Hjärta av guld

Nu sitter jag i bilen påväg till världens bästa, snällaste och gulligaste mormor man kan ha som fyller 71 år idag. Hipp hipp hurra till dig<3



Västerås

Idag åkte jag och elin till västerås på fm. Igentligen mest för att jag skulle köpa ett par skidglasögon som vi hade sett förut, men när vi kom dit kom vi på att det var i stockholm som vi såg dem.. Så blev inga den här gången.. Sen när jag kom hem började jag måla naglarna till nyår imorrn, aa taggad till att fira in det nya året! :D 

Snart nyår!

Idag har jag pluggat på förmiddagen, as tråkigt.. Men måste ju göras! Sen åkte jag ner på stan och fikade med Elin och Oliver. Vi gick och handlade allt som vi ska ha till nyårsfirandet också. Haha blev en del XD nu e jag taggad till tusen på att det ska bli nyår! Jag tror 2014 kommer bli en av de bästa åren! 


Sommar

Det här vädret är ju det tråkigaste som finns. Bara grått och blött och finns inget kul att göra ute. Jag kan hoppa över snön iår och gå direkt på sommar nu! Skulle va så mycket bättre än att behöva gå igenom all halka och tö. Sommaren kommer bli så bra! Längtar till värmen och allt kul man kan göra på sommaren! 
Ganska avis på att päronen ska utomlands till värme medan jag åker till kylan. Men trots att det kommer vara kallt så kommer det bli såå bra! Bara 5 dagar kvar:D borde nog börja packa..;)

Meningen med livet


Tänk att få bilda familj. Gifta sig, bo tillsammans med den man älskar, resa tillsammans, vara gravid. Se sina egna barn växa upp och leva med sin äkta kärlek. Köra sina barn till dagis, trösta de när dem är ledsna. Se sitt barn lära sig gå, springa, leka. göra utflykter med hela familjen. För mig är allt detta meningen med mitt liv. 

Fredag

Bara jag som inte gjort nått specielt denna fredagkväll? Känns som att när det är lov är alla dagar fredags kvällar.. Jag har iaf vart och provridit en jättesöt häst idag, dock hade den för dålig motor och va inte riktigt vad vi sökte, men har iaf en erfarenhet mer med mig i bagaget:) efter det åkte jag direkt och red star som vanligt. Trots alla hennes påhitt så är hon jättefin på ridbanan! Synd att hon är för liten och så för att vi skulle kunna köpa henne, annars hade det vart as bra.. Menmen, vi letar vidare! Nu ikväll har jag pluggat, fått lite mer gjort på rapporten och nu är det sovdags för imorronbitti är det tidig uppgång. Stalltjänst från 7-4, jippie...


Torsdag

Gjorde inte så mycket men började iaf med att åka och rida och efter det åkte jag hem till Elin och bytte julklappar. Tack så mycket bästavän! Sen åkte jag hem och pluggade och kollade på tv. Det var kort min gårdag, idag däremot ska mamma och jag åka och kolla på en häst, vi har sett den en gång så nu ska jag provrida den och se om det är något vi är interesserade av. Alltid lika nervöst och spännande att sitta upp på en helt okänd häst och rida den, men kul är det! Sen efter det ska jag åka och rida även star. Men nu innan allt ridande ska jag sätta mig med näsan i fysikblocket och skriva på min fysiklabbrapport. Suger att ha plugg på lovet så ska försöka bli av med det så fort som möjligt nu..

Miss you

Hatar att ha mycket tankar i huvudet, men inget går att beskriva med ord. Vill bara spola till baka tiden till när jag är med dig, och bara känna dig vid mig.. Konstigt hur en person kan betyda så mkt.. Är det ens möjligt att sakna någon innan man lämnat den?


Hmm..


Stämmer inte riktigt in på hur det är iår..

Min julafton♥

Jag började dagen med att sova riktigt länge! När jag vaknat åt jag en god julfrukost som varje år. Sen kom Elin och David vid lunchtid men eftersom vi fick strömavbrott så tog vi fikat före maten xD. Vi intog soffposition allihopa och åt lite chips,bullar och kolor och så. Riktigt bra ide att ta fikat före maten ist för efter faktiskt! Men vi kunde ju inte sitta i soffan hela dan och vänta på strömmen så vi satte igång med lite faniljespel. Jag är verkligen ur dålig på frågespel så jag var ju inte i närheten av att vinna men var ju kul ändå! Mitt på dagen tog vi en liten paus från familjefirandet då david och elin åkte iväg för att vara tomte och jag och mamma åkte upp till hästarna för att ge deras julklapp. En varsin låda med godsaker som dem uppskattade väldigt mkt;) 
När alla var återsamlade igen var det dags för julbordet. Finns så mycket att ta men samtidigt blir jag mätt på en portion så får typ ta en sak av varje.. Sen var det äntligen dags för julklappsöppningen. Wilma fick börja för hon har gått och nosat på sitt paket sen vi la dit det, världens bästa hund verkligen! Jag fick som vanligt vara tomte och dela ut alla klappar till familjen. TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA FINA PAKET ALLIHOPA! Sen blev det återigen lite mer familjespel och sen svensonsvenson och lite annat tv tittande och kortspel. Hoppas ni har haft en riktigt bra julafton! Och hoppas ni får en fortsatt trevlig jul, om man nu kan kalla det jul när det är så grått och trist ute.. Men men om man är innomhus känns det iaf juligt. Här får ni en bild på mina julklappar:)
Var svårt att få med allt på en bild men fick bl.a skidjacka och termobyxor, kofta och linne, rakhyvelapparat, joggingbyxor, ansiktskräm, depend gellack kit, turkiet resa med familjen, parfymer, 10 300kr. 

Gooood jul!

God jul och gått nytt år! Hoppas ni alla får en riktigt god jul! 



Lite julkänsla trots allt

Nu dagen innan när hela familjen är samlad med tända ljus, julgran, julgodis och bingo kommer julkänslan trots att vädret är grått och tråkigt.. Längtar tills imorrn då alla julklappar ska delas ut och öppnas! Wilma har tjuvstartat, hon går och rotar och slickar bland paketen. Nu har hon gett upp och lagt sig med paketen som kudde Xd henne kan man verkligen inget annat än att älska! Finns ingen bättre hund<3 



Denna helg<3

Helgen har vart så bra som den kunnat! Började i fredags med att efter skolan gå och äta på Astas med oliver, elin och jesper. Efter det åkte jag och jesper till mig en stund och sen vidare ut till honom. Där var jag ända tills i söndags morse då pappa hämtade mig igen. Såå skönt att ha lov och att lucian är över så jag äntligen har tid till mina vänner och pojkvän. 

Hos Jesper åt vi vääldigt god mat som vanligt, e som att gå på resturang varje gång! Annars har vi myst framför brasan och harry potter. Sry Jesper att jag typ somnar hela tiden men det e bara för mysigt att jag inte kan hjälpa det.. Har iaf haft två jätte mysiga dagar och nätter denna helg! 
När jag kom hem på söndagen träffade jag Elin på stan och köpte lite julklappar och gick och fikade. Och även fast att jag handlade igår så har jag ändå en sak kvar att köpa, så måste ner en sväng till stan idag med.. Vi åkte iaf hem till mig sen och planerade inför nyår och slog in julklappar. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! 

Lättnaden!

Känns verkligen som en sten har släppt från hjärtat nu, svenska uppsatsen och fysikprovet är äntligen över! Har pluggat varje kväll den här veckan så nu vill jag bara ha lov! Idag har vi förutom fysikprovet haft fotbollsturnering med alla klasser på natur. Fotboll är inte riktigt min klass grej XD förlorade alla matcher.. Men kul hade vi ju iaf;) nu bär det av mot västerås med päronen och syrran för att köpa julklappar, hade ju vart kul med lite julkänsla.. Men mysigt ändå att åka med familjen, nästan hela familjen iaf:)

Pluggpluggplugg...

Har fysikprov på tors så dessa kvällar innan har och kommer gå till att bara plugga! Inte ett dugg taggad på att dagarna ska gå fort för behöver tiden.. Men samtidigt vill jag ju såklart ha lov! Men nu måste jag forsätta plugga.. :/

Åhh va jag längtar!


Kommer verkligen bli såå bra! <3

Finally

Äntligen är alla luciauppträdanden avklarade. Har vart jobbigt och tagit mycket tid så just nu känns det bara skönt att vara klar, men om nån vecka ser jag säkert det roliga med det också:) den här helgen har gått väldigt fort.. Det är väl för att jag inte haft nån tid till att bara göra ingenting antar jag. Har haft nånting hela tiden men ikväll fick jag iaf lite tid framför tv:n.

Idag har jag vart med och fixat och så med julshowen i stallet och direkt efter det hade jag den sista luciavisningen. Nu sitter jag i soffan och läser och kollar tv. Längtar såå tills denna sista vecka är över så jag får lov och mer tid till vänner och pojkvän! Längtar verkligen, ska bli så himla skönt! :) 

Jobbigaste dagen någonsin!

Herregud säger jag bara! Innan har jag bara sjungit i typ duschen och bilen. Nu skulle vi stå och sjunga inför massor med folk.. Men det gick iaf bra. De va värre med all verk jag hade i rygg, fötter ben och jag vet inte vad allt jag hade ont i. Vi uppträdde på ca 15 ställen sammanlagt tror jag.. Var igång och sjöng från halv sex på morgondn till 8 på kvällen. Inte kostigt att man va trött efter det.. Hade iaf en mysik kväll när jesper kom! Du lyser upp mitt liv<3



Vill intee!!

Imorrn e det lucia, vilket betyder att vi ska gå runt och sjunga typ överallt. Vårt första ställe är kl halv sex på morgonen och det sitsta slutar kl 8 på kvällen.. Däremellan har vi en timmes lunch och resten av tiden är det bara sjungasjungasjunga.. Ska väl ändå bli helt okej med själva dagen eftersom vi är ett härligt gäng men att jag måste gå upp typ 3 imorrn är inte lika kul.. KLOCKAN 3 LIKSOM?!?! Trax efter fyra blir jag hämtad och då bär det av till sjukhuset. Så hoppas ni inte klagar över att ni inte orkar gå upp till skolan imorrn.. 

I love every moment with you!

 
2 månader idag, älskar dig Jesper ♥
 

11.12.13

Speciellt datum idag men inte har min dag vart det minsta speciell.. Började med idrott imorse, va faktiskt ganska kul att dansa bugg! Sen va det vanliga lektioner resten av dagen. Dock hade vi ett kemiprov som jag inte har den bästa känslan efter men men..  Efter skolan va det hopplektion som vanligt. Gick faktiskt väldigt bra! Nu ska jag duscha och gå och lägga mig för e ganska trött och måste orka hela helgen som består av typ lucia, lucia och lite till lucia..

Denna dag kunde verkligen inte bli bättre!

Vaknade upp med världens bästa pojkvän<3 alltid lika svårt att gå upp när man bara vill ligga kvar och mysa.. Men iaf.. Skoldagen har vart helt okej, började 12.15! Har dock vart väldigt trött men det e tur att det finns kaffe och godsaker;) sista lektioner var biologi och vi fick reda på 3 resultat. Fick B på labbrapporten, A på uppsatsen och 2 1/2 poäng ifrån A på provet!! :D blev helt plötsligt inte ett dugg trött och as motiverad att plugga och hålla ut dessa sista dagar! Innan jag fick reda på resultaten var jag så trött över att behöva plugga hela kvällen till kemiprov imorrn, nu e jag bara taggad till att skriva ett så bra prov som möjligt!! As bra känsla innom mig och nu bär det av till stallet och det jag älskar. :D

If you go, you will take my heart with you..

 

Helgerna går alldelles för fort!

Känns som jag inte haft nån helg den här veckan.. I lördags red jag på morgonen och sen träffades jag jesper, elin, oliver, rasmus, moa och karro för att ha pepparkakshustävling. Jag va då i lag med Jesper.. Som jag trodde innan så fick vi inte ihop ett hus XD men dem andra lagen hade inte heller fått ihop sina hus om dem inte hade haft våra delar som reservdelar.. Så igentligen kom jag och jesper både etta tvåa och trea och bättre kan det väl inte bli? Tror hela baket höll på i 5 timmar :o men det blev iaf två fina hus i slutet;) 

Igår va det seriehoppning omg 2 vilket gick väldigt bra! Som vanligt är star taggad till tusen när hon får se hindrerna men hellre det än tvärtom faktiskt. Blev en felfri runda så nu hoppas vi på att vi får en till nolla i sista omgången så vi är klara för final! :•)


Nervös kväll..

Skönt! Nu behöver jag inte va nervös längre och kan koncentrera mig på plugget... Rösterna är räknade och Julia blev årets lucia! Grattis till dig! :)

Gårdagens shopping

Dålig bild för den är tagen med mobilen, menmen.. Köpte iaf en kudde, vita benskydd, paddar, Kingsland mössa, transportskydd, sockor till hunter stövlarna, boots och lite nålar till håruppsättningar. Hade en väldigt bra kväll, med shopping och många roliga shownummer! :)



Welcome december!

1:a december idag och 24 dagar kvar till julafton. Allt julpynt har börjat komma upp i fönstren och julkänslan börjar komma. Nu fattas det bara snö! Jag tror denna jul kommer bli en av dem bästa! <3