Morsdag


Idag var det din dag mamma! Älskar dig så otroligt mycket❤️

En lite bättre onsdag!

Skippade sovmorgon denna dag och tog mig till gymmet tillsammans med anna redan vid 8. Efter ett skönt pass att starta dagen med åkte vi bara hem och duscha och så innan vi åkte upp till esset. Dem hade premiär på en buffe, så vi och ett helt gäng från jobbet åt oss helt klart mätta innan det var dags att jobba. Jag åt hamburgare, pizza, pannkakor och äppelpaj. Det var gott men jag blev lite väl mätt.. Så mätt så jag inte kunde äta mer den dan förän jag kom hem vid 8 på kvällen.. 😄 men men det var gott men nästa gång äter jag nog lite mindre! 


En bra helg


I fredags satt familjen framför lets dance finalen. Fel vann tycker jag men bryr mig inte så mycket, kollar typ mest för att vi alltid har kollat förut. Lördagen var väldigt seg! Vi var på hundutställning med båda vovvsingarna och trots bra resultat så var det alldelless för mkt vänta och göra ingenting.. Mamma var där i hela 10 timmar men som tur va kunde jag åka hem lite tidigare! Och i söndags började mamma och jag dagen med att åka till västerås för lite shopping och senare åkte vi ut till min bror och lilla Ebba som snart blir hela 1 år. Stoppa tiden! Det går så himla fort.. Hon va ju nyss nyfödd :o kom på att jag inte lagt upp vad jag hittade senast när Elin och jag va och shoppa lite. Men det har blivit två nya bikini set, en svart byxdress, lite trosor och några tröjor. Sen har jag beställt två jackor/kappor som jag hoppas kommer snart! Älskar att shoppa inför sommarn! :D

Ge mig nuu


Vill ha nuu.. Naglarna slits så otroligt mkt på jobbet.. Dem går av typ hela tiden.. Så nu vill jag piffa till det och göra naglar igen! Så himla fint tycker jag! Inte för långa utan lagom och just dem här på bilden tycker jag va väldigt fina! Så så fort hon som gjort åt mig förut har tider så ska jag passa på att boka! Och när jag ändå håller på tror jag att jag vill göra fransarna samtidigt inför sommaren. Också så himla fint så länge det är lagom och så grymt skönt att man inte behöver fixa fransarna varje morgon!! 

Bara älskart


Trasiga jeans är helt klart mitt favoritplagg! Tycker det är så grymt snyggt! Att få sätta på sig ett par ljusa slitna låga jeans när man har bruna ben som lyser igenom.. Bara älskar det! 😍

Det va alldelless för länge sen..


Igårkväll efter jobbet skyndade vi oss alla ner till idrottshuset för att spela vår första match i korpen! Det var på håret att vi hann då vi slutade 20.00 och matchen började 20.15. Men det gick, dock fick vi skippa uppvärmningen.. Var ganska nervös inför matchen då många som spelar kör väldigt hårt.. Men det gick bra och det var sååå kul! Det va på tok för längesen! Och ännu bättre blev det ju för att vi vann, så nu är det bara tagga till nästa match! Tack för igår alla jobbpolers! 

Grattis Smilla!


Idag blir denna lilla kaxiga, envisa och fina busunge 1 år. Grattis Smillan😘

Denna dag👌🏻



En underbar dag i solen. Så skönt att kunna ligga i solstolen hela dagen. Och en god pannkakslunch blev det tsm med nästan hela familjen❤️

Resultatet


Nästan exakt som min egen skiss som gör det hela lite mer speciellt, det ända han ändra va hur det ser ut i ringen. Jag är nöjd och jag kan verkligen rekomendera royal arch tattoo i västerås, denna gjord av michael! 

Då är den på g


Ligger just nu i västerås under nålen och fixar min drömfångare, så bild på det senare när den är klar!

Valborg



Blev en lugn valborg för min del. Jag var bara med några vänner och åt god mat och umgicks hela kvällen. Sånna kvällar kan vara väldigt skönt ibland! Så tack för igår tjejer!