Såå skönt!


Nu var denna jobbhelg över. Eftersom jag inte varit så pigg med halsont och så har det inte varit de roligaste arbetsdagarna men när jag tar upp telefonen och ser var min älskling har lämnat för ett litet meddelande blev dagen helt plötsligt ganska bra ändå! Nu ska jsg inte jobba på ett tag så ska bli skönt med ledighet! Dock har mina ögon börjat rinna sådär irriterande som dem typ alltid gör när jag är förkyld.. Men förhoppningsvis går det över fort! 

Kunde haft en bättre fredag..

Kände igår att jag började få lite ont i halsen men trodde det bara va nått tillfälligt som det kan va ibland. Men så var det inte.. Idag fredag, har jag legat i sängen heela dagen med huvudverk och ont i öronen. Som tur är har jag inga problem med att sova så jag kan somna nu på kvällen trots att det är i princip det ända jag gjort idag (och kollat serier). Imorrn hoppas jag att jag känner mig bättre så jag kan jobba på kvällen, men fram tills dess stannar jag nog i sängen, börjar tröttna på att bara ligga.. Har ingen bild att komplettera texten med så får bli en random bild på en extremt söt liten filur!


love is the only thing that makes us feel alive

Vet inte vad jag ska skriva men just nu känns allt så bra och du gör mig så glad! Du får mig att hålla humöret uppe och vara taggad på livet. Vi har våra stunder ibland men kärleken kan klara allt! Jag är glad att jag valde att ta mig ut till dig den där första dan vi träffades, för sen dess har jag älskat mitt liv, och det är för jag delar det med dig <3

Bra dag!

Började söndagen med sovmorgon innan jag satte mig i solen. Solade några timmar innan jag åkte till jesper och vi åkte vidare och kollade på fotboll på fanna. Kvällen myste vi bara och även idag hade vi sovmorgon. Vi tog en sväng till stan där vi åt lunch, sen spelade vi minigolf och åt glass. Nu på kvällen har jag varit hos min bror och hälsat på deras lilla gullunge som växer så det knakar! Nu ligger jag i soffan och ska titta på idol! 


Vad en lite promenad kan göra


Tog en promenad i kvällsolen idag. När jag kan gå i sommarklädsel, sätta på mig hörlurarna och bara gå känns allt så underbart. Visst, det kan också vara helt tvärtom beroende på hur det går i livet. Men ikväll va en kväll då jag bara blev så glad, så glad att jag inte längre kunde gå, jag bara njöt och "dansade" och skuttade fram (nu tycker ni att jag e helknäpp men man mår bara så bra om man vågar släppa ut glädjen). Jag älskar livet just nu och jag älskar er jag har vid min sida, jag älskar mig själv och dagens kvällspromenad gjorde mig peppad på livet. Ingenting är omöjligt hörrni! 

Med dig är jag alltid glad <3

Här kommer efter många knas med datan bilderna från när Benie och jag var ute och fotade





Gammal bild men sant! 

Helgjobb

Usch, denna helg har jag knappt gjort något annat än att jobba. Har jobbat 7-21 i lördags och idag 7-16.30, så nu e jag helt trött i kroppen, men inte nog med det för ska jobba mån tis ons med.. I lördags åkte jag iaf ut till bresse på min rast och tog ett dopp (bara benen). Mår typ dåligt av att jobba när det är fint väder och allt jag vill göra är att va ute i solen, men men.. Cash is king ;)


vovsingar

här är några bilder från gotland när våra bustroll fick träfa en annan beardis :)
 

Torsdag

Började dagen med ett jobbpass, sedan hem till solstolen och passade på att njuta av solen. På kvällen tog vi hundarna och åkte till bresse för att bada lite. (Kommer bilder från både det och kvällen då benie och jag fotade innom några dagar.) och efter det ett ridpass som faktiskt gick väldigt bra trots trött häst efter så varma dagar! Idag fredag är jag ledig, så idag ska det ridas, ta en sväng på stan och sen spela lite fotboll :D



Benie time :D


Ger er en liten provsmakning på tisdagens bilder. Har jobbat idag så har inte hunnit fixa alla bilder så konner troligtvis fler foton

Vanliga sommarkvällar som ändå är speciella


I söndags åkte jag med jesper, rasmus och fredrik på en trip till kalkstensbrottet. Var svinkallt i vattnet men tycker det är mysigt att ligga och njuta sådär på berget och hoppa rakt ner i ett typ 40m djupt vattenhål. Lite mer speciellt än vilken annan badplats som helst. På kvällen kollade vi på en fotbollsmatch på fanna. Blir jättesugen på att spela och jag längtar faktiskt tillbaka till den tiden när jag spelade i fanna. Vi hade alltid så kul i laget och våran sammanhållning var verkligen guld. Miss that! 

Can't believe this




Bakmys

Min lediga dag den här veckan spenderade jag med mormor i köket. Vi bakade 8st limpor, 96 kakor och massor med bullar med både kanel och vanilj. Till lunch stekte mormor jättegoda pannkakor med smultron. Kvalitetstid på hög nivå! 




Svensk sommar när den är som...

Idag är en riktig chillar dag. Vaknade med min mupp och kollade serier innan jag åkte hem och i princip fortsatte att kolla serier. Trodde jag skulle få sola lite eftersom himlen var helt blå men sekunden efter var den full med gråa moln och regn... Imorrn börjar jag jobba igen, men inte förrän på eftermiddagen och därför hoppas jag på att SMHI har rätt när det står att det ska bli en stor sol imorrn! Har vart dålig uppdatering, men vad mitt dåliga minne kommer ihåg så har jag vart i västerås med jesper, träffat mina vänner från natur, tagit två sprutor till inför afrika, faktisk hunnit sola typ en timme (XD) och börjat ridit! Va längesen jag satt på hästryggen nu men har saknat mina älsklingar i stallet. Nu när dem sätts igång efter själva betet är det inte ridningen som är det bästa utan att spendera tid och pyssla om dem. 
I brist på sysselsättning...