Kärlek & lycka


Har det grymt bra här i Turkiet, kolla bara på frukosten liksom? Och att få göra resan med den bästa pojkvännen man kan ha är jag bara så himla glad! Nu har vi vart här i två dagar, de kommande dagarna väntar vattenskoter åkande, parasailing, bada med delfiner, shopping och massa sol. Kan man ha bättre dagar framför sig? 

Älskade du!

Grattis på morsdag mamma! Hoppas du haft en skön och bra dag här i Turkiet med hela familjen! Älskar dig <3


Äntligen!


Nu åker vi äntligen till Turkiet! Är borta en vecka och vet inte hur det blir med bloggandet, så förvänta er inte den bästa uppdateringen.. Ses om en vecka!

Torsdag

Bara en skoldag kvar, sen semester i en vecka. Kan verkligen inte längta mer! Men jag har dock ett biologiprov imorrn som måste göras så bra som möjligt, därav plugg hela kvällen idag.. Ganska trött efter en kokande dag i skolan och ett gympass. Hatar skolans lokaler! Men har ju inte direkt mkt att välja på.. Var ju iaf väldigt skönt att vi kunde va ute på fotbollsplanen på rasten och bara njuta i solen.
Fick hem min klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen idag också, den va finare i verkligheten än vad jag trodde den va så det va ju bra! 





Förstår vrf pappa kallar mig blixten ;)

Hur lyckades jag med att vara klar 20 min före vad jag brukar vara? Måste ju vara för att jag är grymt snabb på morgonen! Såå skönt att se solen värma utanför fönstret och sätta på sig sommarkläder! Nu blir det till skolan för att plugga till morgondagens biologiprov! 

Slutspurt

Äntligen hemma efter en sjukt jobbig kemilektion i 31,5 graders värme.. Sjukt att vi ska sitta och jobba i det igentligen.. Men men, 9 skoldagar kvar och sen sommarlov, det ska vi väl orka med.. Så nu är det bara kämpa till de sista proven vi har, göra alla uppgifter så bra vi kan, och sen stå stolta på skolavslutningen! Inte långt kvar nu!

Pickpickpackning


Packningen är i full gång! Så kul att äntligen ta fram alla sommarkläder! Inte långt kvar nu.. :D

Friluftsliv..

Jippie.. På måndagen innan skolavslutningen ska min klass ut och campa.. Vi ska gå hela den där långa upplandleden ut till bresse med all vår packning och sen övernatta i bresse. Maten ska vi laga på stormkök och sen har vi olika uppgifter som vi ska göra där. Dagen efter ska vi gå tillbaka och srn ha skola som vanligt igen.. Det gör det ju inte rintigt till en bättre dag av att vi ska skriva matteprov precis innan vi ska ut och gå heller.. Trodde dagarna innan skolavslutningen inte skulle va så jobbiga, men känns som att vilket väder det än kommer vara så kommer dessa dagar bli jobbiga hur som helst.. 

Söndag


Så grymt fint väder! Började dagen med att packa inför Turkiet, sen cyklade jag ner till gymmet och mötte upp elin och oliver. Efter gymmet fortsatte jag packa lite innan mamma och jag åkte en sväng till västerås och köpte skor. Nu på kvällen bakade jag kladdkaka (vilket var väldigt längesen) och träffade jesper. Nu är det bara 5 skoldagar kvar och sen semester!

'Cause all of me loves all of you. Love your curves and all yor edges, all your perfect imperfections







Idag har jag haft en chilldag med med min knasboll i underbart väder. Finns inga bättre dagar än att vakna upp brevid dig och veta att man är helt ledig och kan göra vad man vill hela dagen! Vi har gått på promenad i solen, spelat fotboll och krocket, hoppat studsmatta, bakat, chillat i solen och bara njutit av värmen! (Iaf jag... XD)

För mycket på för lite tid


Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar! :D är såå taggad!! 

Igår var det en helt vanlig skoldag, äntligen klar med alla nationella prov i engelska, nu är det bara kemiprov, kursprov i fysik, biologiprov och matteprov kvar, + två stora labbrapporter ett tal och lite andra redovisningar uppgifter som ska in... HUR SKA DET GÅ TILL PÅ 12 SKOLDAGAR??? Kommer bli mycket plugg de sista veckorna.. Iaf.. Efter skolan gick jag och klippte mig, en hel dm är borta och det känns som jag har klippt av halva håret typ, men är nöjd över resultatet! Sen åkte vi hem till jesper, bakade kokosbollar, standard.. XD och sen tog vi faktiskt tid och pluggade på kvällen. Nu ligger jag här och väntar på att min slöfock ska vakna till lite medans jag även kollar på skolavslutningsklänningar.

Tisdag

Har varit en helt vanlig dag, jag har dock blivit förkyld, så sjukt jobbigt att det känns som ena ögat är lika stort som en golfboll och så rinner det så det ser ut som jag gråter hela tiden. Det gör jag ju iof men inte för att jag e ledsen;) vi fick besked från uppfödaren till bearded kullen igår, och tyvärr blev det bara en valp och den ville hon ha kvar själv.. Men nu är det nya kullar på g, så hoppas verkligen vi hittar en liten söt filur som vill ha ett nytt.hem snart! Tiden går ju så sjukt fort, och jag måste ju räkna ner, 16 dagar tills sommarlov, den känslan e ju så sjukt skön. Nu tycker jag bara vädret ska bestämma sig för att ha soligt! 

7 månader ♥




Flyttat till stallet idag

Känns nästan som jag flyttat till stallet för en dag. Gick upp vid halv 7 och åkte till stallet för stalltjänst, men inte nog med det, ikväll startar jag i div || dressyr så är väl hemma vid 8 eller nått. 13 timmar i stallet på en o samma dag, tur att det är kul! 

14 dagar??? Woop woop


Meen vaa??? 14 dagar nu:O nyss va vi uppe på 100 dagar?! Längtar så grymt mycket att åka nu! Den här familjeresan som vi brukar göra är lätt dem bästa! Och att jesper följer med gör det bara ännu ännu bättre! Ska bara bli så kul! Och jag e så glad att jag har den familjen jag har!! Bjuder på en bild på min otroligt konstiga men bästa pojkvän! 

Förstår inte..



Tänk.. Det är bara 32 dagar tills vi slutar skolan, varav 19 skoldagar. Det är 14 dagar kvar tills jag åker till Turkiet. Det är typ bara ett år kvar på gymnasiet! Det är ingenting ju? Dessutom är det sista året studentår vilket jag tror kommer vara lugnare än vad 1:an och 2:an har varit.. Jag tar studenten om ett år?? Och iår fyller vi 18 också :O även fast jag skriver allt det här så inser jag det inte själv.. Jag kan inte ta studenten? Och ännu mindre fylla 18 om ett halvår.. Ja menar jag känner mig fortfarande som typ 15.. 

Tiden går verkligen hur fort som helst! Det gäller att utnyttja den på bästa sett och göra det man vill! 

Those days

Oj va skönt! Har haft två kvällar nu som jag inte varit tvungen att plugga någonting. Det är så skönt att kunna lägga sig i soffan och bara ta det lugnt ibland. Inte bara skönt utan man behöver det verkligen för att orka med. 

Miniwilma


Närsomhelst i veckan kan vilmas halsyster få sina valpar, och gissa vad? Vi ska köpa en! :D vi får dock se om det blir från just den här kullen för vi vill ha en svart tik och hon tror att det inte kommer bli så många valpar.. Men hoppas hoppas!! 

Slappdag

När man inte har gjort sig iordning överhuvudtaget under hela dagen, då vet man att man har haft en riktig slappdag. 

Det är precis vad min söndag har varit. Jag har tagit det väldigt lugnt, pluggat lite då och då så nu har jag några mindre grejer kvar att göra. På tal om skolarbeten känns det som att vi har väldigt mycket kvar på väldigt kort tid.. Bara p kämpa!

Långhelg

Åhh va skönt det är med ledighet. Kändes som att det skulle vara måndag idag men vi är ju faktiskt lediga två dagar till! Idag blir det plugga fram tills att det bär ut till slottet. För ikväll ska vi fira Ida som har fyllt 18!! :D 



Fredag


Igår låg jag och drog mig extra länge i sängen innan jag åkte ner mot gymmet och träffade elin oliver och rasmus. Har världens träningsvärk i rumpa och lår, men det är väl bra antar jag.. Efter vi hade gymmat åkte vi ner på stan och tog en liten fika och sen vidare hem till rasmus. Där åt vi tacos och bara chillade lite framför tvn. 

You only live once


Har tänkt på hur riskabelt vi lever igentligen.. Finns så mycket som kan förstöra i livet. Man tänker att något sånt skulle inte hända mig, men det kan det..
Vi klagar över småsaker som inte ens går att jämföra mot andra människors problem.

Vi kan leva tills vi är väldigt gamla men det kan även ta slut någonstans på vägen. 

Så för att vi ska kunna se tillbaka på vårat liv och vara stolta, glada, kunna skratta åt oss själva, veta att vi gjort allt vi vill göra och veta att vi left vårat liv till fullo, när det än tar slut, måste vi leva! Göra precis det vi själva vill i livet, vara den vi vill, göra misstag, få erfarenheter, älska, upptäcka nya saker och ställen, uppleva kärleken, busa, skratta, växa och bli äldre, se ut som vi vill, utmana oss själva, ta risker, bara leva livet och ta hand om varandra genom allt!

Är så otroligt glad över att ha er som finns vid min sida genom mitt liv! 

Ni gör mitt liv värt att leva! ♥ 

Valborg


Hade en bra kväll med några av dem bästa människorna i mitt liv! Kom dock lite senare än alla andra eftersom jag hade hopplektion innan, men det gjorde inget och lektionen gick faktiskt väldigt bra! Som tur e hade huvudvärken försvunnit också.. Tack för en bra kväll allihopa!