Mormor tid <3

Att vara ute hos mormor ger mig alltid så mycket minnenfrån när jag var liten vilket är varför jag tycker det är så mysigt att vara där. Jag har precis kommit hem efter att ha virkat ihop denna tvättpåse som jag ska lägga min tvätt i istället för att det läggs på golvet! Hade aldrig virkat innan och trodde det skulle bli en liten utmaning men det va inte alls så svårt som jag trodde!

Åkte på som mössa också vilket vi skrattade ganska mkt åt XD ni två är underbara människor!

Shopping

I söndags åkte jag mamma och elin till Erikslund för att shoppa lite barnkläder till lilla Ebba. Vi hittade såklart lite andra saker också.. Jag hittade en byxdress, en klänning, en tröja och några pysselsaker. Tack så mkt underbara mamma för sakerna! <3 efter shoppingen åkte vi ut till david och vivvi och åt jordgubbar och glass. 

Lillfisen


Här är lilla prinsessan Ebba! Grattis ännu en gång David och Vivvi, och lilla ebba till att ha fått så fina föräldrar! 

Photoshoot

 
 

Flowers



Mormor har alltid så fina blommor! Här är några av dem bilder jag fotade i tisdags :)

Sommarvila


I fredags var sista dagen jag red star innan hon ska få gå ut och beta i ungefär en månad. Vi avslutade med ett super bra ridpass så det kändes bra att få släppa ut henne i hagen och ta en liten paus från stallet

Bakning med älskade mormor

I tisdags morse åkte jag tidigt på morgonen ut till mormor för att baka innan jobbet. Vi var riktigt snabba! Trodde jag skulle få lite ont om tid men på en och en halv timme hade vi bakat klart två sorters kakor och bullar. Nu ligger allt i frysen så jag har fika när som jag blir sugen ;)





Happy birthday :*

Idag fyller en människa som alltid får mig att bli på bättre humör år! Hela 20 år blir du! :o grattis igen fina Benie! Här kommer några få bilder från dagen och fler kommer senare för nu måste jag gå och sova så jag orkar en tidig morgon med bak hos mormor för att sedan jobba imorgon..




Gå mot ALS


I söndags gick jag mamma, pappa och en mängd andra människor en promenad tillsammans samtidigt som vi skänkte pengar till forskning om ALS. Jag hoppas ni också var med och deltog i en så enkel sak som kan göra stor skillnad! Det var sammanlagt ca 2000 personer som gick promenaden och 300 000 kr samlades in. Stolt över Enköping idag! 

Midsommar


Hade en bra midsommar kväll med några vänner. Åt god mat, lekte lite lekar osv. Helgen har än så länge bestått av slappande och serietittande vilket troligtvis kommer hända imorrn också. Tror detta kommer behövas innan mitt sommarschema på jobbet sätter igång!

Faster Fanny

Tänk att nu är jag faster, i torsdags eftermiddag kom lilla prinsessan till världen. Nu längtar jag bara efter att få träffa henne och hennes underbara föräldrar! All kärlek och lycka till er <3

Kan inte vänta!!

Just nu sitter jag på jobbet och kan inte tänka på nått annat än min bror och vivvi som är på BB och när som helst kommer få en liten flicka! Du är bäst vivvi! Hoppas allt går bra och att jag snart får ett sms där det står att jag blivit faster! All kraft till er just nu! Lycka till älskade ni! Ni kommer bli så himla bra föräldrar så det är sjukt! ❤️

2015-06-16


Sovmorgon, vardagsarbeteskurs, lekande med barn och nya jobbskor tror jag sammanfattar min dag bra! Imorrn är det tidig morgon med arbete och förhoppningsvis slipper jag få ont i knäna mer nu när jag köpt riktiga jobbsandaler! 

Lördag & söndag


Lördagen bestod av stalltjänst från 07-16 och därefter mötte jag upp några på royal och åkte sedan hem till mig och kollade gladiatorerna. Blev ingen sen kväll då jag va typ helt slut efter att ha jobbat i stallet med långbyxor och tröja i det varma vädret.. Men jag klagar absolut inte för jag älskar vädret just nu! 

I söndags tog jag en lång sovmorgon innan jag äntligen åkte iväg på min egna pysseltrip till västerås. Hittade en heeel del grejer och hade velat ha ännu mer men måste spara på pengarna lite.. Påväg hem hämtade jag upp jesper och kvällen spenderades framför datorn där jesper kollade dreamhack och jag pysslade. Väldigt mysigt att kunna va tsm även fast man inte behöver göra samma sak! Här är resultatet av det jag pysslade ihop :)



Jag passar på

Idag har det vart strålande sol typ hela dagen vilket betyder att jag har jobbat lite på brännan. Lika bra att passa på för än så länge har det vart väldigt dåligt med sol detta år..



Playtime


Igår tog jag och jesper som vanligt en lång och mysig sovmorgon (bland de bästa som finns) innan vi åkte och hämtade upp hans syskon på skolan. Som ni ser på bilderna var vi i skolparken och lekte och efter det blev det hamburgare och glass på torget. På kvällen åkte jag upp till stallet för att rida, var ett tag sen nu.. Idag väntar jobb! Så ikväll är jag nog sådär lagom trött..

I'm proud of myself


Mina klasskamrater och vänner. Ni gjorde gymnasiet uthärdligt. Utan er vet jag inte om jag hade klarat det. Men det gjorde jag och jag är faktiskt väldigt stolt över allt jag kämpat och presterat! 

Jag har äntligen tagit studenten! :D

Min studentdag var super! Tack alla som gjorde min dag värd att minnas! Här kommer bilder för att beskriva min dag:
Champangefrukost hemma hos mig med start kl 06.00. Min morgon började redan kl 03.50 när jag gick upp..


Vi åkte därefter till skolan för fotografering, samling på kompassen, gick studentåg och åkte skrindor. En helt klart underbar upplevelse som sent kommer glömmas!


Efter att vi åkte runt i vår lastbil åkte vi hem och hade studentmottagning med nära och kära. Den första tårtan är beställd från ica maxi men den andra gjorde jag själv bestående av kladdkaka, grädde och jordgubbar. Maten som serverades var italienskt inspirerat med ytterfile, olika sortes skinka och salami, potatissallader m.m. Tack snälla syster och mamma som fixade med maten! Det var riktigt gott!

Jag fick hur många fina presenter som helst och jag är så tacksam! Tack så hemskt mycket allihopa! Här nedan är bilder på vad jag fick.
Översta bilden visar ett komplett sätt av det jag önskade mig. Jag fick 7st stora och små tallrikar och en soppskål. Mjölkko, ugnsform och lite saker från victoria secret.
Stekpanna och kastrull i samma serie, bestick och ett armband.
Fyra koppar med tillhörande skedar som jag bara älskar! Skål med slickepott, små söta dessert skålar, handduk grytlapp grytvante, sil och tillbringare.

Skärbräda, rivjärn och lite olika redskap, saxar, spritser, plåster, bunkar och formar och en jättefin förvaringslåda.

Jag är så sjukt tacksam över alla dessa fina presenter! Jag är så enormt glad att jag har den släkt jag har, ni är underbara människor! Jag kommer sakna min klass.. Tankarna går fortfarande om vad jag borde plugga ikväll, vilket prov kommer härnäst, men nu är det slut! Även fast det är slut på skolan, slut på alla lektioner tillsammans så betyder det inte att vi aldrig mer kommer ses.. Nu startar vi nästa kapitel i livet och jag kan inte vara lyckligare över att få göra det med min underbara och älskade pojkvän! Tack än en gång, tack alla för min studentdag, tack Na3 för 3 bra år! Nu är världen vår och vi kommer ta den med storm! 

Mkt att stå i, imorrn smäller det!


Ojojoj vad med grejjer som har fixats idag! Jag mamma pappa och syster har fixat allt från björkris till tårta. Maten är förberedd och klänningen är framplockad. Klockan är ställd på 04.50 för imorrn smäller det! Börjar dagen med champangefrukost här hos mig och därefter rullar allt på med roligheter. Jag är fortfarande krasslig och trött så nu är det läggdags för att orka hela dagen imorgon! FYFAN VA VI E BRA!

Grattis älskade, underbaraste, käraste hund och bästa vän! Dig kan man alltid lita på!


 
Idag blir du hela 14 år! En riktig gammelgumma men ändå pigg, glad och frisk. Här på bilden så nöjd över ett mumsigt grisöra såhär på födelsedagen. Du har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas och även om du knappt hör och ser så är du den bästa hunden som finns! Älskar dig något enormt!

Studentfix

Idag och även imorgon består av studentfixande. Idag har vi förberätt lakan och musik vilket jag tror kommer bli väldigt bra! Dagen har dock varit väldigt jobbig då jag är sämre idag men förhoppningsvis går det över fort då!



Hyllningstal


Trots att jag är sjuk var det värt att komma till skolan idag för att få lyssna på alla fina tal! Extra tack till Martin som höll ett tal för mig, det värmde verkligen! Jag fick inte hålla mitt tal då personen jag ska hylla inte va där, så jag får istället göra det på studendagen. Blev faktiskt en hel del tårar av både elever och lärare idag. Vill nog inte veta hur jag kommer gråta när jag ska försöka hylla min person och för att det är sista dagen med min underbara klass på fredag...

Spökboll

Dagen bestog av spökbollsturnering och ridning. Tyckte faktiskt min klass var duktiga då vi alltid brukar förlora allting.. Var ganska mkt fusk lite här och där (tycker det är tråkigt när man inte kan vara ärlig) men teknik vann och det gjorde dem riktigt bra! Tom utklädnad och hejjaramsa! Efter turneringen har jag ridit och nu ligger jag i soffan, SJUK??? Ont i halsen och öronen, troligtvis från i lördags då man frös i princip hela kvällen, men jag hoppas verkligen det går över till studenten!

Bal på slottet