Snö!!! :D

Sååå fint med snö!! Längtar tills julen kommer! Har inte riktigt kommit på så bra saker som jag önskar mig och har typ ingen aning om vad jag ska köpa till alla andra heller.. På tal om nått helt annat så hade jag matte prov idag, inte kul! Provet drog över så vi fick ingen lunch tid kvar, men som tur kom vår idrottslärare och sa att vi inte fick gå på kemi lektionen som var efter om vi inte hade ätit. så vi va sena till den lektionen och sen hade vi svenska på det. Så lite stressig dag som alla andra men jag tror ändå att det gick helt okej på matte provet.Just nu spenderar jag kvällen med Elin, kul att hinna med lite annat än att bara plugga också. Imorrn är det äntligen fredag och jag ska troligen till globen och kolla lite och shopa såklart och lördag kommer att vara en heldag plugg och sen tillbaka till globen på söndag! TAGGA:D 

I want to live in my dreams!


Miss you..

Aldrig kännt sån kärlek och trygghet men framförallt lycka förr, vill bara ha tillbaka den tiden!
Men allt i livet händer förhoppningsvis en anledning.. Även fast det var jobbigt efteråt tror jag att det gjorde mig starkare som person. Love isn't simple!


I don´t want to, but I do it anyway..


Bra mobil..

Skit mobil.. Har inte funkat att blogga på mobilen flera flera ggr nu, och då har jag ändå 3G och teckning! Igår var jag iaf i stallet nästan hela dagen, började med att rida och sen va jag på clinic för Thomas Torgensen. På kvälen blev det en sväng hem till Fida, med hennes syter och Carin också:D nice kväll med film tittande! Kollade Ted och monte carlo. Carin dissade oss och sov i stort sätt hela tiden.. Men men;) idag va det bara å tagga för dressyrtävling när man vaknade! Första gången som jag startade privat vilket ökade konkurransen men gick ändå ganska bra. Blev 2:a på 62,42% och då red jag LB:3. Nästa omgång tror jag blir på LA:4 vilket är ganska mycket svårare än LB:3 för er som inte har koll på sånt;) men är nöjd med dagen och min fina bästa häst! :* annars läser jag typ såfort jag har tid över, eftersom vi ska läsa två st böcker nu på typ 2veckor med skolan.. Men orkar verkligen inte plugga matte nu på kvällen så imorrn får jag plugga riktigt ordentligt! Sorry för dålig uppdatering men min mobil har vart cp så har inte kunnat blogga från mobilen:)
Ha det bra alla! imorrn e det skola igen.. :/

Natur asså..

Jag visste att det skulle vara mycket plugg, men är det inte lite överdrivet att ha 7 ganska stora prov på 3veckor? Vi har liksom provi kemi, biologi, samhäll, engelska, tyska och två matte prov varav en är nationella:/ men men.. Bara att plugga på som vanligt plus lite till;) det tråkiga e att jag inte kommer ha nån fritid dem här 3 närmaste veckorna:( men jag hoppas jag får igen det sen efter skolan! :) utom att varit stressad över allt plugg så har jag såklart ridit;) hoppade med fina Star, och gick sådär.. Vi sprang lite för fort;) men det går bättre o bättre:D här har ni minen inför alla prov! Hahaha det gött;)


Koomsii! :D

KOMSI alla 97:or! Öppet hus på westerlundska ;) NIU med elitsatsning e det ni ska välja!! Och natur såklart;)


Förslag på straff??

Idag är andra dagen på mitt och Frejas godislöfte. Våra energibars är verkligen inte goda och jobbigt att inte få äta något godis eller kaor eller sånt. men vi måste ha något straff för den som bryter löftet! hjälp oss med förslag! det måste vara något ganska hemskt så man inte vill bryta det! några förslag? löftet är till den 1 januari, då vi ska åka utomlands. btw är det bara ty 40 dagar kvar!! :D nu ska jag spendera min kväll på westerlundska och representera NIU, som är en special inriktning i olika sporter. Jag har ju ridning såklart. Men men, har ni några förslag så skriv! och ni får gärna fresta Freaja så mycket i vill så att jag vinner! ;) ha det bra alla :*   

Godislöfte..

Idag skulle Freja och jag börja med godislöfte för att vi äter godisvarje dag i skolan. Man kan väl säga att starten var lite trög, det slutade med att vi fick lov att gå och köpa lite godis för att hålla oss vakna på vår kemilektion som var den sista för dagen. Men för att kunna hålla oss pigga och samtidigt vara nyttiga fick vi den fantastiska iden att göra energibars. Haha, vi gick och handlade lite olika frön och naturgodis vilket såg ut som fågelmat.. Men men, vi åkte hem till mig och bakade dem så duktiga som vi var, dock smakade jag dem nyss, och det va inte allsdet jag hade förväntat mig.. Nog för att man inte kan förvänta sig så mycket av oss, men dem var inte alls speciellt goda om man säger så.. Vi tänkte ha löftet fram till 1 januari då vi ska åka till Teneriffa. Kommer btw bli en awesome resa!! Här är våra fina kakor.. Haha fyfan va äckligaXD


Julkänsla! :D

Idag har jag sovit riktigt länge och hunnit med att plugga lite grann också. Nu mot eftermiddagen/kvällen kom Elin till mig och vi satte igång o började baka pepparkaor! Såå gott;) vi lyxade till det med glasyr i både rött och gul och vitt:) kändes som att det snart va jul, och de e det ju faktiskt. Inte så länge kvar nu, kanske ska tao börja tänka på julklappar och vad man själv önskar sig. Min önske lista kommer upp på bloggen sen lite senare;) är det bara jag som längtar till julen? Tycker det är riktigt mysigt, men helst av allt vill jag ha sol o värme. Men just nu vill jag bara ha snö så det blir lite finare ute:) Imorrn e det skola igen-_- men men bara kämpa på hörrni!


STOCKHOLM!!!

Haft en awesome dag i Stockholm med bästa Anna och hennes systrar! :D köpte inte jätte mkt eftersom jag snart ska åka till globen och kolla på globen horse show, vilket innebär mycket shopping!! Så sparar lite på pengarna tills dess! Just nu sitter vi på tåget hem och e ganska så trötta.. Haha, alltid kul med världens största mupp! Liten bild på oss;)


Myyskväll!

Idag efter jag kom hem från skolan har jag bara tagit det lugnt. Chillkväll med X faktor helt enkelt . Sorry för dålig updatering! igår när jag kom hem va jag skit rädd från att ha varit i skolanmed Freja till klockan 9 i typ kolsvrt mörker överallt! De va verkligen inte kul! så jag tänkte inte riktigt på att blogga. Men men nu e jag iaf tbx:D Imorrn ska jag dra till sthlm med Anna och hennes systrar! kommer säkert bli en awesome shopping dag:D bloggar mer då! sov gott alla :*

BREAKING DAWN part 2 !!!! :D

Precis kommit hem från bio mys med bästa Elin:D Är typ helt hyper och ledsen samtidgt för nu finns det inga fler filmer ju.. :'( men har  ALDRIG sett en så bra film, slår alla. Är helt klart den bästa av dem som finns!
 
 Ni som inte sett den mååste verkligen göra det! Jag är på att se den igen om någon vill gå:D Annars idag har jag ridit och haft hoppning för roffe vilket gick helt okej:) går frammåt för varje gång! Säger än en gång att ni som inte sett den helt lart måste se den!

Hopp, hopp! ;)

Idag red jag bommar för Roffe. Alltid lika kul att åka till stallet och rida! Imorn blir det hoppning och därefter BREAKING DAWN part 2!!!! :D:D läääängtar! Ska kolla den som går kl 9 med Elin som kommer bli awesome! :D det tråkiga e att det tar slut sen, finns ju inga fler men eftersom jag ändå sett alla filmer typ 10 ggr så får jag väl fortsätta kolla på dem ännu fler gånger;) nån mer som ska gå o kolla imorrn kväll?  
Fina Star! ;*

Farsdag:)

Grattis bästa pappa! Hoppas du haft en bra dag! Älskar dig<3 förutom att ha firat alla idag så har jag pluggat såklart.. Ändå har jag massor kvar:/ men nu ska jag bara göra några tal till innan solsidan börjar:D himla bra pogram det där;)


Plugg..

Inatt sov Elin kvar hos mig, Hon åkte hem runt 11 och sen dess har jag typ pluggat hela dagen.. Natur asså;) har prov på två kapitel i matteboken på tisdag så dem kommande dagarna kommer nog vara mest plugg. Nu senare på kvällen kollade jag på en serie som heter portkod 1321, den va faktiskt bra;) finns på svtplay! handlar om två tjejer som först är ovänner men sen tvingas dem bo tsm och börjar hålla på med killar och så. Tycker ni ska ta o kolla på dem! avsnitten är bara 10 min långa och än så länge finns det 5 av 10 tror jag:) 
Liten bild på mig.. :) hare bra! :*

Heeej alla! :D

Tänkte starta en liten blogg om mig o mitt liv. Har ingen erfrenhet av att blogga så vi får se hur det går, men nån gång måste ju bli den första! Nu ska jag kolla breaking dawn med bästa Elin! så ha de bra! :D
puuuss :*

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.