Lucia helg

Åh va mysigt det var att se hur frosten gjorde träden och taken alldelles vita imorse. Nu ligger jag i sängen och kommer göra det tills att jag e tvungen att gå upp. Idag och imorgon är det luciavisningar på torget och på sparbanken. Hoppas det inte är allt för kallt så vi behöver stå där och frysa. 

På söndag är det sista dagen att rösta på årets lucia, lagom nervös för att få veta vem av oss det blir.. På söndag ska jag även till globen. Bara att tagga till att shoppa hästgrejor och kolla på häftiga nummer! :D ha en bra helg allihopa!

Catching fire

Va väldigt länge sen jag blogga nu.. Sorry, men har inte gjort så mycket. Mån, tis, ons har jag bara gått i skolan som vanligt och ridit. I tordags däremot gick jesper och jag och såg den nya hunger games, va väldigt bra om man bortser från dödanet.. Efter filmen var vi väldigt trötta så vi åkte hem och gick och sov nästan på en gång. En väldigt bra torsdagskväll enligt mig!! 


Fredagen var som vanligt en lång skoldag, men efter det var jag med Elin och Oliver och bakade cookies efter skolan. Tror inte man kunde misslyckas mer än vad vi gjorde i första försöket.. Men andra försöket blev iaf bättre. Dem var dock för fula för att ha bild på xD

Seriedressyr omg 2

Idag gick det bättre än förra gången, men star hittar fortfarande på bus och är knäpp ibland.. Synd att hon gör det för hon är fin på resten av alla moment men hennes påhitt drar ju ner poängen. Blev 62.68% så det är iaf helt okej. Men det e bara jobba på och fortsätta:) 

Nu har jag intagit soffposition och blir nog någon film:)

Fredag kväll

Kunde inte börja helgen på ett bättre sätt! Åkte direkt efter skolan till Uppsala med Jesper och där spenderade vi kvällen och natten. Var hur kallt som helst på kvällen men det gjorde det bara ännu mysigare att komma fram till värmen! Hade verkligen en jätte mysig kväll<3 
Idag är det dressyrtävling på gång! Är as taggad och hoppas att hästen är lika taggad! (På ett bra sätt xd) ha en bra söndag:*

Vill ha värmee!

Idag när man gick ut ville jag inget annat än att åka utomlands! Det är ju iof lite mysigt med frost och så men ändå.. Tänk att vakna upp på hotellrummet, dra upp gardinerna och se solen gå upp. Och sen inte ha något speciellt att göra utan bara kunna sola hela dagen! Hur skönt vore inte det?? 


Tror jag har träffat världens sötaste ungar också. Dela med dig av dina syskon Jesper!! Verkligen hur gulliga som hälst! 

Nu blir det idrott och sen ännu en dag i den iskalla skolan.. Är verkligen hur kallt som hälst.. 

Seriehopp omg 1

Idag har det vart en halvdag i stallet. Alltid lika kul och träffa allt stallfolk och se alla hoppa, och såklart att få hoppa själv! Gick faktiskt väldigt bra trots att det blev lite stressigt på framridningdn och star va överdrivet pigg.. Men det kändes iaf väldigt bra inne på banan, fick dock ett nedslag men det gör inget:)  nu e det bara att tagga om och trimma i veckan inför nästa helgs serie dressyr! 




Tjuvstartar lite

Idag vaknade jag upp brevid bästa pojkvännen! Som vanligt låg vi kvar i sängen ganska länge men sen satte vi faktiskt igång och bakade pepparkakor. Eller ja.. Jag bakade iaf, jesper lekte mest och åt upp hela degen.. Kanske e tidigt för pepparkaksbak, men dem har ju faktiskt deg i affären nu och det e snart bara en månad kvar till julafton. 

Nu på kvällen har jag varit och ridit vilket gick väldigt bra. Imorrn blir det hopptävling! 

Bjuder på två bilder från dagens bak. Puss på dig :*



Komsi vinter

Nu tycker jag det är dags för den första snön att komma. Allt blir så himla mycket finare utomhus och det är alltid så mysigt att se ut genom fönstrena när det är vitt på backen! Längtar till julen nu!




Så glad att jag har dig! När jag mötte dig för första gången hade jag ingen aning om att du skulle betyda så mycket.. Idag har vi en månad tsm, och jag hoppas på många fler :*

Blev bra iaf!

Som tur va kände jag mig bättre på lördagen och kunde åka upp och rida. Va en stor grej att få rida för en av världens bästa ryttare inför drygt 100 pers. Såå glad att jag fixade det! EP va där oxå så snart är man nog med i tidningen.. Det e ju alltid kul! :D på kvällen fick jag äntligen träffa pojkvännen igen efter väldigt lång tid! Dock så mådde jag inte så bra på kvällen men kunde ju inte ha en bättre person vid min sida! 

Idag gick vi inte upp förrän typ kvart i två.. Oupsi.. Men finns ju inget skönare än att kunna ligga och dra sig i sängen typ! Nu ska jag ta och plugga nån timme så jag inte behöver göra allt i veckan! Hoppas ni haft en bra helg!

Jävla skit..

Va verkligen taggad till tusen! Det skulle vara så himla stor grej att få göra det men nu känns det ju som att det e ganska långt borta. Var planerat att jag skulle få rida för SVERIGES BÄSTA dressyrryttare! :o hur ofta får man den chansen liksom?? Nu ligger jag deckad i sängen med ont i magen och illamående. Vill verkligen inget annat typ än att bara bli frisk tills imorrn! Jag MÅSTE kunna rida imorrn?! Kan bara inte missa den här chansen.. Snäääälla, gör så att jag mår bra och kan rida imorrn!!  

Neeeej!

Ikväll tog vi foton till tidningen med luciakandidaterna. Kunde verkligen inte bli sämre!! Vill verkligen inte att alla ska se den där bilden.. Åhh va ledsen jag blir! Varför ska man aldrig kunna bli bra på bild när man verkligen måste... 

Utseendet lockar men man faller för personligheten!








Perfekt lov!

Har haft ett alldeless lagom lov! Har haft lagom mycket att göra och förhoppningsvis hunnit vila ordentligt för att orka med resten av terminen! Sen hade det ju såklart kunna vart lite längre.. 
Denna kväll blir full med plugg, kemiprov i slutet av veckan och engelska tal på tis.. 



Dagens inköp

Så här har ni en bild på de jag hittat idag! :)



Bra filmkväll och heldag i Stockholm!!

Började fredagen med en promenad med Elin ner till coop för att inhadla lite grejor till kvällen. Sen va jag hemma en stund och pluggade tills att Elin kom tbx från oliver. Då var klockan typ 4 och vi var klara med allt vid 7 så det tog sin tid.. Oliver och rasmus kom vid halv 7 men dem fick roa sig själva tills vi var helt klara. Men middagen blev iaf "fin" även om den kanske inte var det godaste jag ätit:p 

Efter middagen kollade vi på skräckfilm vilket jag hatar.. Var väldigt läskigt men klarade iaf att kolla på hela! Sen stannade alla tre över natten och idag har vi vart i stockholm hela dagen. Har lyckats få med mig en del grejer som vanligt. Ääälskar verkligen att shoppa! Nu har jag iaf en varm vinterjacka så jag förhoppningsvis inte ska behöva frysa:) bilder på vad jag köpt kommer upp senare! 

Nu sitter vi på tåget påväg hem. Här kommer lite bilder från hela dagen. God mat och många skratt! Vad hade man gjort utan sina vänner?

Hoppas ni haft rn bra halloween helg, det har jag!