Stalltjänst!

Har haft en riktigt rolig jobbdag! Började med tidig uppgång(ännu tidigare eftersom klockan ställdes om), tror jag sov runt 3-4 timmar inatt. Men iaf så hade jag stalltjänst med britten och frida. Vi har jobbat nästan konstant nästan hela tiden från 7-4... 

Hästarna e ju tokiga när dem håller på med sina bus... Idag när frida och jag gick ut i hagen satte Almis i hela hoven i vattenkaret och stog så, så fyllde vi på vatten åt dem och alla tre i hagen kom och drack. Det var ioförsig smart men sen på eftermiddagen ser vi två andra står och leker med en pinne.. Den ena försöker ta den av den andra medan den andra retas över att den har pinnen. Och så stog dem och höll på jätte länge. Haha det såg as roligt ut! xD när jag kom hem vid halv 5 gick jag direkt upp och la mig i soffan och somnade nog nästan innan jag hann lägga mig ner kändes det som.. nu ska jag väll pallra mig upp och in i duschen innan jesper ska komma. Här kommer lite bilder från dagen:)




Welcome summer 2014

Äntligen! Idag är första gången jag kunde sätta mig i solstolen! Dock med lite kläder på.. Men ändå att kunna ligga och känna hur solen värmer! Underbar känsla och man blir glad i hela kroppen! Idag ska jag njuta av vädret, läsa tidningar och bara va. Ikväll/eftermiddag ska jag ta en springtur och va med jesper och imorrn blir det stalltjänst, hoppas på lika fint väder då också! :D bjuder på en bild från gotland förra sommaren.


Sometimes hope is all you have..


Vill verkligen ingenting annat än att du ska kunna följa med. Skulle bli den bästa resan utomlands någonsin och vi har längtat och räknat ner dagarna så länge nu.. Du bara måste få följa med!.. 

I never want to lose you ♥



Underbara sol!


Älskar värmen! Hade kunnat suttit och väntat på att mamma skulle hämta mig läänge.. Nu hoppas jag verkligen sommaren e på väg!

Morgon mys


Tog en liten fika med pappa såhär innan skoldagen. Det händer inte ofta, men riktigt mysigt. Nu blir det skola som börjar med idrottslektion! 

It's only because I love you

 

Happy day

Haft en bra dag idag! Började med att gå upp tidigt för ett markarbetes pass på morgonen. Gick väldigt bra! Sen har jag haft en bra dag i skolan och fick reda på att jag skrev A på senaste biologiprovet! SÅÅ glad över det! Det är biologin som ger mig motivation i skolan typ.. Sen nu på eftermiddagen har jag vart och provridit en till häst, den var väldigt trevlig men jag vill ha en med mer kunskap.. Nu ligger jag i soffan och ska snart ta tag i kemiböckerna och plugga till nästa veckas prov:)

2014

Dem här sakerna skrev jag att jag för ett tag sen att jag ska göra under 2014. En sak kan jag ju faktiskt redan bocka av, att ta 2 hål till i öronen;) resten får vi se om jag lyckas/vågar att göra.. 
Lära mig åka skateboard
Lära mig cykla enhjuling
Tatuera mig
Ta 2 hål till i öronen
Ta körkort

Komsikomsi vår!

Blir så himla glad över vädret! Igår var det sol och blå himmel, tussilago i diket och humlor som surrade i blommorna. Hur underbart är inte det? 


oj va tiden går!

Det får bli en liten kort sammanfattning av de senaste dagarna.. Tor och fre var helt vanliga skoldagar. I torsdagskväll kollade Jesper och jag klart på Prison break, så himla sorgligt slut! Läs inte det här om du kollar på serien! Huvudpersonen kämpar och gör allt med livet som insatts för att han och hans flickvän ska kunna leva tsm, sen får han reda på att han har en hjärnsjukdom, hans flickvän är gravid och åker in i fängelset, och det slutar med att han offrar sitt liv för att hon ska komma ut ur fängelset och kunna ta hand om deras barn. Var inte långt ifrån att tårarna började rinna.. 

Helgen har också gått väldigt fort! Jag har spenderat min tid med Jesper och just nu ligger jag och väntar på att han ska vakna. Längtar efter frukosten som är tacos från igår, måste nog va den godaste frukosten man kan äta nästan! Idag blir det upp till stallet och rida en sväng som träning inför div || i dressyr. 

Onsdag

Har haft en vanlig skoldag. Freja och jag är som vanligt bäst på att labba oavsett om vi förstår vad vi igentligen gör elr inte. Nu på kvällen har jag haft hoppträning, gick inte alls så värst bra.. Så nästa vecka blir det lite markarbete ist för dressyr tror jag! Nu sitter jag med kakorna jag fick av Jesper, så gulligt av dig! och matteblocket framme, för nu ska det skrivas bevis på pythagorasats.. Är allmänt deppig över snön som kommer.. Vill ha sommar ju! Men hoppas den försvinner lika fort som den kom!


Lyckligt lottad!


Kommer till skåpet och ser dem här efter idrotten. Såå gott:D  Jag har världens bästa pojkvän! <3

Första sommar shoppingen närmar sig!




Hurry!


Hur kan det komma snö efter alla dem varma och soliga dagarna vi hade? Inte okej.. Jag hoppas verkligen att det var den sista snön! Vill ha sommar, sena grillkvällar, oplanerade veckor och dagar, inga måsten, sol och värme och allt som tillhör sommaren. Snälla skynda dig! 

Ju mer jag är med dig, desto mer längtar jag efter dig..

 

Helgen

Har varit dålig uppdatering i helgen, jag vet.. Men har haft en mysig helg faktiskt! I fredags kom ett helt gäng hem till mig och vi åt pizza med glass som efterrätt. Vääldigt gott. Blev väldigt sugen på det nu när jag sitter i skolan, är hungrig och väntar på utvecklingssamtal.. Iaf, vi hade en allmänt mysig kväll. Sen stannade jesper till lördagen, halva dagen gick väl åt till att sova ut men sen va vi faktiskt upp till stallet och byggde hoppbanan inför söndagens hopptävling som var. Vi kollade ju såklart lite prison break också;) sen stannade han över till söndagen också och följde även då med upp till stallet men inte så länge.. Jag stod på banan i ca 3 timmar och sen åkte jag ut till jesper igen. Älskar att spendera mkt tid med dig! <3 har haft en riktigt bra helg skulle jag säga, så som en helg ska vara! Måste ju fredta er lite också så här får ni en glassbild;)


New shoes




Underbara dag<3

Blir så himla mycket gladare när vädret är såhär fint! Himmeln är helt klarblå och solen lyser in genom fönstret. Nu är det vår och äntligen börjar värmen smyga sig fram! :D synd att man inte kan vara ute eftersom man går i skolan men det ger mig ändå lite mer energi! Men idag hade det faktiskt kunnat åska och regna för jag hade vart glad ändå. Idag har jag och världens bästa pojkvän 5 månader! Whopwhop! :D

Tisdag

Nu e jag hemma från stallet efter att ha ridit två pass.. Först den hästen vi har vart och kollat på, en väldigt fin häst men den e tyvärr för lite utbildad för att den ska passa mig:( och sen på bästa hästen Star. En stjärna i alla lägen även om hon har sina stunder och påhitt ibland. Om man bara kunde ge henne nått växtmedel så hon blev lite större så skulle jag vilja köpa henne på en gång! 

Kan man längta mer eller??




Vårkänslor

Åhh va härligt det är att vakna och höra småfåglarna kvittra utanför fönstret! I lördags gick jag och jesper en promenad i det fina vädret och det var första gången vårjackan åkte på för iår. Hoppas vädret fortsätter åt det här hållet nu! :D

We go Sha-la-la-la




Sunday

Idag ska jag åka iväg och provrida hästen igen som jag red för någon vecka sen typ, sen efter det ska jag äta lunch med Elin och Oliver på stan. Och efter det kommer den tråkiga delen.. Plugget.. Måste läsa och plugga till prov, men som tur är det biologi och det tycker jag är kul att plugga! :) hoppas ni haft en bra helg än så länge fast dem går så himla fort hela tiden:)

Helgmys

Igår (fredag) slutade vi tidigt eftersom vi skrev matte nationella, gick väl inte så jätte bra.. Efter det åkte iaf jag och jesper hem, kollade nått avsnitt av prison break och sen bakade vi kakor tills idag. För idag ska det firas, mamma fyller år idag och pappa gjorde det för typ en månad sen. Så GRATTIS till er båda! Är så himla glad att jag har er som föräldrar, ni e guld värda<3 hoppas ni båda får en bra dag :*

Nu går det som det går

Har pluggat nu en bra stund på kvällen, så nu tänker jag sova så jag är pigg imorrn! Lycka till till alla som skriver matte nationella imorrn! 

Ännu en onsdag..

Gud va tiden går fort! Imorrn är det tors och snart helg igen.. Det är ju ioförsig bra men är inte speciellt taggad till de två sista skoldagarna.. Imorrn bitti har jag fystestermed NIU och på fre matte nationella.. 

Idag var dock en helt okej dag, även fast den var långdragen.. Men idrotten var rolig! Vi skulle bygga pyramider och hoppa hopprep på massa olika sätt. Här kommer några av våra fina konstverk, haha.. En av bilderna är när vi ramlade xd




Kommer närmare och närmare :D




Äntligen:D


Tänkt göra det väldigt länge och nu e det gjort. Vääldigt nöjd! :D

Ännu en helg förbi

Tiden går så himla fort, speciellt på helgerna. Igår hade jag stalltjänst från 7 till 4. Jobbigt men ändå kul att va i stallet. Det var även ponnyhopp tävling så kollade lite på den också. När jag kom hem la jag mig på sängen med rostade mackor och glass framför två avsnitt av prison break. Jag övade även lite inför matte nationella muntliga som jag har idag, inte så nervös ändå eftersom jag vet vad jag ska göra. Just nu sitter jag och läser en svenska bok och väntar på att lunchen öppnar. Hoppas denna vecka går fort! Hoppas att hela resten av terminen går fort! Vill till turkiet och sedan komma hem till ett underbart sommarlov som jag hoppas på!

Kanske borde lära mig lite vuxensaker


Känns som att jag kommer få bo hemma hela livet.. Jag menar jag skulle aldrig våga bo ensam i en lägenhet någonstans, tycker liksom att det är läskigt att gå på toa på natten.. Skulle inte kunna slappna av. Jag kan inte tända en brasa, jag vet inte hur tvättmaskinen funkar och knappt diskmaskinen... Jag får ta och lära mig hur allt funkar och flytta tsm med någon! För hemma tänker jag inte bo hela mitt liv, det är en sak som är säkert! 

Lördag

Idag har vi vart och kollat på en häst. Ett 6årigt sto som heter tippan. Hon var otroligt gosig och nyfiken i all hantering vilket passar oss perfekt! Hon är ju dock bara 6 år och har ävdn fått 2föl vilket gör att hon inte kan så mycket men hon rör sig ändå fint. Så vi ska visa filmerna på när jag provred för min tränare så får vi se vad hon tycker. Kändes så himla taskigt att provrida och över huvud taget vara där och kolla på hästen. Hennes ägare satt och nästan grät när jag red och man såg hur mycket hon ville behålla hästen.. Men ibland måste man sälja och om vi nu skulle köpa henne så vet hon att hästen kommer till ett bra ställe. Men blev nästan ledsen själv över att se henne idag.. 

Vad har jag gjort mer? 
Ingenting igentligen.. Stannade och köpte med donken på väg hem. Och eftersom det var så kallt hemma så skulle jag tända en brasa. Pappa sa redan innan jag började att han skulle göra brasan ist, men envis som jag e så gjorde jag det själv. Nu vet jag att jag inte borde gjort det, för fick det inte ens att börja brinna lite efter flera försök.. Sen la jag mig framför brasan i soffan och somnade. Och nu har jag tagit mig upp till min egen soffa för att plugga men känns som att det kommer sluta med att jag kollar på melodifestivalen.. 

Fredag

Äntligen helg igen! Min fredag var inte direkt så rolig.. Skoldagen rullade på som vanligt, förutom på biologilektionen. Vi har nämligen tagit blodprov på oss själva och kollat vilken blodgrupp vi har. Var faktiskt ganska svårt/läskigt att sticka sig själv i fingret med en nål så att det började blöda. Men det gick och jag fick resultater 0+. Det betyder att jag kan ge blod till vem som helst men jag kan bara ta emot blod från dem med samma blodtyp. Men det var iaf väldigt bra att jag var positiv, är man negativ kan det bli lite problem när man ska ha barn. Men det var jag som tur inte! Efter skolan skulle jag boka tid för att ta två till hål i öronen, men hon hade gått hem för dan så får göra det nästa vecka. På kvällen hade jag möte i stallet med alla hopptävlingsryttare på storhäst. Vi åt och sen fick vi lite uppgifter att diskutera. Det blev ganska långdraget så när jag kom hem la jag mig på soffan..