Prison break


Vet att jag har skrivit ganska många ggr om att jag kollat prison break. Men det e för att den serien e väldigt bra! Spännande hela tiden. Rekomdnderar verkligen att se den! Just nu sitter jag med plugg framför mig men igentligen vill jag bara sätta på nästa avsnitt och fortsätta kolla.. Men imorrn har jag ingen träning så då kommer det nog kollas en del avsnitt! ;)

Onsdag

Idag har det vart en helt vanlig dag. Hade yoga på idrotten, inte det roligaste som finns direkt.. Men gick väl bra ändå. Sen rullade skoldagen på som vanligt. Efter skolan hade jag hoppträning och nu ska jag plugga lite matte och engelska.. Åhh va kul..

Back to business

I måndags gick skoldagen väldigt fort, började halv 11 och slutade 3. Och efter skolan fick jag äntligen åka och rida för första gången på 2 veckor! :D gick väl lite sådär men det var ju inte så konstigt.. Igår(tisdag) började jag dagen med ett besök hos tandläkaren, som tur va allt jättefint. Sen gick jag till skolan fast jag inte började förrän 12.15.. På kvällen hade jag dressyrlektion, va lite nervös att det skulle gå dåligt eftersom att jag inte ridit på så länge, star har gått på ridskola i 2 veckor, men det gick faktiskt väldigt bra! Haha det kändes i rumpan att jag vart borta från sadeln för länge! Nu har jag precis vaknat och insett att jag börjar 10.30 vilket betyder att jag kan ligga och dra mig i sängen i typ 1 timme. Den känslan e ju en utav dem bästa! Ha en bra dag hörrnie:)

24 maj


Längtar så grymt mkt till den absolut bästa resan på hela året. Bort till solen med dem jag älskar allra mest. Alltid så himla kul och detta år ska bli det bästa! 87 dagar kvar.. 

Fjällen




Nu e sportlovet slut och jag är hemma från fjällen igen. Har inte haft någon täckning på mobilen så har inte kunnat blogga.. Men iaf, för att det här inlägget inte ska bli alldeless för långt så får bilderna tala för sig själva. 

När vi efter 5 timmars bilresa i onsdags kom fram till stugan satte vi igång att skotta, vääldigt jobbigt att skotta en lång stig med ca 3dm snö.. Men när vi var klara åt vi god mat och värmde oss i stugan. Jag och jesper bodde i en liten egen stuga medan resten av familjen bodde i den "riktiga" stugan. Dag två bestod av skidåkning i klövsjö, gick faktiskt mycket bättre än förväntat! Det blev dock väldigt läskigt så fort det blev lite brantare.. På fredagen var vi i björnriket och åkte skidor, gick också bra men var lite jobbigt att det snöade och låg väldigt mkt snö i backarna. Där träffade vi även moa och hennes familj en snabbis. På lördagen blev det också skidåkning men då i Vemdalen. Var väldigt lite folk för att vara sportlovsvecka, men det var ju bara skönt. Och för min del gick skidåkningen faktiskt väldigt bra! Trode inte ens jag skulle kunna lära mig svänga och åka samtidigt men slutade med att jag kunde ta mig ned för röd backe så jag är nöjd! På kvällarna har vi åkt lite skoter, haft snöbollskrig, ätit god mat som vanligt och kollat en hel del prison break! Nu börjar det här inlägget bli väldigt långt iaf.. Men jag har kort sagt haft en väligt rolig, trevlig och mysig resa, och att fått spendera den med er är bara ren lycka! 

Chillar galet i fjällen


Sitter just nu i stugan vid backen och ska äta lunch. Har faktiskt gått väldigt mycket bättre än förväntat att åka skidor. Men har ingen täckning och internet där vi bor så slänger in ett kort inlägg nu. Gör ett längre inlägg om hela resan när jag kommer hem:)

Tagga råå!! :D




Tisdags morgon


Börjar dagen med lite frukost på sängen framför massa barnprogram. Muums! Senare idag ska stygnen tas bort, ganska nervös för att det ska göra ont, men vill bara få bort det nu så jag kan rida och träna och allt sånt igen.. Sen måste jag packa också. Imorrn bär det av till snön! Ska bli såå kul! 

Måndag


Började dagen med att baka en väldigt god hallonpaj, sen satte jag mig i soffan med datan och letade hästar på internet. Så sjukt svårt att veta vad man ska kolla extra på eftersom ingen igentligen skriver något negativt, så igentligen säger annonserna inte alls mycket.. Men ska ringa på ett 5 årigt sto imorrn så får vi se.. Sen efter lunch tog jag en långprominix till Elin, var ju så sjukt fint och skönt väder. Kände verkligen hur glad jag var och ville bara hoppa runt av lycka, men då skulle väl alla bilar inte trott jag va klok.. Lånade iaf hjälm och glasögon av elin så nu e jag taggad på att åka skidor, eller iaf försöka lära mig att åka.. Haha undrar hur det kommer gå.. Nu ligger jag och vilar efter att ha varit i stallet, fick sån himla huvudvärk och har kännt av det lite under dan, hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu.. 

It's the little things that make a big difference





Städdag..

Vet inte vad som flög i mig men kände helt plötlsligt för att städa i morse.. Satte igång med min byro och även min hylla, men oj vad tiden går fort, har hållt på i över 5 timmar:o verkligen rensat ur alla lådor och allt sånt.. Nu är jag verkligen inte sugen på att städa längre men måste ju göra klart.. Jippi, vad tänkte jag med igentligen..

14/2 - 2014

Jag måste vara den lyckligaste på jorden som har dig! Det är svårt att beskriva hur mycket du betyder för mig, orden är liksom inte tillräckligt bra.. Att få vara nära dig ger mig en känsla som är obeskrivlig, som ingen annan kan ge! Jag tror inte du förstår hur speciell du är.. Idag är det alla hjärtans dag och jag hoppas verkligen att du får en bra dag!

Jag älskar dig Jesper! 

Alla ♥ dag

Kunde inte vaknat på ett bättre sätt! Ett leende på läpparna och en bra känsla i kroppen! Jag hoppas verkligen att skoldagen inte förstör det nu.. Glad alla hjärtans dag allihopa! 

Bara en dag kvar..

Både vill och vill inte att det ska fredag och allahjärtansdag. Jag vill inte för att fredagar är dem jobbigaste dagarna på hela veckan och jag har dessutom fysikprov sista lektionen.. Men samtidigt  så vill jag, det är ju fredag, och inte vilken fredag som helst. Det är allahjärtansdag och dessutom sista skoldagen innan sportlov. Dem positiva sakerna väger nog tyngst faktiskt! Har precis fixat klart inför imorrn så nu e jag redo för en super mysig allahjärtansdag med Jesper! Men innan allt det mysiga så har jag ett prov framför mig, så nu ska det pluggas in i det sista! 

Det närmar sig :D




Nobody is perfect, but you are to me♥


4 månader idag. Kan inte vara lyckligare

Måndag

Skolan var väl som vanligt, helt okej. Sen efter jsg slutade så va jag kvar i skolan till typ 6 och då hämtade vi upp jesper på gymmet och åkte hem till mig. Vi lagade mat (med min syster hjälp) och sen bakade vi kladdkaka. Muums, längtar tills jag kommer hem idag och kan äta den sista biten! Sen kollade vi ju såklart lite prison break, var inte så populärt att jag hade kollat ett avsnitt själv så får nog låta bli det i fortsättningen.. ;) vaknade upp med en bra känsla och ett bra humör. Kärlek kan verkligen få en att må så himla bra!  nu sitter jag i skolan på morgonen fast jag inte börjar förrän 12.15.. Men det e bara passa på att plugga den här tiden så jag kan göra annat på kvällarna! Ha en bra dag alla!

Vill oxå!!


Usch va jobbigt det är och sitta på läktaren och veta att jag inte får rida! Ville så gärna va med på finalen idag, speciellt när det gick så bra på träningsrna i veckan.. Menmen.. Kanske va bra att jag inte va med eftersom jättemånga ramlade av :o haga ridskolehästarna kan dem med ibland xD grattis till er som vann idag:)

Underbara helger<3

Det e tur att man alltid kan längta till helgerna. Så mycket lättare att klara av skolveckan då! Den här helgen har jag spenderat med Jesper, ligger brevid honom i sängen nu och längtar typ redan efter honom, bara av tanken på att jag snart ska åka hem.. 
Efter att vi slutade i fredags så åkte jag hem en sväng medan jesper träna, sen åt vi och sebbe på thai house innan vi tog bussen hem. Sen dess har vi varit här, vi har kollat på film en hel del, eller ja serier kanske man ska säga, men även en barnfilm;) sen har vi kollat melodifestivalen, bakat kladdkaka vilket var väldigt gott! Ätit hur god mat som helst, skulle inte direkt klaga över att äta här varje dag.. Så fick vi pannkakor till frukost/lunch också som jesper lillebror gjorde, så duktig och riktigt goda. Vad har vi gjort mer?.. Vi har väl lekt en hel del med vilda, jespers syster, hur gullig som helst! Sen har vi (jesper) sovit en heel del också, men de e ju helg såå.. 

Nu ska jag snart åka hem och kolla på finalen på ridklubben som jag inte kan va med på:( men det känns iaf bra i ryggen.. Hoppas det inte blir ett jättestort ärr bara.. 

Gjort är gjort

Jävla sköterska.. När vi e på sjukhuset första gången för att kolla på födelsemärket säger hon att man typ bara ska vara försiktig dagen efter operationen, sen när jag ligger där och får bedövning idag säger han att stygnen ska sitta i 12 dagar och efter dem e borttagna ska man vara försiktig.. Jaha, där rök både dressyrfinalen och hoppfinalen som jag skulle rida i helgen! Så himla tråkigt! :( hade ju liksom inte brottom med att ta bort den så hade ju kunna gjort det när som helst.. Hoppas verkligen jag kan åka skidor på sportlovet iaf.. Men nu e den iaf borta.. sen idag har jag även färjat ögonfransarna. Blev inte så stor skillnad men lite längre kanske. Nu återstår en kväll full med plugg.. Ge mig helg! 

Want it now

Längtar såå tills man kan skaffa familj och ta sånna här små och sjukt gulliga varelser till världen <3

Just keep going

Skolveckan har än så länge inte bjudit på nått speciellt tror jag.. Hade simning idag, klädsim dessutom vilket var väldigt jobbit! Men det gick bra. Sen har jag haft både dressyr och hopplektion, och båda gick faktiskt väldigt bra! Tar små steg frammåt hela tiden, riktigt kul! Imorrn ska jag till skolan som vanligt men sen efter lunch väntar en "operation" som jag e ganska nervös inför.. Ska ta bort ett födelsemärke så det är inget stort men ändå.. Hoppas det inte känns någonting! Sen efter skolan ska jag och färga ögonfransarna, äntligen blir det av! Men nu måste jag plugga inför kemiprov, ha det bra!

Ahh va irriterande!

Ni har säkert spelat flappy bird.. Är igentligen hur tråkigt som helst men så himla irriterande så man måste fortsätta spela.. Vet inte hur många ggr jag har spelat och ändå krockar jag i 1:an flera gånger.. Det värsta är att jesper har 55 och jag 48 som rekord så måste ju liksom få bättre.. Önska mig lycka till, kan behövas..

The day I met you, my life changed.. The way you make me feel is hard to explain. You make me smile in a special kind of way.. You make me fall deeper in love every day












Fotoshoot

I lördags var jag först med Elin och tog en hel del bilder ute i snön, sen gick jag hela vägen hem och när jag kom hem var Jesper där. Vi lagade mat och spenderade i stort sätt hela kvällen i soffan framför prison break, såå spännande! sen idag så åt vi pannkakor till frukost och sen åkte Jesper hem vid halv 3. Sen dess har jag gått igenom alla bilder och kollat på några avsnitt av prison break. Här kommer några av dem bilder som tog i helgen med Elin. 



Fredag


Spenderade fredagen med Elin. Va längesen vi faktiskt hade tid att vara längre än bara en kväll. Jag åkte en snabbis hem efter skolan för att hämta lite kläder och sen hade vi en mysig filmkväll. Nu ligger vi i sängen och snart är det dags att gå upp och fixa iordning sig för idag ska det fotas ute i snön! Vi gjorde samma sak förra vintern, dock i 20 minusgrader men det blev fina bilder! Hoppas vi får några fina idag också. Kommer säkert upp några här ikväll:)

Heelg:D

Har vart en ganska jobbig vecka med båda matte och biologiprov.. Matten gick nog inte så värst bra.. Biologin helt okej men är inte nöjd när jag vet att jag gjorde slarvfel.. Men men nu är dem iaf över.. Helgen ska spenderas med bästavän framför kameran och med bästa pojkvännen! Ha en bra helg:)