Yeah..

Äntligen är denna vecka över snart, har vart hur mkt plugg som helst.. Drf jag inte hunnit blogga för jag har verkligen haft fullt upp! Hade två matteprov i måndags, svenska i tisdags, biologiprov igår och idag hade vi en biologilabb som skulle! Har tyska språk på min mobil också, va jobbigare än jag trodde.. Började med att jag inte fick upp lösenordet till telefonen eftersom dem bokstäver jag har som lösenord inte finns i tyska alfabetet. As drygt att tangentbordet inte är likadant så jag skriver fel väldiot. Men ha en bra helg alla!


Årsmöte

Igårkväll var det årsmöte och efter mötet är det alltid "efterfest" men inte så jätte passande för ungdomar kanske. Så Carin och jag åkte ut till wille en stund medans våra mammor stannade på fetsen. Kul att träffa lite folk mllan allt plugg. Hoppas verkligen det går bra på matteprovet imorrn! Hoppas alla har haft ett bra sportlov! nu får vi tagga skola i fem veckor.. -_- men sen kommer iaf påsklovet som jag redan längtar till. Sov gott :* 
 

ännu mera plugg..

 
idag bir det matteplugg hela dagen nästan. Prov på måndag på kap 1 i matte 2c så måste bli klar med allt i helgen. Tråååkigt!! men ikväll blir det iaf årsmöte och därefter fest med allt stallfolk, brukar bli en ganska knasig och rolig fest så taggar för det;)
 

Help me?

tror inte min data mår så bra och jag är verkligen sämst på datorer och allt sånt.. Nån som kan sånt här får gärna hjälpa mig!
 

plugg, plugg, plugg

Har börjat med allt plugg som jag har nu på sportlovet.. Pluggat typ hela dagen idag och igår var Freja hos mig och pluggade lite, blev inte sådär jätte effektivt.. Men kul var det iaf ;)  Hade typ ingen mat hemma så jag gjorde en liten specialare. Pizza med kyckling och potatis. Det va riktigt gott faktiskt! och så gjorde vi lite kokosbollssmet eller deg eller vad det är. Fannys special:
 

Gårdagen :D

Dagen spenderades i Stockholm med bästa! Elin och hennes syster. Alltid lika värdefull tid med dig<3 Tog tåget vid tiotiden och åkte hem igen vid halv sex. Det blev en lång dag full med shopping, äälska shopping! Hittade några fynd och lite grejor som vanligt när man går i affärer. Lunchen åt vi i kungshallen, tacos såklart;) När vi kom hem var vi ganska så trötta, men jag stannade en stund hos Elin och åt där. Mycket lyckad dag:) 
 
 

Mys hos bror <3

 
så, måndags kvällen spenderade jag ute hos min bror på landet. Hans katter är ju för gulliga och busiga! Vi köpte hem chopchop och åt lite smått och gott framför tv:n. Fler sånna kvällar vill jag ha! Jag sov kvar hos dem och på morgonen därefter skjutsade Vivvi in mig till Elin. 
här kommer några bilder från kvällen:)
 
Lillen, den busigaste katt jag vet. Han skrämde livet ur mig när ag skulle borsta tänderna då han kom i full fart och anfallde vattenstrålen.. Men gryymt söt!!
Fina gosiga Rasmus, han chillar på soffan ;)

Måndag o tisdag

Imorrn ska jag blogga för dessa dagar. har inte kunnat gjort det för jag har inte hadt någon dator och det funkar inte på mobilen. Men då kommer iaf bilder och smått å gott. Nu ska en väldigt trött tjej ta o läggasig efter 8 timmar i dtockholm varav 6 shoppingtimmar;) godnatt!


bloggen..

Tänkte precis börja skriva ett inlägg om att jag kanske skulle ta och sluta blogga på den här bloggen eftersom alla typ har kommit in på en sida som heter flippad.nu elr nått, men så får jag ett sms av Elin där det står att hon helt plötsligt kom in på bloggen igen. Så vi får väl se.. om ni kommer in på bloggen, alltså om jag får dem läsare jag hade innan det blev cp, annars vet jag inte om jag kommer fortsätta, känns inte så värt när man inte kommer in på den. Men jatg fortsätter iaf en stund till så får vi se;)

Sportlov!!

såå skönt med lov! behövdes verkligen.. Mitt lov kommer nog bli ganska mkt plugg.. men annars så blir det att rida, stockholm med Ein och träffa människor. Hör av er om nån vill träffas ;)
 

Happy Valentine´s Day

haft en helt okej dag, Glad alla hjärtans dag allihopa!! :)
 

Miss the time..

Vill ha värme!! bort med snön nu.. Den har varit här tilräckligt nu och när det äntligen började försvinna lite så börjr det snöa ännu mer.Saknar tiden med dig! <3 älska sommaren!
 
 

Vill ha!!

Längtar tills man blir 18! Då kan jag äntligen få tatuera in detta som jag velat haft länge nu! Jag tror jag vill ha det på underarmen ganska stort elr smått på handleden. Det står tro hopp och kärlek med kinesiska tecken. Tycker så mkt om det!! bara två år kvar typ.. ;)

Seriefinal

Har vart en helt okej dag. Började med dressyren där jag är nöjd med min egen insats men inte lika nöjd med hästens.. Hon var superfin på framridningen och även inne å banan men sen fjantig som hon e så ska hon ju dra iväg och hålla på i galoppen nere vid publiken så det blev ganska mycket avdrag på det. Så synd att hon ska göra så för annars hade det varit grymt bra.. Men ändå helt okej, 63.54% i LA:4, vilket blev en 5:e plats Sen var det hoppningen direkt efter. Där var vi båda superduktiga och gick nolla i båda faserna. Dock red en annan ca 1,5 sekund snabbare än mig så det blev en andra plats. Men Star var en stjärna;p Grattis till alla placeringar ni andra också:)
 

Lördag!

Vaknade upp med bästavännen Elin imorse. Alltid lika kul och värdefull tid med dig!<3 Sen bar det av till stallet och trimma lite för imorrn. Så sjukt taggad och faktiskt lite nervös.. Har ju tagit mig til final i både dressyr och hoppning med bästa Star. Kommer att rida La:4 i dressyren och hoppa 90cm. Hoppningen är jag inte så nervös inför men dressyren är en ganska stor utmaning att bara rida programet och sen även konkurrensen. Men vi ska göra vårt bästa!

Nice Fredag

 
började fredagen med att gymma på morgonen med bästa naturtönten. Kändes lite konstigt att efter vi hade duschat byta vi om till nya träningskläder för att sen ha idrott med skolan. Mellan passen åt vi iaf på wickmans. sååå gott! ;) Som tur va var inte skolidrotten så jobbig. Vi hade båda två tränat kondition på gymmet och när vi kommer till idrotten säger vår lärare " vi ska köra bip test idag " våran reaktion på det va ju sådär. Klassen skrattad åt oss men som tur var hon inte seriös. Efter skolan gick jag till Elin och bakade med väldigt roliga personer. bakade i hela 3timmar... ska inte baka på länge kan jag ju säga! men smeterna va goda;) Efter bakningen åkte elin och moa med mig hem och vi åt tacos. Godaste som finns!! Tack för den dagen/kvällen tjejer! :*
 
 

Dålig uppdatering..

Vet att jag inte bloggat dem senatse dagarna. Jag har inte kunnat blogga från min mobil för mitt internet har tagit slut.. Men om bara en liten stund kommer inlägg från dem senaste dagarna :)

Hårda tag..

Idag har vart den mest onyttiga dagen på länge.. Kakor, munk, semla.. Måste börja med dem hårda tagen igen! Försöka äta så lite sånt som möjligt.. Tiden går så fort, så snart är det sommar och ska man se ut som man vill då är det bara att börja träna och äta rätt! Imorrn bitti blir det gym med NIU så det är ju en bra början! Dock kommer jag nog äta ganska mkt på kvällen.. Men på mån kör jag igång;) sommar 2013, here I come!


Feb. 06, 2013

Bra kväll idag. Hoppträningen gick väldigt bra och när man kommer hem får man chopchop som inte satt allt för fel;) nu måste jag läsa lite biologi tills imorrn..


Tisdag..

Har vart hemma hela kvällen och pluggat för det mesta, var helt okej skoldag, tyskan blev inställd och dem andra lektionerna var ganska lugna så.. Konstigt att det ska komma mer snö när man bara vill ha bort det.. Vill ha sommar nuu! Längtar såå mkt tills jag åker till turkiet i juni!! Men ska fortsätta med mitt pluggande! Vi ses:)


I thought we were good, we were meant to be, the way it turned out is still a mistery..


Serietävling

Idag har jag vart med på serietävlingen i hoppning omgång 3, alltså den sista, och eftersom jag har fått två nollor så är jag vidare till final. Bästa hästen levererar, både i dressyr och hoppning! Nästa helg är finalen och vi ska ge allt i båda grenarna! Ingen kan stoppa oss! Love you<3


Grattis bästa pappa!! Älskar dig<3


Bra start på dagen!

Gymmat såhär på morgonen, välldigt skönt faktiskt! Påväg tillbaka till skolan och sen hem o fira pappa:)