Tiden bara rinner iväg..

Min helg har verkligen gått jättefort.. I fredags efter jobbet träffade jag jesper en liten stund men efter det tog jag det bara lugnt eftersom jag skulle upp tidigt i lördags. Så typ hela lördagen hade jag stalltjänst och på kvällen träffade jag några vänner hos robin och hade trevligt innan jag gick hem till jesper och somnade ganska direkt efter en lång och jobbig dag. Söndagen bestod utav en lång sovmorgon med min andra halva, en trip till västerås och så kollade vi på handbollsmatch. Sen fortsatte jag med min fotobok som tar sin lilla tid då det är mycket text att skriva.. Här är tre bilder från helgen




Drömliv


Sitter just nu vid skrivbordet och håller på med min fotobok/minnesbok från afrika. När jag tittar på bilderna önskar jag bara att jag var där nu. Med alla underbara människor och djur.. Saknar det sååå mkt att det inte går att beskriva. Livet vi hade de tre veckorna där var som en dröm. När jag kollar på en bild kan jag sätta mig in i situationen helt och hållet, temperaturen, platsen, ljudet, känslan, allt, och samtidigt känns det som att allt var en dröm, som att det inte har hänt, som att bilderna är tagna av nån annan.. 

Tattueringar?

Finns såklart folk som är både för och mot tattueringar och piercingar för den delen. Min åsikt? Jag är inte alls emot tattueringar eller piercingar så länge det är i en lagom mängd, när det går överstyr och man har hela ansiktet fullt med tattueringar och piercingar eller precis hela kroppen intattuerad tycker jag inte att det är snyggt någonstans. Har inte något emot det, det är upp till var och än, men enligt mig är det inte snyggt! Det är aas fint att smycka kroppen med motiv eller smycken men enligt mig ska man aldrig överdriva och ha för mycket av samma sak! 

Många äldre säger ju att "tänk hur de kommer se ut när du blir gammal" och "tänk vad du kommer ångra dig och inte vilja ha kvar dem när du blir äldre" so what? Vi lever bara ett liv, gör det du vill! Även om jag kanske ångrar mig när jag blir gammal, och inte tycker att det är så fint längre, så kan jag titta på tattueringen och tänka att jag levde mitt liv och gjorde det jag ville utan att låta nått stoppa min väg. Och vad gör det om jag har en tattuering när jag är gammal och skruttig? Det är ändå ingen som kommer se min kropp då.. Kommer inte direkt ligga på stranden i bikini när jag är 70 bast... Så om man frågar mig, tveka inte på att göra något du själv vill för att nån annan tycker annorlunda. Ditt liv din kropp! Men tänk igenom det ordentligt, fylletattueringar och sådant är verkligen inte vad jag skrivit om här, det är en helt annan sak. Men har du ett motiv som betyder nått eller som du tycker är fint och som du kan leva med resten av ditt liv, do it! ;)
här är min tattuering jag har än så länge. Den står för tro hopp och kärlek. Tre saker som för mig är väldigt viktiga i livet. Vad jag tycker är lite kul är att jag ritar mina tattueringar själv, för att det ska bli mer personligt, det gör att jag är ännu stoltare över mina motiv. Här näst ska det bli en drömfångare på sidan av låret, som jag är färdig med motivet och väntar igentligen bara på att det ska komma ett bra tillfälle när jag har tid och så.

New in


Har som sagt varit på mall of scandinavia idag och nu är jag hemma med lite nya grejjer. Han ckså med frozen yoghurt och munkar under dagen xp nöjd med dagen och tack syster och amanda för en jätterolig dag tillsammans! 😘



Shoppingdag med två underbara människor

Idag står mall of scandinavia på schemat med syster och kusin. Ska bli kul och umgås och förhoppningsvis hitta lite nytt till garderoben. Ikväll kommer uppdatering på vad jag hittat. Ha en bra söndag alla och ta vara på tiden och njut sista dagen av helgen. Det ska iaf jag göra! Inte van med att jobba 8 timmar om dagen 5dagar i veckan så helgerna har aldrig varit så uppskattade som dem är nu!

Kvällar som denna👌🏻

Nu ligger jag i sängen efter en mysig kväll med fotbad och fotbehandling men jesper. Provade dem här plastpåsarna med nå grejs i som man ska gå tunt med på fötterna, ska göra så man får babyfötter typ och vem vill inte ha det? Finns å köpa på maxi om ni vill prova! 
Kan dock inte säga resultatet än eftersom det tar upp till 2 veckor innan behandlingen är helt klar. 
Typ vid klockan kvart i 10 var vi hungriga så vi beställde hemkörning och 10 min senare var pizzan här. Kan det bli bättre än att en lördagkväll sitta i soffan med sin andra halva, dela på en pizza och titta på how I met your mother? Tror knappast det! 


15 random fakta om mig

1. Morgonpigg
2. Dricker alltid vatten ur decilitermåttet när jag bakat
3. Kan inte se elr tänka på kiwi utan att det sticks på hela min tunga
4. 1.76cm lång(vill vara kortare)
5. Vill äta mer vegetariskt
6. Ett av mina största mål med livet är att skaffa en minigris
7. Mörkrädd
8. Älskar djur
9. Kan inte rapa(aldrig gjort i mitt liv)
10. Kan soma precis vart som helst när som helst(och det händer ganska ofta)
11. Vill inte bo själv
12. Livrädd för spindlar
13. Brukar alltid kolla på barnprogram på morgonen(dem blir dock typ sämre o sämre med tiden, va mycket bättre program för några år sen)
14. Vill prova fläta mitt hår elr göra dreads men vågar inte
15. Kan inte dricka mer än en läsk/kolsyrad dryck utan att få ont i magen

Ja.. Där har ni 15 fakta om mig, kände mig lite konstig nu när jag listade upp alla saker sådär xD

Love is in the air

Många tycker att det är skönt att vara singel, att inte vara beroende av nån eller påverkad av nån. Jag tycker tvärt om. Det är såå skönt att veta att du alltid finns där om jag behöver dig. Att ha någon man kan göra precis allt med, och även om man inte har nått att göra så kan man bara spendera tid tillsammans och det blir bra ändå. Snart har vi varit tillsammans i 2,5 år och jag är nyfiken och spänd på hur framtiden ser ut. Jag hoppas att vi får dela den tillsammans! Älskar dig❤️

Alla hjärtansdag för mig började faktiskt i stallet med seriefinal. Jag var med i hoppningen eftersom jag bara hade vart med på en av tre deltävlingar i dressyren. Det gick väll sådär, men jag är ändå nöjd. Det vsr min och stars sista tävling. Därför valde jag att satsa på omhoppningen eftersom vi aldrig gjort det förr, och kändes som igår va sista chansen. Så resultatet blev två rivningar (8fel) vilket gjorde att jag inte kom på pallen, men jag hade en kul sista tävling! 

Efter tävlingen åkte jag hem och fixade mig inför kvällen, när det var dags kom min älskling med rosor och kakor och hämtade upp mig för att åka till västerås. Där åt vi på all star (väldigt gott) och sedan gick vi på bio. Vi kollade deadpool, vilken inte va den bästa filmen men ändå.. Sen åkte vi hem och kröp ner i sängen. Finns nästan inget bättre än att ligga i din famn och bara mysa!! Hoppas alla hade en bra gårdag!😘

Pluttan


Igår fick vi åka in till strömsholm djursjukhus med våran lilla ninja då hon hade feber och var allmänt nere. Dem tog blodprov och röntgen men kunde inte se vad som var orsaken till besväret. Så vi fick åka hem utan ninja, som fick stanna på sjukhuset över natten där hon skulle få dropp och smärtstillande och se om hon blir piggare. Hoppas verkligen hon är bra idag när dem ringer upp oss❤️

Tatto inspo


Nu har jag bestämt vad nästa tattuering blir för nått. Nämligen drömfångaren på bilden. Provade att rita den på mig själv först för att se bättre hur det ser ut och jag gillar det! Även snyggt med shorts på. Har inte bokat någon tid för den än men nångång blir det, här är en skiss jag gjort. Kommer ursrungligen från en annan bild men jag vill rita mina tattueringar själv för att det ska bli lite mer personligt


Kärlek på riktigt


Fick upp detta minne på min facebook sida idag. Det gjorde att jag fick tårar i ögonen. På bilden har vi precis fått en vinst i vår sista tävling tillsammans. Det är obeskrivligt hur mycket jag saknar denna tiden. Men mest av allt är det jobbigt att veta att farino har förändrats så mycket sen jag bytte hyrhäst. Han är inte alls i den form han var förut och han har blivit mycket surare mot andra människor och tycker inte alls om att gå på ridskolan. Jag tänkte använda mina pengar jag tjänar till att resa och så, men det har ändrats. Min kärlek till denna häst är så otroligt stor. Jag vill kunna köpa honom, säga upp all min ridning och ha farino själv. Både han och jag skulle må så bra av det! 

Ny bil??

Häromdagen när jag åkte till jobbet hände något helt plötsligt med bilen. Den började låta extremt mycket så fprt jag gasade. Lät som en volvoraggare som körde in på jobbet.. Och så tänker jag inte köra?! Pinsamt ju.. Så åkte faktiskt och böt bil med pappa så han fick köra hem den😂 men nu kanske mamma och pappa ska köpa en till bil och det skulle ju vara jättebra! Ska faktiskt åka och kolla på den nu, och sen ska jag hoppträna inför helgens tävling. Längtar så mycket efter helgen nu.. Det tar på krafterna att jobba flera timmars övertid 3 dagar i rad.. 

I love boobs

Så efter en väldigt väldigt lång dag på jobbet(mer exakt 12timmar) så ligger jag nu i sängen halv 9 på kvällen. (Så här långt kom jag igårkväll innan jag hann somna) 😂 tänkte iaf visa armbandet jag beställt hem. Vill du också stödja brösrcancerfonden genom att köpa något så gå in på www.iloveboobs.se! 


Jobbkaos

Denna vecka är det huuur mycket som helst på jobbet. Jag har därför behövt jobba övertid 2 timmar igår och 2,5 timme idag. Men inte nog med det, imorrn blir det 3timmar extra så jobbar från 7 på morgonen till 7 på kvällen. Har inte bara vart stressigt på jobbet, både mån och tis har jag slutat en kvart innan jag ska rida, men tur har jag som har en så snäll mamma som fixat hästen åt mig. Eftersom det va fettisdagen idag så köpte jag den här söta lilla munken efter jag ridit och år semla på jobbet. Nu måste jag sova så jag orkar imorrn...



Att städa alltid tar en evighet



Som sagt skulle jag rensa min garderobe idag vilket jag gjort. Har flyttat ut lite kläder till min nya vita byro så jag får lite mer plats inne i garderoben vilket var behövligt. Dock känns det som att det är precis lika mycket kläder kvar även fast jag flyttat ut massa. Efter garderoben stog nattusbordet på tur och där hade jag en miljon saker kändes det som. Det tog nog ca 2-3 timmar att rensa en så liten byro. Skulle såklart tagit för och efterbilder men så blev det inte så ni får nöja er med resultatet😊

Enformiga vardagar

Har inte bloggat på länge jag vet.. Faktiskt av den anledningen att jag inte har speciellt mycket att blogga om. Har jobbat kväll hela veckan så mina dagar har inte inefattat så mycket mer än det.. Men tänkte förbereds lite "typiska blogginlägg" som jag kan publicera när det blir veckor som denna. Nästa vecka går jag tidiga skiftet och har då iaf kvällarna lediga! Helgen har än så länge bestått av tid med jesper(har faktiskt spelat cs(dataspel) och jag tyckte det gick bra men han hade kanske lite andra åsikter). Vi har varit och ätit pizza till lunch. På nått sätt känns det som att varje gång vi gör nått sånt är det som den perfekta dejten. Jag menar det är fortfarande speciellt, det ger tillbaka blickar från i början av när vi träffades men istället för att man träffar någon man typ inte känner och det uppstår sånna där pinsamma tystnader, så träffar man någon man älskar, som man är bekväm med och kan göra precis allt med. Älskar att det fortfarande kan pirra lite när vi gör saker fast vi vart tillsammans i mer än 2 år❤️

Ikväll står taxi på schemat, ska skjutsa jedper o hans polare och imorrn tror jag det blir att rensa garderoben och inviga mina nya möbler. Om det blir klart imorrn kommer bilder då:) 
Eftersom min vecka bestått av jobb så får ni en jobbbild 😁

Grattis pappsen!

Idag fyller världens bästa pappa år! Du ställer alltid upp och hjälper till i alla lägen. Du är värd det allra bästa och jag älskar dig otroligt mycket! ❤️