Myskväll


Spenderade kvällen med de här lirarna. Alltid kvalitetstid att spendera tid med familjen! 

Saker som jag saknar


Tänker tbx på tiden då man inte hade några bekymmer. Man tog en dag i taget och det fanns inget riktigt allvar i vardagen. Saknar vissa saker väldigt mycket. Jag har absolut ingen talang kvar i fotboll men det är ändå något jag tycker är väldigt roligt. Jag önskar man hade mer tid så man kunde göra allt man vill hinna med! Saknar verkligen mitt lag. Våran sammanhållning var alltid bra, snacket i omklädningsrummet, peppningen från avbytarbänken, lyckan vid vinst, glädjen av att åka med laget på cup och annat skoj. I miss that! Saknar såklart alla vänner man har haft som man kanske inte är lika nära idag. Alla skratt jag kommer och tänka på ger mig ett leende på läpparna! Sen saknar jag såklart min underbara kille i stallet. Han står alltid där i sin spilta, inte alls lika glad och nyfiken som han var under de 2-3 åren jag hade honom som min hyrhäst. Det värmer i hjärtat av att han varje gång spänner upp öronen och tittar efter mig när jag ropar. Kommer aldrig glömma den gången du var utom synhåll i hagen, jag ropade på dig och några sekunder senare ser jag dig komma galopperandes upp bland stenarna rakt mot mig, för att sedan tvärstanna bredvid mig.

Tänk om man bara kunde åka tillbaka några år och stanna där en vecka elr två. Bort från all stress och allt allvar..

To find that one person you will love forever














Känslan är obeskrivlig




I found it!


Nu är den min! :D tack världens bästa mamma och pappa! Nu har jag äntligen min balklänning och behöver inte oroa mig över att inte hitta någon till balen. Ser fram emot en minnesvärd bal tillsammans med alla 3:or i maj!

Nytt från lördagen




Seriehoppning omg 3


Så idag blev det inte heller någon sovmorgon.. Idag var det sista omgången av seriehoppningen vilket betydde att jag behövde vara nolla fö att gå till final( rida banan utan några fel). Och det gjorde vi! Det gick jättebra och star skötte sig fint. På bilderna ser ni lyckan när hon blev släppt i hagen efter hennes fins runda;) nu är jag alltså till final i både dressyr och hoppning som kommer gå den 8:e, dagen efter studentfesten.. Så blir väl en lite lugnare kväll för mig..;)

Lördag

Spenderade dagen i västerås med Elin. Kollade på balklänningar och jag har hittat en lila som jag vill ha men mina päron tycker den e dyr så jag vet inte hur det blir.. Den passade iaf jättebra, kändes lite coolt att stå där i provhytten och prova medans en person kom med massa olika klänningar åt en. Det fanns många fina klänningar men priset är såklart däefter, men hittade iaf den mörklila på första bilden som jag vill ha. Hittade lite andra grejor som kommer upp på bloggen lite senare.. Vi var både inne i stan i västerås och på erikslund. Vårat skoproblem löste sig iaf till studentkryssningen, det blir svarta converse! Lätt och bekvämt! Tack syster för att jag får låna dem! 

Här är bilder på de klänningar jag provade




Look forward



Bara 65 dagar kvar till sol och avslappning, men ännu bättre, DET ÄR BARA 132 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN?!?! Det är inte alls lång tid och snart åker vi på studentkryssning tillsammans! Denna sista tid på gymnasiet kan bli såå bra!! :D

Feeling great


Idag tog jag mig äntligen till gymmet igen och det kändes bara såå skönt att få svettet rinna lite igen. Det var verkligen länge sen sist och jag önskade jag hade mer energi och tid för att göra det oftare! Kvällen kunde faktiskt inte bli bättre än att avsluta den framför nya avsnittet av the 100 och fruktsallad. Okej jo, den kunde vart bättre om jag inte haft matteläxan och om jag hade haft sällskap. Men man kan inte få allt:)

Vilken glädje!


Idag kom david och vivvi(och bäbisen :p) förbi efter att de varit på ultraljud. Vilken lycka att få höra att allt är bra och få bilder på den lilla filuren. Sååå spännande! Längtar så himla mycket tills jag själv står där med en buse i magen! 

I want to wake up by your side every morning


Din närhet är min lycka ♥

Efterlängtade sommarkvällar





Sevärd serie!


Om ni har brist på sysselsättning elr bara vill ha en ny serie att kolla på så är the 100 ett hett tips! Det handlar om 100 ungdommar som sänds ner från en rymdbas ner till jorden, för att ta reda på om den är överlevnadsbar. Nere på jorden händer det sedan en massa saker och dessa ungdommar skapar självklart starka band och relationer mellan varandra. 

Tack mammi <3


Jag har sån tur och har en så underbar mamma som erbjöd sig hjälpa mig med stalltjänsten idag. Tack så mycket!! 

Idag var det tredje och sista omgången av seriedresyren vilket gick väldigt bra. Det går bättre och bättre för varje gång vilket är såå kul! Idag red vi medelsvår C:2 och red på 65.11%. Duktiga star! :*

Ska man vara fin får man lida pin


Idag har jag vart ute på en lång promenad på dan och sedan ridigt och kvällen avslutas med fotbad, fixning sv nadlar och ansiktsmask. Provade mina nya ansiktsmasker som jag fick hem för några dagar sen. Det är inga vanliga masker om man säger så.. Det gjorde cp ont, och då menar jag verkligen AS ont att ta bort den. Stackars hud.. Nu är jag iaf len som en babyrumpa men får se om jag vågar mig på att göra det en gång till.. Man så ju ganska rolig ut och ninja började skälla på mig för att hon inte kände igen mig.. Haha.. Imorrn blir det en lång dag.. Stalltjänst och dressyrtävling på schemat. 

Ninjanipyamas


Har vart ute och gått/turfat i hela 2 timmar nu på dagen. Riktigt skönt faktiskt men väldigt halt på många ställen.. Om ni undrar över rubriken så heter jag så på turf.. Nu ska jag åka upp till stallet och rida inför morgondagens seriedressyr:)

Slutspurten är igång


Bjuder på ett quote från weheartit

Veckan rullar på som vanligt. Dagarna är som vanligt iskalla och det är mycket att göra.. MEN, snart är det över:D Har ridit de två senaste kvällarna och ikväll ska jag vara med på roffes hopplektion vilket var länge sen. Men måste ju trimma lite till seriehoppningen som är nästa helg.

Nu har min klänning äntligen kommit och som tur va kunde jag ha den. Var ren tur att jag gick in på hemsidan precis då jag gjorde för nån timme efter va den slut igen.. Nu har jag den iaf så nu behöver jag bara hitta ett par bra skor! 

Längtar




Börjar bra men sluta inte alls lika bra....


När jag gick upp imorse såg det ut att vara jättefint och skönt väder ute. Så jag tog på mig kläder för att gå ut på en promenix. Och jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag turfade :O för er som inte vet vad det är så är det ett spel på telefonen där man i verkliga livet "tar zoner" på olika platser. Det var faktiskt kul och riktigt skönt att bara gå med musik i öronen och samtidigt orientera lite. Iaf.. Efter halva turen, när jag var vid idrottshuset så dör min mobil, på 42%??? och det börjar snöa... Jag hade alltså inte längre någon musik, kunde inte turfa och fick gå hem i snö och motvind. Inte alls kul..

Ledig helg


För en gångs skull har jag en ledig helg vilket inte händer så ofta. Elr ja.. Jag har en svensks vetenskapligrapport som ska skrivas och en engelsk uppsats som ska rättas, men plugget finns alltid där så det bortser jag från. Såå skönt att inte ha något planerat och bara kunna göra det jag känner för!

Tattoo bokad


19 februari smäller det! Då ska den dit som på bilden fast på andra sidan och lite mindre. TRO HOPP KÄRLEK

Vill inte..


Bjuder på en bild på ninja bara för att hon är så söt och lättar upp stämningen lite

Imorrn är det skola igen. Börjar dessutom med att ha fysikprov... Vilket jag är så lite taggad man kan vara på att skriva.. Men, det är ju faktiskt sista terminen vi går nu, och studenten gör att jag ändå är taggad på att göra en så bra sista termin som möjligt! Kör hårt allihopa nu! Bara en termin och sen är det över! :D


Photoshoot

Idag tog Elin och jag tag i fotograferingen och drog iväg till en klottervägg för att ta lite bilder. Blev faktiskt en del riktigt coola bilder. Jag har dock bara några stycken på min dator då det blev knas med usb minnet. Så fler bilder kommer framöver :)

Minnen från 2014



Detta skrev jag i början av sommaren 2014 och jag är så glad att jag fortfarande har honom vid min sida. Jag älskar dig Jesper♥

LKAB




Idag har jag gjort något som jag inte tror jag skulle göra om jag fick välja själv. I kiruna finns malmgruvan och företaget LKAB som vi idag åkte ner i. På bilden ser ni vilka olika nivåer man kan befinna sig på och hur långt ner man kan ta sig. Vi var på 540m djup under jord och fick se många coola saker om hur allt går till och tillverkas. Bara av att vara där nere och behöva bära hjälm gjorde det hela ännu läskigare. Jag tycker det är otäckt att vara så där djupt under och inte ha någon utväg om något skulle hända. Men det var trots allt häftigt och nu har jag gjort det, med lite souvinirer med mig upp, och så klart massa bilder. Det är ganska häftigt när man ser bilder och tänker tillbaka ganska långt i tiden när männen står med handborrar och arbetar i gruvan. Vilket otroligt jobb dem gjorde! Det gör att man inser ganska snabbt hur otroligt lata vi är idag.. Iaf, detta var en upplevelse! Efter gruvbesöket åkte vi hem och åt pizza och därefter tittade vi på nyårsrevyn. En show som handlar om kiruna och det gångna året. 

Miss this




Saknar alla fotostunder vi alltid brukade ha. Snart är det dags för en ny tycker jag! 

Middag hos "momo"


Igårkväll var det dags för att äta palt ute hos jespers momo. Jag tycker inte det är jättegott så jag får annan mat, men såhär ser alltså blodpalt ut. Ser extremt äckligt ut men går faktiskt att äta.. 

Ice hotel




Idag sov vi typ halva dagen och sedan var vi på isäventyr. Ice hotel är ett hotell med flera olika rum designade av olika personer, och allt detta i endast is och snö! Det är svårt att tro men allt på bilderna är gjort av is. Om ni någon gång åker till kiruna (vilket man kanske inte gör så ofta) så är ice hotel ett måste! Riktigt coolt och det byggs om varje år så det ser aldrig likadant ut. Kvällen har spenderats framför tv spel konstigt nog. Ännu konstigare framför NHL.. Kommer inte bli en vana.. 

2014



Tänker inte hålla på att skriva om allt jag gjort under året, det skulle ta alldeless för lång tid och dessutom finns ju hela året i arkivet. Det har vart ett händelserikt år med många saker som betyder väldigt mycket och gör att jag känner mig ganska vuxen i åldern, men kommer nog alltid att vara ett barn innom mig. Något som jag hade velat med 2014 var att jag skulle ha mer tid. Hade velat kunna träna oftare och vara med mina vänner mer. Det är något jag ska försöka bättra på till 2015. Något som kommer bli jobbigt och svårt är att tro på mig själv och hålla intresset uppe för det jag vill bli i framtiden. Jag vet redan nu att jag inte har de poängen som krävs och det svider när jag gör det bästa jag kan i skolan. 

Jag kan inte riktigt lämna 2014 bakom mig ännu då jag för tillfället är i kiruna och innan jag går vidare måste jag öppna min burk med minnen från hela året. Men jag vill bara säga att jag älskar er som gör mitt liv värt att leva. Mina vänner, min fantastiska pojkvän och min älskade familj. Ni ska veta att ni har en plats i mitt hjärta och där kommer ni alltid att finnas! Jag älskar er ♥

Gott nytt år!