En dålig dag

Idag var jag upp till läkarn på förmiddagen, har jag inte mått så bra och har därför inte kännt för att göra nånting speciellt. Som tur var har solen varit framme så jag har jobbat lite på brännan. Tycker verkligen att det är skönt att få lägga mig i solstolen och bara njuta! Återigen däger jag att det är tur att mina hundisar får mig på bättre humör varje gång man kommer hem! Idag när vi kom hem fick vi se att ninja har haft det skoj med alla skor som låg utspritt över golvet XD


Har ingen bra rubrik..


Så vad har jag gjort de senaste dagarna? I måndags träffade jag de konstiga människorna som är på bilden och hade grillkväll hos Elin, kul att träffa alla. Sedan sov jag hos Jesper med en tidig uppstigning då han skulle jobba så jag tog en promenad hem. Väldigt skönt att vara ute och gå innan det hann bli sådär himla varmt. På kvällen åkte jag och jesper till uppsala där hans låtsasmamma ska öppna ett nytt hotell. Där hade vi en mysig kväll och stannade över natten. Sen kom vi hem idag på kvällen och då fick vi gäster hemma och nu är det snart sovdags. Två bra dagar!

Saknar dagarna uppe i kylan


Kollade igenom mina bilder och började titta på alla bilder från dagarna i kiruna. Dem dagarna var bland dem bästa och önskar jag kunde göra om dem igen! 

Söndag


Igår var det söndag och ännu en dag och vecka har gått utav sommarlovet. Vill inte att det ska ta slut men samtidigt längtar jag till studentåret! Kan dock fortfarande inte fatta att vi blir 18 år. Känns så sjukt konstigt att se mina vänner beställa alkohol XD iaf, igår var jag ute hos min gulliga mormor och bakade bullar på förmiddagen. Skulle ha bakat limpa också men en av jesterna var gamla så det fick bli en annan dag. Sen åkte jag hem och ganska snart åkte pappa och jag ut för att övningsköra. Gick faktiskt väldigt bra, fick dock motorstopp en gång.. Sen satte jag mig i mitt "egg" (som är typ en soffa som hänger) och bara tog det lugnt. Det var så himla fuktigt och åskigt i luften.. Elin kom mot eftermiddagen och vi tog en sväng till djuraffärn för att köpa bur. Ninja börjar bli så stor så man kan knappt ha henne i knät i bilen längre. På kvällen kom Jesper och åt middag med oss och mina pärons kompisar och vi avslutade dagen med fotmassage i soffan. Såå skönt! 

En dag på stranden




Vilken värme:o


Sjukt varmt ute idag! Sista jobbdagen känns såå sjukt skönt så det finns inte! Va en bra dag idag! Vi åkte ut till bresse med jobbet och kommer kännas konstigt att inte gå upp och träffa alla dem knasiga människorna vi jobbat med.. Men nu är det över och kommer inte att göras om. Men tillbaka till värmen, hundarna är alldelles utslagna av att det är så varmt och det tyckte jag att vi var tvugna att göra något åt. Så pappa och jag drog iväg och letade i flera affärer efter en bra pool. Vi hittade endast den på bilden så den fick det bli! Och inte bara det, jag fick syn på en tunnel också. Den åkte också med hem och då blev hundarna genast piggare. Till och gammla fina vilma tog sig igenom den lilla tunneln :D

Lagom sugen..


Sitter på jobbet och har "frukostrast" och jag hade inte med mig något att äta idag.. Så ser jag den här bilden på weheartit och blev så himla sugen! Så ikväll blir det nog baktime skulle jag tro..

En sån där perfekt sommarkväll

Dagen på jobbet igår var bra, bättre blev den när vi fick tårta på rasten:D efter jobbet cyklade jag som vanligt hem och vilade lite inför kvällen. Vi åkte ut några stycken till bresse och spelade lite volleyboll och badade. Första gången jag var i bresse för iår och badade! Kändes som en sån där typisk sommarlväll som man har längtat efter. Tog tyvärr ingen bild dock:( 

Imorse ville jag verkligen inte gå upp från sängen! Speciellt när jag vaknar upp brevid dig och är tvungen att gå upp till jobbet. Menmen, idag är ju faktiskt sista arbetsdagen:D jippie! Och jag hoppas det blir en bra dag! Vi ska slå ihop våra raster och dra ut till bresse  vilket jag tror blir skoj och en bra avslutning! Ska bli såå skönt att vara heeeeelt ledig nu och bara kunna göra precis vad jag vill när jag vill! Det är sommarlov! :D

Tänk om man kunde det :o


Hittade denna gamla konstiga bild, men texten är ju bra om man skulle kunna göra så. Va mycket enklare det skulle vara då..

Miss this!





Livskamrater


Åh vilken tur att jag har er två! Ni lyser upp min vardag och får mig att le när man är som tröttast och mest deppig. Älskar er så mycket! <3

Sjuk idag

Vaknade för en liten stund sen och huvudet bara dunkar när man rör sig. Så idag får jag bli hämma vilket jag tror mina knän är väldigt glada för. Har fått så sjukt ont i knäna. Så fort jag böjer dem känner jag mig som en gammal gumma.. Tror det är för att jag suttit med knäna böjda hela dagarna på jobbet.. 

Saknat dig


Usch vilken tråkig och långsam måndag på jobbet.. Gjorde samma ssk under hela dagen vilket var att skyffla bort ogräs i grusgångar.. Kvällen var iaf bra då jag träffade Anna, var verkligen hur länge sen som helst så vi hade en hel del att prata om! 

GRATTIS min snygging!


Hoppas din dag blir till en av de bästa! Ses ikväll ❤ puss på dig :*

Mina älsklingar




Tattoo


Testade att rita ut den här vilket jag faktiskt tycker blev ganska bra, inte så lätt att rita på sig själv.. Den står för tro hopp och kärlek som jag alltid velat tatuera in på något sätt. Jag vet dock inte om jag vill ha den just där, isf lite mindre än den här.. 

Just one week left!


Bra fredag på jobbet med glass på torget!

Nu är det bara en veckas jobb kvar, ska bli skönt att sluta.. Efter den sista jobbveckan har elin och oliver kommit hem och jesper slutat sin intensivkurs så då hoppas jag på massa roliga äventyr! 

Näst sista dagen denna vecka!


Hemma efter en tung arbetsdag i solen. Idag var jag själv.. Inte lika kul men hoppas din migrän går över tills imorgon Clara! 😊 Jag har jobbat på Kungsgården tsm med några andra som jobbar på parkkontoret och gissa vad för roligt vi har gjort! Jo.. Vi har rensat tistlar som fanns i taggbuskarna, vilket gör att jag nu har rivmärken över hela benen och har dessutom blivit biten elr stucken av någonting så jag är helt röd och svullen på insidan av knät.. Undra om man har cyklat för mycket när man får ont i rumpan av det? Jag börjar iaf få det.. Men nu är det bara en dag kvar och i helgen fyller Jeppe år! Myndig o grejor:o Dagen slutade ju iaf bra efter att jag fått plocka färska hallon och smultron, såå gimla gott:D

I'm glad you're home


Jag e verkligen glad att du är hemma igen! Dem senaste dagarna har bara varit så bra! trots att jobbet är skittråkigt så gör du dagarna bättre! På något sätt saknar jag dig fortfarande, även fast vi träffats flera gånger. Snart är det din födelsedag :o woopwoop bara några dagar kvar! 

Onsdag


Helt okej dagpå jobbet, tiden gick lite fortare än vanligt vilket var väldigt skönt! Idag har vi varit på ett ganska bra ställe skulle jag säga! Ni ser ju på bilderna, det finns extremt mycket smultron, aldrig sett så mycket! Så rasterna som tillbringas där är inte helt fel! Nu har jag jobbat i 8 dagar och har 7 kvar. Längtar något enormt tills jag slutar! Idag är det ju ons och ni vet väl vad det betyder? Ett nytt avsnitt av PLL har kommit ut så det är precis vad jag ska titta på nu!

Såååå uttråkad..


Oj vilken jobbig dag, somnar nästan på rasterna.. Bara massa rensning med kryp och myggor överallt. Vill bara sluta jobbet nu! Iaf, igår va en bra dag för igår träffade jag Jesper som äntligen är hemma:D träffade honom en snabbis efter att jag slutade jobbet och sov sen hos "honom" på kvällen. Skönt att han lånar en lägenhet i stan så det är mkt närmare att ta sig imellan. Är så glad att du är tillbaka!! <3

Welcome home!


Idag har några stycken från klassen välkomnat isak hem från att ha bott i USA ett helt år. Han har haft ett jättebra år med många nya erfarenheter. Lite avis men ändå inte.. Vi hade iaf en mysig dag i klubbholmen med bad, grillning och bastu! 

Inte bara välkommen hem till Isak, idag har äntligen Jesper flygit hem efter att ha varit i kiruna och jobbat. Har saknat dig så himla mycket och kan inte vänta till att få träffa dig! <3




Jordgubbsplockning


Idag har vi varit iväg och plockat jordgubbar! De är ju bara sååå gott att plocka(äta mestadels)! Blevganska chockad när jag känner att ett barn klättrar på min rygg när jag sitter och plockar. förstod inte vem det var förrens jag såg att det var vilda, jespers syster. haha vilket sammanträffande att vi båda var på samma ställe samtidigt! Direkt när jag kom hem satte jag igång med att baka en jordgubbspaj, vilken jag ska hugga in på nu! ;)




En vecka senare..


Underbart att det är helg nu, börjar tröttna på allt ogräs plockande kan jag säga.. Men idag var en skön dag! Vi har en friluftstimme att ta ut på jobbet, vilket vi såklart gjorde. Först plockade vi en hel matlåda full med smultron och sen cyklade vi runt och tittade. Efter vår extremt jobbiga friluftstimme tog vi (jag och clara som jag jobbar med) en fika på my little garden house vilket var väldigt mysigt! Nu på kvällen blir det att vara hundvakt till våran lilla ninja medans päronen är borta på middag!

Tidningsstjärnan XD

Haha ojojoj.. Mamma tog fram gamla bilder och tidningsutklipp från förr.. Haha sånt är verkligen roligt att titta på! Här är en del av dem:









Underbara väder


Igår när jag kom hem åkte vi ut med hundarna till bresse så dem fick bada lite efter en väldigt varm dag. Wilma doppade sig nästan helt och lilla ninja doppade tassarna lite. Argentina vannju igår också, bestämde i början av alla matcher att heja på dem, trots att jag inte kunde nått om lagen. så nu hoppas jag ju dem vinner pga det men efter att ha sett flera matcher så tror jag tyskland tar hem vinsten ändå.. Idag har jag haft en ganska lugn dag på jobbet. Iaf eftermiddagen, vi hann till och med leka lite i lekparken. Va vääldigt längesen men fortfarande kul även om man är lite stor kanske.. :p


Helt slut..

Hemma efter andra dagen på jobbet. Helt slutkörd precis som igår.. Och skitig! Har suttit i mitt solen hela dagarna och ränsat ogräs och planterat blommor. Fy vilket värdelöst jobb säger jag bara. Okej att plantera blommor, men att sitta i timmar och ränsa ogräs som typ inte ens syns, det är värdelöst. Och ni kan ju själva tänka er brännan man får. Snyggt med flera olika ränder uppe på ryggen och resten av ryggen där tröjan vart är kritvit.. Och detta efter två dagar, hur ska det vara efter tre veckor??? Så lite taggad man kan vara..

Sista dagen innan 3 veckors jobb..

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna. När jag gick ner för trappan kom lilla ninja hoppandes och viftandes med svansen mot mig, hur glad blir man inte då innombords? Hela dagen har vi spenderat med henne för att hon ska lära känna oss och så klart må bra och känna sig trygg. Wilma är fortfarande lite skeptisk att hon ska flytta in, dela vattenskål och så, men snart kommer hon säkert vakta henne som om det vore hennes egen valp. När ninja ändå skulle sova passade jag på att titta på några avsnitt av the O.C. Nu på kvällen har jag pappa och syrran varit ute i skogen och plockat svamp. Hittade faktisk en del allihopa men hatar alla spindelnät och myggor så efter en stund gick jag ur skogen och började plocka smultron istället. Måste ju vara bland det godaste, speciellt med mjölk!
Mår dåligt bara av och tänka på att jag ska börja jobba imorgon.. Tre veckor framöver.. Hoppas iaf det blir fint väder så jag kan njuta lite, det är ju inte direkt bra betalt så det är ju inte så motiverande.. 


Ninja

Nu är hon hemma efter en lång bilresa och mycket nya intryck. En riktigt liten buse är hon! Och hon är ju bara föör söt! Ninja ska hon få heta:)


Idag är en bra dag för idag är det valphämtardag :D

På förmiddagen har vi vart och handlar saker som hudskål, leksak och mat. Nu är bilen packad och vi börjar bilfärden mot karlstad för att hämta vår lilla brun vita valp. Såå taggad! :D

Sol=sola


Idag jag spenderat mycket tid i solstolen. Sååå skönt, och ännu bättre när man ser resultat när man kommer in. Man får verkligen passa på när solen kommer fram! Åkte ner på stan för att göra några ärenden. När jag kom hem var det lagom dags att poppa popcorn och inta soffan för kvällens fotboll.

Sport










Gårdagen

Igår började jag dagen med sovmorgon och konstigt nog var det sol ute så hann sätta mig i solstolen drygt en timme innan jag åkte till Elin. Vi tog bilder med tema sport vilket kommer ut ikväll. Sen lagade vi tacos och åt det med hennes syster och oliver. Efter det intog vi soffan, kollade nya avsnittet av pll och lite annat. 

Idag har jag övningskört, i stan för första gången. Tycker det är ganska bra att köra i stan efter bara tre gånger! Dock fick jag motorstopp vid en rondell några gånger.. Nu ska jag till stallet och röjja (städa) och sen ut till min bror och titta till katterna. Sen väntar väl lite avsnitt av the O.C ;)

Åh va jag längtar!




Sunset


Fotoshoot med Elin när vi va på gotland förra året. Saknar den veckan väldigt mycket!

Welcome July

Då va vi inne på juli månad, då vädret verkligen borde va bättre! Vet att jag klagar mycket men detta är vårt sista sommarlov och vill bara kunna göra alla sommargrejer.. Iaf.. Imorse kom syrran med lilla Alva som ville ha en cool fläta, sen kom Elin lite senare vid lunch och vi tog oss ut i regnet på en springtur med lite övningar efter det. Kommer troligtvis ha träningsverk de närmaste dagarna.. Efter springturen gjorde vi inte så mycket, vi började kolla på the O.C som vi båda bara har sista sesången kvar av.

Inte för att jag har nån koll på fotbollslagen som spelar men jag har iaf bestämmt att hejja på Argentina som med liten marginal vann matchen ikväll. Va vääldigt nära staffar.. 

Komsi solen

Bild från gotland förra året

Önskar verkligen att det blir finare väder nu! Dagarna skulle bli mycket roligare och man skulle bli piggare och må mycket bättre. Idag eller imorgon ska jag och elin fota med tema sport, vi får se hur det blir. Bilder kommer såklart upp på bloggen efteråt. Denna vecka kommer troligtvis spenderas mest med Elin eftersom hon nu har slutat jobba och jag börjar nästa vecka. Usch, vill inte jobba.. Det e så dåligt betalt på komunen, men men det är iaf nått..