jävla idioter till människor..

Började gårdagen jättebra med att träffa hela naturgänget och åt trerätters på alla. Senare på kvällen är det nån idiot som snor min telefon.. när jag spårar den idag visade den sig vara I uppsala.. så vi åkte dit, polisen kom och snackade med en kille som bodde där som har hållit på med massa skor förut. Men hur svårt var det för honom att bara stänga av ljudet och gömma telefonen? Inte speciellt svårt.. så polisen hittade inte min telefon så det är förmodligen kört.. fattar inte hur människor tänker och jag hoppas att det finns nån rättvisa och att livet ger tbx på dem som håller på.. så jävla irriterande bara.. både på mig själv och den som tog den.. önskar bara man kunde spola tbx tiden lite just nu.. iaf så hade jag en bra kväll fram tills denna idiot bestämde sig för att förstöra för nån annan.. 

Julebak

Igår var jag äntligen ute hos mormor och bakade årets pepparkakshus. Lyxade till det lite och gjorde ett större hus och med annan form än vad vi brukar göra, och även en häst och vagn.  Hade såklart en bra dag men hade ju kunnat vara mysigare om det vart snö och lite julfeeling utanför fönstren.. Här är iaf resultatet: 


Ny energi till att jobba!

Då har jag äntligen fått jobb på oriola! :D till en början bara över jul och nyår men förhoppningsvis får jag stanna efter det också! Kommer fortfarande vara kvar på Tallgården(äldreboendet) men bara på helger. Mitt nya jobb är såå bra! Jag känner många som jobbar där, det finns alltid massa frukt, saft, choklad, kaffe och sånt och själva jobbet är precis som när man var liten och lekte affär, vilket jag älskade! Känns väldigt bra att jag sökte detta! 


Lillfisen

Idag har det varit seriehoppning omg 2 och gick så bra att vi va nolla och därmed till final. Det är dock ännu en delomgång kvar innan finalen så får ta det som en träningsrunda! Efter tävlingen har jag fixat mina fransar nu såhär inför jul och nyår. Så himla skönt att kunna ha fransar med volym dygnet runt och inte behöva använda mascara! Nu på kvällen har vi vart ute hos min bror och hälsat på vår lilla prinsessa ebbisen. Hon är alltid lika glad när man kommer och får än att bli helt varm i hjärtat. Tänk när man själv får en sån liten skitunge <3 


Back to work

Då var jag tbx på äldreboendet igen. Jobbat ons fre och skulle igentligen jobbat idag men ligger i sängen med jätteont i halsen och huvudvärk.. Hoppas iaf jag är bra till på mån för jag fick nämligen jobb på oriola så då ska jag skriva kontrakt och gå på mitt första introduktionspass :D så nu kommer jag jobba på oriola på vardagar och på äldreboendet på helger. Gäller att passa på att jobba när man kan!

Jobbintervju


Idag började dagen med att jag åkte till västerås för jobbintervju på adecco. Tror det gick bra så nu väntar jag på att få en ny intervju tid på oriola, spännande! Sen kollade jag lite snabbt och hittade dessa två klänningar som troligtvis kommer bli jul och nyårsklänning om jag inte hittar nått annat imorrn när jag ska till västerås med Elin för att julhandla lite :)

Seriedressyr

Idag har typ hela dagen gått åt till tävling. Jag startade LA:3 idag eftersom jag ridit dressyr en gång på en hel månad och kände då att jag inte var riktigt förberedd på medelsvår C:2. Slutade på 64.42% och en andraplats vilket jag är nöjd med. Detta var omg 2 så en omgång kvar innan vi vet vilka som går vidare till final. Star ville inte riktigt va med på bild med sin snygga man efter knoppningen men här är min lilla stjärna iaf;)


Nightmares

Drömmer så konstiga drömmar judt nu. Elr igentligen inte konstiga utsn dem är så verkliga vilket gör det hela jobbigare. Alla människor jag har nära mig gör så konstiga och dumma saker så när jag vaknar på morgonen vet jag inte riktigt hur jag ska vara elr vad jag ska göra. På ett sätt vet jag ju att sakerna inte hänt på riktigt utan endast i drömmarna, men det känns ändå som att det hänt.. Knas., hoppas dem slutar fort.. 

Tack kiruna för denna gång


Sista kvällen i kiruna bestämde vi oss för att laga middag till jespers mamma och hans syster och kille som tack för att vi fått bo där å allt. Det blev fläskfile i jättegod marinad med lite olika pommes varianter, vitlöksbröd och kladdkaksfudge med hallon till efterrätt. Är faktiskt lite imponerad av mig själv då jag stog för typ hela matlagningen och bakningen för det blev supergott! Nu har jag precis vaknat och ligger brevid min älskling. Idag kommer vi bara ha tid till att packa innan det är dags att åka hem. Har som vanligt haft en bra tid här, älskar jespers mammas sida och att vi åkte just nu och fick lite julfeeling gjorde det ännu bättre! 

Promenader i kirunas lilla juliga stad


Alla hus är så fint pyntade här nu. Var ute och gick en sväng på stan i söndags  och hittade lite julklappar. Måste börja köpa alla julklappar nu, har inte riktigt haft tid, men skönt är att jag iaf vet det mesta jag ska köpa! Imorgon åker vi hem igen och då står hårfärgning, ridning och tävling på schemat :)