upp ett gäng på Royal street, vilket var över mina förväntningar. Väldigt gott faktisk! Efter det gick vi hem till Robin och kollade på gladiatorerna som började igår. Denna lördag var en bra dag!



Photoshoot





Idag åkte kameran fram igen! Här är några smakprov på dem bilder vi tog tillsammans. Fler kommer senare ;)


Imorgon väntar matte 5 prov så ikväll blir det plugga.. Kvällarna efter skoldagarna är väldigt sega nu.. Känner att jag behöver en veckas semester, och snart är den äntligen här! :D

2 veckor


Det har varit jättefint väder här hemma i helgen men ändå längtar jag såå mkt! Kommer bli en bra vecka med mamma och syster. 3 stycken som älskar att ligga och njuta på solstolen ;)




Långlördag


Idag började dagen redan vid 7 imorse med stalltjänst fram till 4. När jag kom hem efter en väldigt lång dag var soffan inte helt fel! Blev en affär då vi sålt min moppe så det blev ingen moppetur då intresset på annonsen var väldigt stark. Ikväll är det såklart mellomys, vilket nästan är ett måste. Tror jag somnar tidigt ikväll..

Fredag den 13:e


Bjuder på en vovvebild på mina fina älsklingar! Mamma och jag tog en promenad efter skolan och blir så glad att se wilma så pass pigg med sitt busfrö ninja <3

Då var ännu en vecka över, bara 83 dagar kvar nu :o och ännu mindre till sol och värme, ska bli såå skönt med lite avkoppling! Veckan har väl rullat på ganska bra. Klarade mig på fysikprover med 0,5p till godo, inte ens svårt ju.. Det var iaf skönt! Eng seminariumet för kap 8-11 i vår engelska bok är avbockat och PM:et i svenskan är inskickat. 

Påväg hem från skolan hämtade jag mina klänningar som jag naturligtvis har provat och det blev den andra klänningen i förra inlägget. Den är strechig och skön och man kan röra sig hur som hälst i den vilket kommer behövas! Den andra tyckte jag var fin, men hade lite annorlunda spetsmönster och var inte alls lika rörlig som den andra så den är tillbakaskickad.

Studentklänning


Idag beställde jag hem dem här två klänningarna föratt prova. Vågade inte vänta för risken är ju att dem tar slut och inte hinner komma in igen.. Den övre klänningen verkar lite lösare i armarna vilken kan vara en fördel när man ska stå och hoppa på flaket. Den har också en finare rygg tycker jag. Jag får lite känslan av att det blir för mycket med alla spetskanter men får se hur den ser ut i verkligheten. Den nedre klänningen har finare framsida men jag tänker att den kan bli tajt att röra sig i när man ska ha armarna uppåt på studenten.. Dens rygg är dock inte lika fin som den andra med det funkar.

Tror ni som inte börjat fundera över klänning borde göra det. Ju närmare vi kommer desto fortare tar klänningar slut i storlekarna. Klart att det alltid finns en okej klänning att hitta men man vill ju gärna ha den där klänningen som känns riktigt bra;)

Photoshoot med denna vackra människa

 
 

Välkomnar våren med öppna armar!


I morse när jag gick ut sken solen så underbart! Har längtat efter dig! Invigde min nya hatt och byxor jag köpte i lördags! :) Kände hur våren snart är pågång.. Jippie! :D

Be careful with what you have

I'm afraid that one day I will lose you. That the best thing that had ever happen in my life will go away. Leave all the memories behind... I hope I never have to go through that, because I can't. I can't forget about you. You are my love, my light in the dark, my other half that I can do exactly everything with. I can't lose that and I will do what it takes to always save us. We fight and we love, just like a normal relationship. But we're not normal. You are not normal, and thats what I love. I love my special boyfriend who I want to spend the rest of my life with! ♥

Nytt till vårgarderoben


Köpte även svarta konverse, navelpiercing och present till mamma. Längtar till att få använda uppvikta jeans, lätta skor och en tunn tröja!

Grattis älskade mamma!


Du har funnits vid min sida ända sen jag kom till världen och jag kommer alltid finnas vid din. Grattis på födelsedagen! Hipp hipp hurra för min mamma idag! 

Dag i Sthlm med syster


Nu sitter vi på tåget hem från huvudstaden. Har fått med mig en hel del saker som det kommer bilder på lite senare. Tack för en super dag bästa syster! 

När jag kommer hem ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan kvällens festligheter;)

Igår hade jag ett leende på läpparna hela kvällen


Bilden säger väl ganska mycket.. Igårkväll red jesper för första gången. Han var faktiskt riktigt duktig! En av dem bättre kvällarna helt klart! Älskar dig så mycket <3

Längtan


Idag fick jag hem den här i brevlådan innehållande massa info och flygbiljetter :D det är långt kvar men kommer bli såå kul! Afrika och lejonen( och massa andra djur) i oktober kommer jag och Andrea och tar hand om er! 

Snart så!




Pluggarkväll..

I måndags åkte jag och hämtade jesper efter skolan och kollade lite film fram tills jag skulle rida. Bästa pojkvännen min följde med mig till stallet som sällskap. Tack så mycket älskling! Sedan åkte vi hem och hade en väldigt lugn kväll, såklart somnade jag i soffan också... Tisdagen i skolan var ganska ovärd. Dessutom började jag känna huvudvärk och halsont mot eftermiddagen och mådde även illa när jag åkte hem.. Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Ska dock öppna fysikböckerna nu för på fredag väntar både engelska seminarium och fysikprov, vilket inte är det lättaste kan jag ju säga.. Idag blev det ingen ridning på grund av hur jag mår så hoppas jag är piggare till imorrn..

Helgen


Så.. I fredags gick jag till gymmet efter skolan vilket var väldigt skönt. Dock inte lika skönt resten av helgen eftersom jag har as mycket träningsvärk. Lördagen började för mig inte förrän typ 2, såå skönt med sovmorgon. Och så var jag ju ordentligt utvilad till kvällens festligheter! Carin och jag började hemma hos mig med tacomys och massor med prat vilket behövs ibland! Sedan åkte vi vidare till lovisa och var där en stund med några människor(hunden snodde jespers cola flaska och bet sönder denXD). Sen var meningen att vi skulle till boglösa men slutade på krogen iaf. Jag hade en riktigt bra kväll! Söndagen bestod också av en lång sovmorgon och omhändertagande av min sjuka pojkvän. Nu är det ny vecka och ett fysikprov väntar.. Bara att jobba på!