Shopping i huvudstaden


Onsdagen spenderades i Stockholm med Elin vilket resulterade i många bra saker! På bilderna ser ni det jag köpt även om det inte syns så bra.. Det blev iaf flera olika tröjor och linnen, en väst, två par skor, jeans och lite underkläder. Hade så ont i fingrarna när jag kom hem att det va svårt att böja dem. Kassarna vägde verkligen jäätteemycket! Hade behövt lite bärhjälp med mig. Blev en väldigt bra dag och lite shoppande var jag allt värd!

Dont drink and drive, dont text and drive!



Igår var jag på risketten. Jag tycker det är sjukt jobbigt att höra människor som ångrar sig så sjukt mycket, som bara vill spola tillbaka tiden, men det är försent. Dem har satt sig bakom ratten och inte kört med förnuftet med sig vilket lett till att passagerare i bilen avlidit, som både dem men även alla anhöriga måste leva med hela livet. En förskräcklig händelse som aldrig hade behövt hänt. När jag skriver och tänker på det här blir jag sjukt ledsen. Bara av tanken, bara av att tänka på om någon nära skulle råka ut för något sådant, något man kan förhindra, något som aldrig ska behöva hända. Jag tänker på alla som varit med om något hemskt som onödiga trafikolyckor. Och jag vill bara säga till alla att kör försiktigt i trafiken och ha förnuftet med er! <3

Bra start på lovet!



Buuuu!

Ja i lördags var det en väldigt lång dag.. Började att skriva högskoleprov från typ 8 till 4 och sen red jag en sväng, hem och fixade mig inför bröllopsfest och sen studentfest vilket alla nog vet om. Jag gjorde ett försök att vara typ misshandlad brud elr nått liknande och lyckades iaf skrämma en person så hon sprang iväg och skrek. Som sagt var jag  på bröllopsfest för min morbror vilket var jättefint! Fick tårar i ögonen flera gånger undet kvällen.. Sen gick jag vidare till kök och bar och studentfesten. Det blev min krogdebut som blev en lyckad kväll! 

Dagen efter(söndag alltså) var det dressyrtävling så ingen sovmorgon då inte, men det gick bra ändå. Jag red för första gången medelsvår C:2 vilket var ett väldigt trevligt program att rida. Travdelen gick jättefint men galoppen blir hon som vanligt väldigt ivrig i och när jag då ska försöka rida förvänd galopp blir det bara pannkaka.. Men jag är iallafall nöjd för hon var allmänt väldigt fin och arbetsvillig:) 

If toworrow never comes

Ibland kommer jag in i dem här djupa tankarna. Tankarna som får en att tänka på sitt liv. När man inser vilka personer som förgyller sin vardag och personerna man är besviken på. Vill bara säga att jag uppskattar er som gör mitt liv värt att leva. Ni som finns där och faktiskt bryr er. Det är ni som gör morgondagen spännande! Vill bara säga att jag älskar er!

If I die young, bury me in satin
lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song
 

Looooov!!


Äntligen säger jag bara! Nu har vi äntligen slutat för idag och har en hel veckas lov! Dock kommer jag ändå behöva plugga, både skolgrejer och till körkortet men ändå.. Känns btw inte som att vi har gått mer än halva terminen, men det har vi och jag klagar inte direkt över att skolveckorna går fort. Längtar så sjukt mkt till studenten och allt kul och nytt man kommer göra då! Vill resa och upptäcka nya saker! Året efter studenten tror jag kommer bli det bästa av alla!

We can do it!


En bild från träningen i tisdags

Har inte bloggat på några dagar nu.. Har inte haft tid riktigt när jag haft träning varje kväll och som vanligt är det mkt plugg innan det är lov. Det sköna med att plugga och försöka prestera så bra som möjligt när det är såhär mkt är att det är sjukt skönt efteråt. Då kan man vara stolt över sig själv! Även om det är väldigt mkt så är det bara under några veckor, så det är bara plugga så mkt man orkar så blir det mindre att göra sen igen. Inte för att det nån gång är LITE att göra men det lättar iaf lite på trycket. Det är så grymt skönt att efter jag skrivit ett prov kunna släppa det och bara gå vidare, man känner verkligen hur en del av all stress och prestationsångest lättar från hjärtat. 

Nu är det bara två dagar kvar innan lov och dem två dagarna ska jag plugga gärnet och sen tar vi lov en vecka! Ett väl behövligt lov!!

Happy sunday


Ja min söndag var väldigt bra! Började med en ganska lång sovmorgon innan jag gick upp och bakade kladdkaka och garnerade smörgåstårtan. Sen kom alla gäster och trots att några inte kunde komma var vi ca 30 stycken. På bilden ser ni de presenter jag fick, utom tröjan jag fick av jesper som jag redan har använt.. Jag fick iaf bla kläder, dricka pengar och lite annat. Tack så mycket alla som kom och uppvaktade mig, det betyder mycket! Kvällen kunde inte vara bättre än att få umgås med min mupp och bara va! 

Pyjamaspartyy


Ja hörrni, ni anar inte hur konstig det kändes att festa i denna outfit, men ändå ganska skönt faktiskt. Tänk att stå på dansgolvet och alla är klädda i pyjamas! Kvällen igår var jättebra och idag ska jag firas:D över 30 pers kommer under dagen så nu måste jag upp snart och börja fixa! Ha en bra dag alla och Grattis Freja som fyller år idag:*

Första fredagskvällen som 18


Som typ resten av enköping var så va vi ute i boglösa. Blev tyvärr en ganska tidig kväll, hade velat stanna längre men.. Idag är det naturfest ist vilket kommer bli awesome!! Och den kommer inte bli en tidig kväll kan jag lova! 

Min födelsedag



Min första lagliga drink, känns jäääätte konstigt att visa legg men ändå väldigt bra! Nu är jag också stor :D

Känns inte som att jag är 18 än eftersom jag ska firas på söndag.. (Om jag kommer känna mig som 18 då tvivlar jag ioförsig också på men). Men jag hade iaf en bra födelsedag om man bortser från skolan. Åkte till stallet när jag slutat och red lite för att sedan åka hem och fixa iordning mig innan jag åkte iväg med Jesper. Vi åkte till uppsala där vi åt god mat och sov på hotell (väldigt sköna sängar). En väldigt mysig kväll med det bästa sällskapet! Tack så mkt älskling!

I cant believe it!


Gissa vad det är för dag idag? Jo det är min FÖDELSEDAG! :D ääääntligen 18!!

...


Snälla va slut snart, har inte tid till att läsa. Måste plugga till religionsprovet på tors, skriva sammanfattningar om typ 20 kapitel i eng, skriva en uppsats i eng, träna på historie redovisning, träna till svenska seminarium, baka till klassen och fylla år. PÅ EN VECKA?? Kan lärarna planera lite bättre? 

♥ 12/10-2013 - 12/10-2014 ♥


Idag har vi varit tillsammans i ett helt år. Tiden går fort, men detta år har varit det bästa någonsin och jag hoppas det blir många fler! 
Älskar dig knasis 

Fredagkväll



Jag slutade efter lunch men pluggade lite iaf, sen åkte jag på körlektion. Fick köra landsväg och det gick faktiskt bra! Sen blev jag hämtad av oliver och elin och skulle åka till leksaksaffären som ligger vid gamla öb, men nej den va ju inte kvar :o vi tänkte kolla på lite utklädningskläder till studentfesten men.. Så blev det inte riktigt.. Sen åkte jag iaf till stallet och trimmade lite för dagens tävling, jag startar dock inte förrän halv 6..

Som ni ser på bilderna åkte jesper och jag till godisgallerian. Oj va länge sen det var som jag var på en godisaffär, men det kommer ändras på! Godispåsen blev som alltid lite för stor så nu har jag godis ett tag framöver. Speciellt när vi inte orkade äta så mkt igår efter att vi åt pizza.

Mycket och göra, men bara och köra..


Stundens naglar

Idag gick väll allt bra fram till provet som jag inte tror gick så bra.. Hatar verkligen fysik! Även fast jag pluggar på det och försöker så är det bara inte logiskt för mig.. Borde inte fysik vara logiskt? Iaf, drog en sväng till gymmet efter skolan och nu ligger jag och läser min engelska bok till imorrn. Nästa vecka och veckan innan lovet blir inte särskilt roliga med flera prov och redovisningar..

Vill klara detta nu!


Igår var en bra dag! Det gick bra i skolan, dock var vi kvar till typ halv 7 för att plugga till dagens fysikprov.. Hade iaf mjölk och choklad vilket gjorde det lite lättare. Men idag hoppas jag bara att jag är kan provet. Tycker inte riktigt om att det ligger på sista lektionen för då kommer jag gå och tänka på fysiken hela dan.. 

Du är saknad


Idag skulle du fylla 49 år. Jag saknar all den glädje du spred omkring dig! Jag kommer forfarande ihåg ditt skratt och dina tokiga påhitt du gjorde. Önskar du var här moster Lena, vi saknar dig♥

Today wasn't a good day

Vaknade upp imorse lite illamående och yr. Det jobbiga är att jag inte är ett dugg sugen på mat när jag mår såhär konstigt. Igentligen känner jag mig hungrig men mår illa av att bara tänka på mat.. Sen efter lunch kom huvudverken också så stannade hemma från ridningen ikväll. Önskade man kunde ta vara på tiden när man är sjuk och plugga, men huvudverken tycker inte riktigt samma sak.. Så ikväll blev en "ligga i sängen flera timmar och titta på serier kväll" 

Kanelbullensdag



Idag vaknade jag upp hos jesper, lika underbart som alltid! Vid lunch åkte vi in till stan och jesper drog till gymmet en sväng medans jag pluggade lite.. Sen på kvällen var det dags för bullbakning, vilket faktiskt gick ganska bra. Det var ju faktiskt kanelbullens dag, dock var vi inte klara och hann äta dem förän efter 12.. Men vi lyckades ju iaf göra bullar som jag nu ska försöka att inte äta upp innan jag fyller år, kan bli svårt.. :/

Längtar





You're my definition




Nyklippt


Ja mitt hår växer ju i megafart.. Så nu var det dags igen för att piffa upp vardagen lite. Tog inte jätte mkt på längden eftersom mitt hår inte är så slitet men desto mer i längderna längst fram för att få lite mer form på håret. Nackdelen med det är att det inte räcker bak när man har toffs med som tur e finns det ju hårnålar. Är iaf nöjd och sen piffade ju bästa frisören upp mig lite extra med fina lockar:)

Du är efterlängtad!