Min framtidsdröm

Jag har haft en rolig dag på jobbet som alltid. Djuren ger mig så mycket kärlek och jag älskar mitt jobb! Jag åker hem med vår vovve som är trött efter en händelserik dag som sällskapshund på jobbet. När jag kommer hem har min man precis kommit hem med barnen som lerat ner sig ordentligt på dagis. Men den gråa leran försvinner snabbt ur tanken när min livs kärlek kommer och ger mig en kram och kysser mig på pannan. "Mamma är hemma" säger han till barnen. Vår lilla Etilia kommer ut i hallen och kramar om vår vovve som ger en stor kladdig puss tillbaka. Att höra sina barn säga mamma och pappa gör mig varm i hjärtat varje gång. Det var fredag och efter lite lek med våra älskade barn, middag och nattning myste jag och min man i soffan sent in på natten. Vi pussade varandra godnatt och jag somnade i hans varma och trygga famn. 

Jag lever med min kärlek och kommer att göra tills döden skiljer oss åt. Våra barn utvecklas, blir större, får framgångar och motgångar, blir äldre, visar lycka, genomgår sorg och allt vad livet innebär. Min familj betyder allt och vi finns vi alltid vid varandras sida

Ta mig bort


Onsdagen är över, tal i svenska och muntligt prov i religion kan äntligen läggas bakom mig! Det är mindre än 100 dagar kvar till studenten, men samtidigt har vi hundratals saker kvar att göra.. Imorgon väntar ett gigantiskt historiaprov så ikväll blir det plugg igen.. Är så tråkigt, vardagen består av plugg, plugg, plugg, lite ridning och sedan ännu mer plugg.. Nu vill jag bara bort från all stressen. Längtar till påsklovet då jag mamma och syster får en vecka tillsammans i Puerto Rico! 

Tisdag


Imorse ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Har så himla mycket att göra nu.. Pallrade mig iaf upp och blev snabbt piggare när jag gick ut med vilma och kände hur solen värmde. Blev ännu gladare när vår lilla gammelgumma vilma gör några riktiga busskutt och ville leka med en annan hund, något som hon aldrig brukar visa något intresse alls för. Skoldagen var helt okej. När jag kom hem satte jag mig direkt och pluggade innan jag åkte till stallet. Nu har jag kommit hem igen och ska fortsätta plugga. Imorrn är det religions prov/seminarium och svenska Rgumenterande tal.. Jippie va kul :/

"En del av mig kommer alltid leva här och nu, no matter what det kommer alltid vara jag och du"




Trust is the most important thing in any relationship..







Täby


Så, i fredags var en lugn dag med en skön sovmorgon. Jesper och jag åkte iväg och åt lunch på chopchop innan jag åkte till stallet för att trimma lite inför dagens tävling. På kvällen träffade jag jesper igen och hade en mysig kväll i soffan. Idag fick vi faktiskt också sovmorgon vilket man ska ha, det är ju lov! Älskar att komma på tanken på morgonen att man har kokosbollar står i kylen! Vid lunch åkte jag till stallet för att fixa star inför dagens tävling. Och gissa vad man får för besök? Jo EP kommer och intervjuar och fotar mig medans jag knoppar star. Haha blev lite chockad men som jag sa förr, alltid kul att va med i tidningen;) nu sitter jag i bildn på väg hem från täby ryttarsällskap där vi ridit medelsvår C:1. Star var väldigt stark och lite kaxig mot skänkeln vilket gör det väldigt svårt att göra en fin uppvisning. Ritten kändes inte alls så bra, fick ändå en okej bedömning men blir lite besviken när det 100 ggr bättre på träningen och sen inne på tävlingsbanan blir det ofta så spänt och svårt. Vi red iaf ett okej program med godkänt betyg, 58, 09% nu ska jag hem, duscha och lägga mig i soffan framför melodifestivalen!

FAITH HOPE LOVE


Omg, fyyyyyfan vilken smärta!... Men ändå värt det. Nu sitter den där och kommer alltid göra! Tattueringen står för tro hopp och kärlek och jag valde denna just för att detta är tre väldigt viktiga saker i mitt liv och sen känns det personligare och lite roligare att jag ritat den själv! Jag gjorde den i västerås på royal arch tatto vilket jag verkligen rekommenderar! Han jag var hos var dock engelsk och åkte runt och jobbade på olika ställen men jag är säker på att dem andra är lika duktiga! Det var smärta genom hela tattueringen, speciellt på höftbenet, men det gick väldigt fort och var klart på en halvtimme! Jag är nöjd! :D

Studentkryssning


I tisdags lämnade vi hamnen i stockholm ombord på silja för att ha en superbra kväll och dag. Jag mådde ju fortfarande inte så jättebra men jag åkte iaf med! Kryssningen var helt okej men hade ärligt talat mycket högre förväntningar.. Det fanns endast ett litet dansgolv på hela båten och det säger ju sig självt.. Livebandet bad influence var det bästa! Det borde vara liveband på krogen också! Så himmla mkt roligare när bandet har kontakt med publiken! 

Ikväll inatt imorgon


Inte är jag frisk än, men ikväll är det en studentkryssning som lämnar hamnen och jag tänker inte va den som inte åker med! Ikväll ska vi alla ha en as bra kväll med massor av roligheter! En kväll som aldrig ska kunna glömmas bort, och det är upp till oss att fixa! TAGGA ALLA NU! Ikväll kör vi! MEN, var försiktiga också! Alla människor beter sig inte normalt och ta hand om varandra som vi alltid gör! Trots att jag fortfarande ligger typ deckad i sängen känns det som att jag kommer må bättre ikväll när jag får träffa alla, och ps, håll er borta från fyllecellerna ;)

...

Har inte riktigt så mycket att säga just nu.. Har legat i sängen hela helgen och idag är väl förasta gången jag orkar röra lite på mig utan att det känns som att huvudet ska explodera. Men jag hoppas bara att hostan lugnar ner sig och att det slutar rinna i ögonen tills imorrn så kanske det kan bli någon kryssning iaf. Om inte annat får jag väl ta hand om er alla andra som säkert kommer behöva lite extra stödhjälp här och där;)

Glad alla❤️dag mina kära


Min alla❤️dag skulle bli super, men istället ligger jag i en jävla influensa. Ville så gärna vara med dig idag men jag vill ju absolut inte smitta dig. Så nu ligger jag här, vilket är det ända jag orkar, och hoppas på att bli frisk tills på tisdag för då är det ju studentkryssning! Blir jag inte frisk vet jag inte vad jag ska ta mig till. Detta är ju något man längtat efter i flera år.. Iaf, ni som är friska får iaf ha en bra dag! Och visa all er kärlek till dem ni älskar! ❤️

Nu är resan bokad!! :D


Äntligen är det bokat! Kommer bli så sjukt coolt och helt klart den roligaste upplevelsen i mitt liv!!

16 månader ♥


Gud va tiden går fort, men oj vad jag älskar dig!! 

En resa med minnen för livet

Jag och andrea bestämde oss redan på sacomässan att det här var något vi absolut ville göra! Vi båda vill jobba med djur, helst djursjukskötare men vi har samma problem. Betygen räcker inte till trots att vi alltid kämpar och gör vårt bästa i skolan. Det är något som jag är väldigt oroad över, för jag vill i te göra nått annat. Djur är det jag vill hålla på med! När vi då fick information om den här möjligheten fick vi båda ett leende på läpparna och började redan längta. Nu börjar det närma sig studenten och det är dags att fixa alla förberedelser. Afrika är som ni säkert vet inte jättesäkert på alla ställen. Ni har säkert hört om sjukdommen ebola som det inte finns varken vaccin eller botemedel för. Denna sjukdom finns dock i västra afrika och inte dit vi vill åka. 

Resan vi vill åka går till Zimbabwe och hålls på ett naturreservat med massor av djur. Programmet heter lion breeding och går framförallt ut på att föda upp nya lejon för att sedan släppa ut dem i det fria. Lejonen har sjunkit drastiskt de senaste 30 åren och man vill därför få upp det igen. Detta är ett volontär arbete vilket betyder att vi bekostar resan själva men får helt klart minnen för livet. Även om det är dyrt så tror jag det här är det jag verkligen vill göra i mitt liv! Jag hör många äldre som ångrar sig över att de inte gjorde sånna här äventyr när det var yngre! Så vill jag inte behöva göra! Jag vill ut och upptäcka världen och att få göra det jag gillar allra mest på samma gång är underbart! 

Tror nästan jag skulle kunna skriva hur mkt som helst men för att inte göra inlägget allt för långt ska jag avrunda.  

Det man gör på resan är allt från elefantskötsel, städning av naturen och stängsel, kolla efter fällor från jägare, gå på lejon promenader, mata lejonungar med nappflaska och mkt mer. Ni hör själva, hur underbart kan det bli? Dessutom är boendet jättefint med pool och buffe! Här är lite bilder från personer som vart med om denna resa:)




Ge mig lov!

Den här morgonen vill jag bara ligga kvar och mysa under täcket! Men icke.. Det är bara 5 dagar kvar till studentkryssningen! :O och pappa har lyckats blivit sjuk så jag hoppas verkligen att han inte smittar mig! Då vet jag inte vad jag gör.. Tis ons har jag ridit som vanligt och igår var andrea och jag hos husläkarn för lite information om vaccin. Eftersom vi ska åka till sydafrika i oktober troligen så är det ju en del att fixa innan. Man vill ju inte bli sjuk när man är där. Ska göra ett senare inlägg om resan dit:) lyckades hamna i tidningen idag också vilket alltid är roligt! 


Kingsman


Igår va jag och älsklingen på bio. Va väldigt mysigt att ta en biokväll en måndag bara sådär. Filmen va faktiskt bättre än vad jag trodde så de rekomenderas om ni har tråkigt någon kväll! Innan bion träffade jag söta vilda som hade längtar efter mig ganska mycket.. Va längesen jag träffade dem men igår spenderade vi iaf natten där vilket borde göras oftare! Tycker det är mysigt att vara "ute på landet" !

Igår var en bra dag!


Älskar att spendera tid i stallet med alla stallmänniskor. Ger än tid att koppla av och tänka på något annat en stund. #kvalitetstidtill100%

Final

Bild från ärevarvet i hoppning

Dagens priser

Idag var det final på ERK. Eftersom jag kvalat mig dit i både hoppning och dressyr blev det två ritter idag. Dressyren var först och jag var sist ut. Gick inte så bra då det blev väldigt spänt genom hela pogrammet. Mycket för att det var väldigt rörigt på läktarn vilket ändå var superbra träning för star! Vi blev 5:a av fem, vilket inte låter så bra men får ju tänka på att det var final och många som redan var utslagna. Efter dressyren blev det väldigt stressigt för mig då jag var sist i dressyren och typ först i hoppningen. Fick gå banan fort, på med ny utrustning på hästen och sen ut och hoppa. Kände verkligen hur stressad jag var och var rädd att det skulle påverka ritten, men som tur va gick det superbra! Vi var nolla i båda faserna(grundomgång+omhoppning) och hade jättefin takt och kontroll genom hela banan. Är så glad att vi utvecklats så mycket i dressyr att från att inte kunna hoppa en ensilt hinder med kontroll till att hoppa en omhoppning utan problem <3 vi tog en andraplats i hoppningen och vann även kombinationspriset på privatsidan som går till den bästa all round ryttaren, alltså den som har bäst resultat i hoppning och dressyr tillsammans vilket var väldigt roligt! Jag vill ju trots allt kunna rida både och! :D en lyckad dag med 3 rosetter, placket och shabrak med mig hem. Duuuuuktiga star!! <3

Men alltså va??

Bläddrade i byhetsflödet på fb och får upp en artikel om mikrochip. "Med hjälp av ny teknik ska man i framtiden kunna bära SL-kort, gymkort, pass och bankkort under huden" läser jag. Är det ett skämt eller? Folk har alltså redan börjat att operera in ett sådant chip i handen. Vi blir bara mer och mer som robotar! Dem tycker att det är bra att man ska identifiera sig med sitt chip när man ska gå och träna. Jag skulle aldrig vilja ha ett sådant chip. Skulle känna mig en fånge i teknikvärlden. Den tar över saker som igentligen inte ens är ett problem. Jag menar är det så jobbigt att ta med sig passet när man ska resa, eller visa gymkortet på gymmet? Vet inte vad ni tycker men själv tycker jag det är sjukt. 

Well, ska man skratta eller gråta?

Kollade igenom min gamla bilddagbok.... Don't even say something.. XD

Tur att man förändrats lite!



Fredag


Nyinköpta naglar till bl.a studentkryssningen

Slutade tidigt idag så Elin och jag gick en sväng på stan och tog en fika. Alltid lika gott med den där kladdkakan på magnifik elr vad det heter.. Sen gick jag och tränade. Vågade dock inte köra så hårt för vill inte ha träningsverk på sön när det är final i både dressyr och hoppning.. Kvällen har spenderats framför datan och vampire diaries. Nu är jag anmäld till högskoleprovet också, kom ihåg att anmäla er som inte gjort det! Sista dagen är den 15:e tror jag! Ikväll blir det tidig läggdags eftersom jag ska både rida och ha stalltjänst imorgon. Som tur har jag min underbara mamma som erbjuder sig att hjälpa mig på morgonen så jag inte behöver gå upp redan vid 6..

Promises mean everything, but after they are broken, sorry means nothing





Skönt med en kväll då jag inte måste plugga, även om jag har saker och göra. Matteprovet idag gick sådär, det va väldigt tajt med tid så hann inte med alla uppgifter. Ikväll har jag iaf tagit en kväll för mig själv. Såå skönt att ligga i soffan med musik i högtalaren. 

Nu är den påväg!


Idag fick jag mejl om att min studentmössa är påväg och kommer komma nån gång under vecka 12. Börjar kännas mer och mer att studenten faktiskt är nära, även fast det känns sjukt konstigt att det är vår tur att stå där och skrika av glädje på flaken detta år.. Men kul ska det bli och man kan väl inte göra annat än att längta. Men det får inte gå för fort för det är mycket som ska hinnas med innan dess.. Denna vecka har än så länge rullat på bra. Var dock kaos på parkeringen vid skolan imorse.. Snälla människor, ni kan inte parkera längs båda sidorna av vägen och lämna typ 2m mellanrum mellan er.. Hur fan ska man då komma igenom?? Ikväll blir det plugg precis som igår, för morgondagen har ett matteprov att leverera..

Helgen

Jag har haft en väldigt bra helg måste jag säga! I lördags gjorde jag, hampus, ida och felicia något som man kanske inte gör varje dag.. Vi dansade pole dance! :o det var verkligen inte alls lätt och gjorde ganska ont, men det var väldigt kul!! Efter det åkte vi hem, jag åt mat och åkte vidare till robin. Dessa människor är bara såå bra! Efter vi hade vart där eb stund gick vi ut på krogen vilket var kul fram tills att de va så mycket folk att man inte kom fram någonstans.. 


Söndagen var den bästa dagen på länge. Att ligga och prata om precis allt innan man ska sova är såå mysigt! Vi somnade vid 5 nån gång, vilket gjorde att vi gick upp ganska sent. Vet att jag sagt det förr men är så mkt mysigare att sova med dig och vakna upp brevid dig. Dagen blir så mkt bättre på en gång! Iaf, vid två kom david, vivvi och jocke. För i söndags var det ingen vanlig dag! Det var min älskade pappas födelsedag! Hipp hipp hurra och grattis igen! Hoppas du tyckte om din present och att du kommer ihåg hur den fungerar.. Love u! Det kom lite gäster senare, jesper och jag hämtade lite grejer från igår och sen myste vi i soffan framför the 100. Denna helg var en bra helg!