Gör det till vad du vill att det ska vara

Äntligen helg igen. Veckan har gått bra på jobbet, är så glad att jag fick börja jobba i kylet för det gänget gör att det blir kul å komma till jobbet, precis som det ska vara! Under veckan har jag inte gjort så mycket mer än att jobba och tagit blodprover. Visade sig att jag hade ganska lågt B12 värde vilket finns i typ kött och så, så nu har jag fått tillskottstabletter av läkarn. Måste dock tillbaka en gång till och lämna ett till prov då hon vill kolla om jag e gluten, men det hoppas och tror jag inte att jag är. Men är iaf skönt att ha fått kolla upp det så nu hoppas jag bara att det blir bättre också! Var ganska nervös över att ta blodprov, hade aldrig gjort det, men det va faktiskt inte alls så farligt som jag trodde! 

Igår agerade jag chaufför men idag ska vi först fira min bror som fyller 30 idag. 30?!?! 😮 förstårinte hur tiden går så fort.. Och sen ikväll blir det lite firande med vänner. Så hoppas det blir fint väder och att alla får en bra valborg! 😊
Har typ inga bilder med nya hårfärgen så får duga med lite gammla bilder nu i början 😁

My new me😂


Hej hej från en numera blondare Fanny! 👋🏻 i förmiddags pratade jag med läkarn och fick tid för provtagning imorrn. Så nu hoppas jag bara dem ska hitta nått som inte är bra så jag kan bli av med all denna yrsel.. Nu är det sängen som gäller och hoppas på att man inte blir förkyld, men finns ganska stor rakbatt det blir eftersom både mamma o pappa är förkylda.. 

Grattis mina älskade syskon ❤️


Jag säger grattis till er båda nu! Och lite extra till David som har blivit gammal och fyller 30 nästa helg 😉 älskar er och är så grymt glad att just vi är en familj! Hoppas era dagar blir toppen😘

Kul med förändring


Så nu är jag ljushårig, kan inte riktigt säga blond än.. Det blir vid nästa klippning, så nu är det bara vänja sig, blir typ rädd när jag ser mig i spegeln😄

Dags att kolla upp detta!

Nu får det räcka. Idag igen kom yrseln och illamåendet igen på jobbet. Försökte kriga mig kvar och hoppades att det skulle gå över fort men när jag höll på och svimma och va tvungen att sätta mig på knä för en stund fick det va nog. Så eftermiddagen har jag spenderat i sängen och vilat. Känns lite bättre men fortfarande yr. Någon som känner igen det elr vet vad man kan göra? Det kommer till och från, börjar med att jag känner mig jättevarm i kroppen, blir yr och illamående och blir jobbigt att äta.. Iaf så ska jag prata med läkarn nästa vecka. Kanske har brist på nått i kroppen elr så.. Har fått såhär ända sen jag börja gymnasiet, men då hände det inte alls så ofta. Nu kommer det typ nån gång varje vecka men varierar hur mycket.. Hoppas iaf läkarn hittar något jag kan ändra så jag slipper det i fortsättningen!

Denna lördag var bra👌🏻

Vaknade upp på bästa sätt, i famnen på min andra halva. Vi tog en lång sovmorgon och åkte en snabbis till stan innan vi skulle på äventyr med rasmus och carin. Vi åkte till västerås till prision island men när vi kom dit va det fullt så det var bara och åka hem igen. Får bli en annan gång! Istället blev det bowling här i enköping, gick inte så jättebra men kom inte sist iaf😏 sen var det bara hem och fixa sig inför kvällens kylkrök. Det var fest med jobbet, personer som jag inte känner så bra utan i princip träffade för en månad sen när jag fick börja jobba i kylen på oriola. Det var en riktigt bra kväll! Alltid kul att lära känna nya människor och det va kul att se alla i "sitt privata tillstånd" jag menar på jobbet gör alla likadant och alla ser likadana ut.. Det var iaf en trevlig kväll! Nu idag har jag och jesper bara chillat. Såå skönt att man kan beställa pizza på utkörning när man bara vill mysa.. Det var precis vad vi gjorde! En helt vanlig söndag när man inte gör någonting kan lätt bli lite tråkig, men att då bara kunna vara med dig, utan att vi gör något, är så skönt! Du gör mina dagar bättre älskling😘 

Hoppas alla hade en bra helg! Nästa helg händer något speciellt, jag blir blond :o spännande och lite nervöst😁

Min drömframtid

Många vet inte hur ens framtid kan bli överhuvudtaget, men jag vet precis hur jag vill ha det! Här är några saker:

Boende: en villa utanför stan men ändå inte på landet. Där det är lugnt men inte så långt in till stan. 

Familj: jag vill gärna ha två eller tre barn, tvillingar skulle jag tycka var väldigt kul! Och så vill jag såklart leva tillsammans med min man hela livet.

Arbete: vill jobba som veterinär, djursjukskötare eller något liknande där jag kan hjälpa djur att må bra

Djur: jag vill ha ett litet mini stall med bla någon minigris elr vanlig gris, ko, häst, får som jag hoppas ska kunna bli bra vänner och leva tillsammans. Jag vill bygga stallet i anknytning till en hage så djuren kan gå in och ut som dem vill. Det skulle vara drömmen. Sen vill jag också ha hundar och katter såklart. Jag kan inte se min framtid utan djur, tror dem måste finnas där för att jag ska vara lycklig! 




Bra avslut på helgen👌🏻

Började dagen med en lång sovmorgon. Sen åkte jag med min syster till barkarby och kollade lite i det fina vädret. Fick med mig jackan på bilden hem. När vi kom hem åkte jag och hämta min saknade och älskade pojkvän som vart borta och åkt skidor i norge. Och till middagen kom heeela familjen och åt tacos. Supermysigt! En jättebra dag! Nu är det ännu en jobbvecka framför mig men skönt är att jag jobbar sent skift och har sovmorgon! 


Saknar


Häromdan fick jag denna bild nere från Zimbabwe på dem "små" lejonen som föddes när vi va där. Jag har inte kunnat visa bilderna då dem inte velat publicera nyheten innan dem visste att dem skulle klara sig bra. När vi träffade dem va dem bara ca 4-5 dagar gamla och hade ännu inte kunnat börja se.
här va dem väl ca 1-2 veckor gamla. Huuur söta som helst! Jag önskar jag hade kunnat stanna där i ca 3 veckor till och följa dem här småttingarna! Så sjukt gulliga och häftiga! 

Det är över och jag har gjort mitt bästa..

Det är skönt att det är över, men hann skriva ner typ hälften av mina svar och på dem ser det ut som jag landar på typ samma jag haft innan, alltså långt ifrån vad som krävs för djursjukskötare. Menmen.. Får nog hoppas på mina betyg ist.. Iaf, nu är det gjort och tänker inte tänka mer på det! 

Avslutade iaf den jobbiga dagen med mina fina naturvänner. Trots att det blev en ganska tidig kväll tack vare en väldigt trött fanny så är all tid mer er super😘



Imorrn gäller det

Så imorrn är det högskoleprov, en väldigt viktig dag. Men också en väldig press på att jag behöver prestera på väldigt hög nivå för att få ett resultat som kan ta mig till mitt mål. Därför är denna fredagskväll en riktig chillkväll med tidig läggdags för att va så utvilad och pigg som möjligt imorrn, trotts att jag judt nu är ännu tröttare än vanligt.. Låt imorgon vara en bra dag för mig, I really need this! 


Tänk om..

Snart är det den jobbiga tiden igen med väntan på besked om antagning till högskola. Jag bara önskar så himla mycket att allt mitt slit jag gjorde på gymnasiet kan löna sig, att jag får nått tillbaka från det och kan komma in på min utbildning. Ibland önskar jag att jag gick en annan linje än natur, där jag kanske hade fått bättre betyg. När våra lärare på natur sa att det är mycket högre krav där än alla andra linjer, trots exakt samma kurs och mål, blev man såklart lite arg för att det var svårt att få bra betyg. Men det va inte förrän det var dags att söka högskolan som man inser att även om jag har mer kunskap och så än andra, så är det siffrorna i betygen som avgör vilka som får platserna. Det finns 60 antagningsplatser till djursjukskötare i Sverige, endast 60 platser?! Och jag vill bara såååå gärna att en kan bli min. Det är min dröm att få hjälpa djur och det finns tyvärr inte många vägar att ta sig dit. 

Jag kan inte ändra vad jag gått, det gör jag inte heller. Natur var en jättebra linje och jag tyckte den var väldigt bra trots att den var tuff. Men alla ska väll ändå bedömmas med samma jävla villkor. Att vi hade hårdare krav och kanske kunde haft bättre betyg om jag gick nått annat, kan ha försört hela min dröm. Jag kanske aldrig lyckas komma in på djursjukskötar linjen.. Det är min dröm, jag kan faktiskt inte tänka mig att göra nått annat, men hur länge ska man försöka?...

Guess what??


Någongång måste jag ju prova, så om ca 2 veckor ska jag bli ljus/blond. Hoppas det blir bra och att jag får kvar lite skiftningar i håret. Ska bli kul och testa något nytt, har alltid velat prova men inte riktigt vågat. Men nu smäller det! Den 23:e är det dags :)

Bilder från söndagens fotning












Lördag


I lördags tillbringade jag kvällen med tre väldigt saknade personer, min granne anna som jag typ alltid va med när vi va mindre, och hennes två systrar. Vi åt jättegod middag, drack goda drinkar och hade en rolig kväll med mycket prat och spel. Jesper hämtade mig sen  och idag har jag fotat lite med elin(bilder kommer typ imorrn), varit i västerås med mamma och syster och köpt två till soppskålar i min serie och två träningströjor. Nu sitter jag i sängen igen hemma hos jesper. Utan att igentligen göra typ någonting älskar jag ändå att bara va här, bara va i samma rum och spendera tid tillsammans! Glad att du finns vid min sida❤️