Inte vinter!! :(

Vill inte ha kyla mörker och snö!! Vill ha sommaren kvar för evigt. Skulle va as bra med typ två veckor runt jul då det är mkt snö och så, och annars ska det va varmt året om! Nu har jag iaf gett upp det lilla hoppet om några fler varma dagar som man kan sola på, men har ju iaf fått lite färg under sommaren! :)


Äntligen hemma

Hemma efter nästan en hel vecka på västkusten medpluggfrån halv nio på morgonen till 10 på kvällen.. Har vart kul ibland men var väldigt jobbigt med så mkt på schemat, och stövellbyxorna vi haft på oss varje dag, aldrig mer på ett bra tag kan jag säga! Lyckats dra på mig en förkylning så nu blir det soffan och vampire diaries!! Och imorrn är det sooovmorgon som gäller!!


Västkusten

Då har jag vart här i typ 1 1/2 dag och jag vill redan hem! Såå jobbiga dagar! Idag började vi liksom halv 9 och sista lektionen slutade 21.20, vad har man för liv då liksom?? Detvi har gjort är att lyssnat på en väldigt förvirrad tant som jobbar på det här stället, iof ganska rolig, och att fiskat på lite olika sätt. Var kul i början men nu har jag tröttnat och då har jag 2 hela dagar till kvar.. Men lite coola saker har vi ju fyndat;)


Packapackapacka

Det här är inte min grej alltså, hatar å packa.. Vet inte vad jag skaha med mig:( Jag åker till västkusten med skolan i typ en vecka imorrn o jaghar fortfarande inte lagt ner en enda sak i resväskan.. Och ikväll ska jag hinna både att rida o ha möte..


Fredag

Spenderade min fredag på bästa sätt, men mina vänner! Skulle va en liten överrasknings fest för Elin men vi va inte så bra på att hålla det hemligt.. Men det blev iaf en väldigt lyckad kväll! :)


Skola

Då va första terminen i tvåan igång då! Fattar inte hur det kangå så fort?! Tyckte jag börja 6:an nyss liksom.. Hariaf bästa schemat! Börjar 10.50 på måndagar, 12.15 på tisdagar och 10.30 på onsdagar, dock har jag ju mina NIU lektioner på kvällarna men ändå! :)


Sista dagen nu..

Sorgligt att sommarlovet e slut! Nu går allt tillbaka till att inte ha nått liv igen typ.. Förhoppningsvis kommer jag iaf ha lite mindre att göra än förra året.. Så denna sista dag är det serier som gäller! För det är sista dagen jag kommer ha tid och inte vara för trött för att kolla på dem!

Trots allt, så hade jag faktiskt också velat börja idag och träffa alla igen! Men imorrn så! Bara ett problem, kläääder:o alltid lika svårt att välja så får väl se hur det blir för just nu har jag ingen aning om vad jag ska ha..


Lyckokakor


Idag är det ingen vanlig dg för idag är det min bätaväns födelsedag!

 
 
 
 
 
 
Grattis igen Elin! hoppas du haft en bra dag. Nu har du bara ett år kvar tills du är 18!! kan inte fatta det.. du betyder så grymt mkt, skulle inte klara mig utan dig! <3
 

Aros fortet:)

Igår blev det aros fortet med us i stallet! Sååklart vann mitt lag! ;) nej men vi fick ihop nått på 800 p tror jag, har dock ingen aning om det är bra eller inte, men kul är det iaf:) när vi kom hem åt vi på donken och fixade ihop dem här söta filurerna! Sötaste på länge xp


Graattis!

Grattis igen Jesper! Du e 18 nu! :D hade det jätte mysigt i förrgår/igår! Saknar dig redan! Men hoppas du fick kuliga presenter igår och att du får det på sön också!! :*


tbx till helvetet..

nu är det inte många dagar kvar av detta sommarlov, har på något sätt gått väldigt fort men ändå inte. Känns verkligen inte kul att behöva kolla bland alla block och grejer som ska med när vi börjar, naturarna kör nämligen igång med plugg direkt första dagarna! -_- men som tur är fick vi 2:or ledigt på måndag då ettrna ska tas emot. sköööönt! :D

Hallå?..

Hur kan det vara kallare uppe bland molnen när det ligger närmare solen?? :/ kom på det nu när jag låg i solstolen.. För idag är det ju trots allt solväder:D såå skönt!!


Just smile

 
 
Lite bilder från en dag på gotland med bästavän. Minnen<3

Måndag

Idag är det bara 7 dagar kvar tills skolan sätter igång igen hörrni.. Känns inte som att vi haft sommarlov i nästan 10veckor! Menpå nått sätt ska det bli dkönt med lite rutiner igen, iaf vad hag tycker nu. Efter en vecka i skolan vill jag nog ha sommarlov igen..

Idag vaknade jag iaf upp hos bästavän, vart nere på stan å kollat å fikat. Vi märkte att det finns ju knappt några affärer för killar att handla i, och dem få som finns är ju inte direkt billiga om man jämför med tjejkläder! Tur att man är tjej:) åt väldigt god sallad och har även kollat några avsnitt av vampire diaries. Sååå bra!! Nu ska jagdra hem och byta om för att åka till stallet, har verkligen inte lust att åka och träna nu, skulle gärna ligga kvar i soffan! Menmen..

Idag kom schemat ut också! Tror jag kommer fådet ganskamkt lugnare än förra året men fortfarande massor att göra, men schemat ser iaf helt okej ut! :)

Njut av sista veckan alla!


Serier<3

De e sjukt hur himla bra serier kan vara asså. Jag började med PLL, sen kom det ut ett nytt avsnitt bara en gång i veckan.. Så då började jag med the O.C, och när jag hade ungefär en säsong kvar av den började jag med vampire diaries som jag kollar på nu. Huuur bra som helst:o ni som inte sett det måste se det!!


AAAAJ!!

Lyckas hamra mig själv på kanten av höftbenet.. Fan va ont de skulle göra då:( men blev bättre när syrran ringer å säger att jag får bo i hennes lägenhet drn veckan hon e utomlands :D idag har jag bara fixat med present till bästavän och Jesper som båda fyller nästa vecka, att det alltid ska vara så svårt att veta vad man ska köpa, speciellt när mn bara får svaret "jag vet inte" på vad dem önskar sig.. jag har även målat kvastar.. passar på när det e dåligt väder och regnar men dem tar aldrig slut! :o Men nu ska jag iaf åka och rida i regnet, hoppas det inte e så många där så mn kan vara inne! ha det bra :*


Aug. 08, 2013


A long time ago

Igår var jag i västerås hela dagen med en saknad vän, va väldigt länge sen Jessica! Blev lite nya underkläder och toppar med hem:)


Cupcakes! :D


Trust


Kuul skämt Jesper!

 
en sak är du bra på kan jag faktiskt hålla med om, du e sjukt bra på att fastna på bild ;)
 
 

Varför alltid du?

Varför är du så mycket bättre än mig på precis allting för? Jag vill vara lika bra som dig, min förebild, Jesper! 😘


Love