Dessa underbara barn förtjänar en säker skola

Jag och två andra tjejer besökte här om dagen en skola med underbara barn i årskurserna 3-6. Dessa barn studerar dock i en byggnad som är nära att rasa.. Barnen bor upp till en mil från skolan, en lång väg som de allra flesta måste gå utan skor, varje dag. Skolan har inte råd med en lärare till varje årskurs, barnen har en tom "skolgård" utan någonting att leka med och vissa lektioner sitter barnen på stengolv utan stolar eller bänkar. Skolan satsar alla pengar dem kan få för att bygga en ny säker byggnad, men har en lång väg att gå. På bilden ser ni deras situation. Det visar barnen, deras skola och två av deras klassrum. Vi vill starta en insamling för att hjälpa dem kunna nå sitt mål att vistas i en säker skola. 
Vill du hjälpa oss att ge dessa glada och godhjärtade barn en trygg tillvaro och en ljusare framtid kan du swisha till 0734054751. Varje krona gör stor skillnad och varje krona kommer gå direkt till dessa barn! Våra barn är ju faktiskt vår framtid så låt oss tillsammans göra skillnad!

Kommentarer
Victoria Ekvall

Hej bästa Fanny! Så härligt ni verkar ha det! Och ni är jättegulliga som gör en insamling för dessa barn!
Var rädda om er och ha det så jättebra! Stora kramar från moster Victoria

Svar: Hej! :D vi har det underbart! Dessa barn behöver pengarna så mycket mer än vad vi gör hemma och är verkligen underbara! Kram❤️
Fanny Lundberg



2015-11-03 @ 19:17:43




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback