Lördag med en saknad vän

På dagen var lilla ebba hos oss, älskar tid med henne då hon e den gulligaste ungen jag träffat! Sen åkte jag och fika med jesper, hans mamma och några fler, väldigt mysigt och gott 😄

Igår eftermiddag hämtade jag upp Elin för att åka och handla inför kvällen. Det var väldigt länge sen vi träffades så denna kväll varbehövlig. Vi lagade lax med potatis och rotfrukter som blev jättegott! 😍 vi spenderade sen tid tillsammans hos mig innan vi gick ut på krogen. Det var kul till en början men eftersom dem byggt om och nu endast har nattklubb på övervåningen blev det jättetrång på slutet. Men det var iaf en lyckad kväll. Och att sedan bli upphämtad av min pojkvän och somna i hans famn är obeskrivligt❤️


In i vuxenvärlden

Nu har jag jobbat klart hela veckan men oj va trött man kan vara. Märks att man inte alls är van men det känns ändå okej. Nu är det äntligen helg, som troligtvis kommer flyga förbi eftersom jag ska göra nått hela tiden. Därför var det skönt och behövligt med en lugn fredagkväll med massor av vila så jag får lite ny energi! Hoppas alla får en bra helg!
en bild jag tog på teneriffa, längtar tbx till värmen nu när det är så tråkigt väder här hemma.. 

Skön helg

Alltid skönt med en ganska lugn helg. Skulle igentligen tävlat Star i hoppning på 1.05 men tyvärr är hon halt så det blev inget. Så har spenderat helgen med min älskade pojkvän vilket var länge sen eftersom jag vart borta och sen sjuk. Sååå skönt att bara kunna få ligga kvar i sängen så länge man vill och mysa! Har även vart på stan en sväng och idag på ikea med syster och mamma. Så ny har jag några nya möbler och så blir det ommublering i rummet. Spännande.. 


Sista minuten resa ✔️

Att boka en sista minuten resa bara ett par dagar senare har alltid varit ett av alla dem där spontana äventyren jag velat göra. Nu har jag gjort det och kan checka av det från listan, även om jag gärna gör det igen ;) här kommer bilder från resan!








Time to grow up

Gissa vad?! Jo jag har blivit heltidsanställd på oriola vilket betyder att jag från och med nu jobbar varje vardag och varannan vecka kväll. Eftersom jag jobbar kväll kommer jag varannan vecka inte kunna rida och därför har jag sorgligt nog blivit tvungen att säga upp min hyrridning. Efter att ha varit hyrryttare i ca 10 år på tre underbara hästar känns det väldigt tråkigt att inte längre ha en speciell häst i stallet som är min lite extra mycket. Tack fina star för allt både du och jag har utvecklats! Den 14:e februari ska vi göra våran sista tävling tillsammans nämligen seriefinal i hoppning vilket ska bli väldigt roligt!

 Men med tiden måste man växa upp som för med sig att man inte kan göra allt man vill. Den tiden är kommen och det känns som jag tagit ett stort kliv in i vuxenvärlden, även om jag aldrig riktigt tror att jag kommer bli vuxen på riktigt xD 


Shoppingtur i Teneriffa


Ikväll tog vi en trip in till stan vilket ledde till två väldigt nöjda tjejer! Köpte en jacka och en ny ryggsäck och älskar båda två! 

Lite bilder från oss på teneriffa







Livet leker


Ligger just nu och njuter i solen med klarblå himmel och en drink i handen. Visste inte mycket om hur denna resa med hotell och allt skulle bli, men hotellet är bra, maten är bra, solen är här och vi är glada! Än så länge har resan mycket kvar att bjuda på! Vi ska in till stan, till stranden, spela tennis, sjunga kareoke och ha askul! Hoppas ni har det bra där hemma, längtar inte direkt hem just nu ;)

Framme


Nu har vi kommit fram till hotellet utan några trubbel på vägen konstigt nog. Inte det bästa hotellet men det duger nog! Nu ska vi snart lägga oss för att så fort som möjligt få vakna upp till en dag av förhopningsvis strålande sol! Skönt hur som att kunna klä sig i sommarkläder! :)

Sista minuten bokad!

I onsdags bokade jag och carin en spontanare till teneriffa, så på söndag bär det iväg! Ska bli så skönt med lite värme och hoppas verkligen vi får bra väder! 



Ledig dag

Så skönt med en ledig dag! Kommer spendera dagen med min älskling och bara ta det lugnt. Känns som att de va ett tag sen nu.. Btw så är jag lite spänd över min anställning på oriola, när jag sökte så sökte jag för extraarbete men i förrgår kom bossen och frågade om jag var intresserad av heltid, och de är jag. Eftersom jag inte kommer plugga nu eller så så har jag ju ändå inte speciellt mycket att göra på dagarna och skulle inte va helt fel att tjäna in lite pengar! Bjuder på en bild från treans bal med mitt ❤️




2015 samlat i en burk

Tömde min burk idag med minnen från hela året. Alltid lika kul att bli påmind om hur mkt man faktiskt hinner med på ett år och att på något sätt få återuppleva minnerna en gång till. Nu är burken redo för ett nytt år!



2015 i bilder

Ett händelserikt år har passerat med både lycka och sorg. Jag har fått spendera ett år till med min pojkvän, tagit studenten, vart utomlands med mamma och syster, varit på mitt livs äventyr i afrika, ridit på star men också min älskade farino, tagit farväl av min bästa vän och hund wilma, köpt en till valp, tattuerat mig, varit i kiruna, blivit faster till världens sötaste unge och mycket mer. Jag hoppas 2016 kan bidra med fler äventyr! 























Tack alla som gjort mitt år 2015 till vad det blev ❤️❤️❤️

Let 2016 be a good year

Inte bloggat på länge men nu har jag iaf fått en ny telefon och är tbx med mitt nummer jag hade innan! Igår firade jag in året med bästa tjejerna. Vi hyrde en lokal och hade en jättebra kväll! Att få sluta alla dessa utekvällar med min pojkvän är bara underbart och nu blickar jag fram emot 2016. Nya erfarenheter, motgångar, skratt och gråt.  Lite bilder från gårdagen: