Yesterday is gone tomorrow is calling


Idag har jag mest tagit det lugnt. Hade ju hoppats på solväder men det verkar det ju inte bli mycket av.. Jag var iaf ner på stan en sväng för att göra lite ärenden och fick lite annat med mig hem också, en del av de sakerna ser ni på bilden. Sen har jag ju tragiskt nog sett sista avsnittet på vampire diaries, men gissa vad! Jag tror det kommer en till sesong nån gång i oktober! Tur för dem annars vet jag inte vad jag hade gjort, att det alltid ska vara så jobbiga slut? Nu blir det iaf fotbollstittande med choklad och mjölk! 

Neeeeeeeeeeeej?!?!


Det kan inte vara slut nu? Det får inte vara slut!! Damon är död, han måste komma tillbaka till Elina. Bonnie är också död och hela "the other side" faller samman. Kommer dem aldrig kunna ta sig tillbaka nu. Det här går inte! Man inte bara sluta en serie såhär!! Hur i hela friden kan två personer som har älskat varandra hur länge som helst bara lämna varandra med ett "hejdå, allt kommer bli bra" åhh va jag hatar sista avsnitten av serier!! Visste att jag aldrig skulle ha kollat på det......

Look me in the eyes and tell me what you think







Flowers

Idag har jag varit ute hos mormor igen och idag va det fototime. Har tagit en heel del bilder på alla hennes fina blommor som hon älskar. Här är några av bilderna
















Sometimes you need a hug


En längre tid utan en person kan få dig att tänka alldelless för mycket.. 



Lördag


Började dagen med att åka till min syster för att fixa hennes frisyr inför brölloppet hon skulle gå på. Vi åt pizza till lunch och sen åkte jag hem för att träffa elin och oliver. Vi gick ut och sprang med ett stopp på global cup. Det blev tillslut en ganska lång springtur på ca 7,5 km. Väldigt jobbigt men skönt efteråt. Vi hann bara hem och duscha innan vi åkte till affären för att köpa saker till middagen. Kvällen spenderades hemma hos mig med grillning vilket faktiskt blev väldigt lyckat! Jag hann dock inte ta kort på våran goda efterätt. Kanske inte va så konstigt eftersom vi va väldigt ivriga på att få doppa jordgubbar och bananerna i chokladfontänen. 

Kvalitetstid


Idag har det varit en heldag ute hos min underbara mormor! Åkte ut på förmiddagen och kom hem på eftermiddagen/kvällen. Nästan hela den tiden har vi ägnat oss åt att baka. Vi har bakat bullar, limpor och kakor. Jag hade med mig en hel kasse med bakvärk när vi åkte hem. Så nu har jag lagom mycket att snaska på! På tal om snaska, ridningen är slut och det är dags att röra på sig på annat vis, speciellt efter alla bullar jag kommer äta, från och med nu måste jag ta tag i träningen själv! Hoppas bara jag lyckas övertala mig själv om att gå ut och träna.. 

Men tillbaka till dagen. Jag är jättetrött nu trots att både jag och Elliott somade i soffan hos mormor. Det har varit en värdefull dag med skratt och "gamlaminnenprat" vilket jag bara älskar. Så glad att vi har sommarlov och kan göra sånt som man annars inte har tid med! Tack för idag bästa mormor!<3

26/6


Igår började jag dagen med att baka lite kladdkaka med min kusin Elliott. Haha det blev verkligen en KLADDkaka! Men den var hur god som helst ändå! Sen var jag hemma en stund och kollade mest tv medans städerskorna va här. Lite senare på kvällen träffade jag Frida, så längesen man hade tid att faktiskt träffa alla vänner. Men det är ju det sommarlovet är till för! När jag kom hem sen på kvällen pratade jag med Jesper i telefonen. Det har snart gått två veckor vilket är hälften av tiden och jag saknar honom redan grymt mycket! Längtar så tills jag får träffa dig igen <3




Long time

Igårkväll var sista gången jag red på typ en månad framåt.. Nu är det snart dags för hästarna att få gå ut på sommarbete och bli runda om magarna! Kommer sakna ridningen men som tur e kan jag åka och hälsa på mina älsklingar i hagen! 



Bra avslut på en tröttsam dag


Efter att ha jobbat och ridit var det väldigt skönt att sätta sig i soffan framför tvn med en skål jordgubbar och grädde! 

Whenever you feel sad, remember that I love you







Nu är det bestämt!


Den här sötnosen är vår och vi kommer troligtvis hämta den nästa helg. Tråkigt att jag börjar jobba precis när vi kommer få den.. Men nu vet jag iaf vad jag kommer ha och göra med på kvällarna :D 

Hemmadag


Har åkt på en förkylning men sjukt jobbiga rinnande ögon så idag fick det bli en dag hemma. Men som tur är har jag några avsnitt av vampire diaries kvar som jag kan titta på. Förutom serietittande har jag pysslat. Jag bara älskar att sitta innomhus när regnet öser ner utanför och bara pyssla för mig själv. Tur att man inte kan bli för gammal för att pyssla! Sen tog jag tag i mitt rum lite och plockade iordning och rensade lite i garderoben. Blir bara mer och mer men mindre och mindre plats. Logiskt.. Hade igentligen tänkt att jobba idag men förhoppningsvis är jag piggare imorrn så jag kan jobba tis ons!  

Västerås

Igår var jag med elin i västerås på dagen. Eftersom jag köpt present till jesper så kan jag ju inte riktigt ta bild på det.. Men jag fick iaf med mig lite underkläder och en träningströja med mig hem. Var så längesen man faktiskt hade tid att åka iväg utan att behöva tänka på nått annat eller passa någon tid. Det är så sommarlovet ska vara, bara det kunde komma sol så man faktiskt vill vara ute också.. 

Midsommar kväll med släkten

Måste bara säga att jag har den bästa släkten! Oj vad med skratt det blir varje gång vi ses såhär! I tipspromenaden var jag ett rätt från att vinna och i femkampen vann mitt lag! Ganska bra resultat tycker jag, men det toligaste va ju ändå att se alla misslyckas XD vi åt både lunch och middag tillsammans och jag älskar att dessa stunder när vi alla träffas! Puss och kram på er alla!


Glad midsommar!


Hoppas alla får en bra midsommar! Själv ska jag fira med min släkt ute hos min kusin:)

Torsdag

Igår var det torsdag och sista jobbdagen för veckan. När jag kom hem åkte mamma och jag en sväng till stan och tittade på lite olika saker. På kvällen åkte jag med Elin och övningskörde, vilket faktiskt gick väldigt bra! Efter lite körande kunde jag köra hela vägen hem:D när jag sen var hemma igen kom elin och oliver förbi och det slutade med att vi gick ända till coop. Vi gick först till ica bergvreten som var stängt så då fortsatte vi till coop och var där typ 5 min innan det stängde.. Vi köpte lite godis och gick sen hem igen. Efter en stund i soffan lyckades jag välta en kartong med hur mycket skruvar, muttrar och annat ut på golvet.. Haha tog en stund att sortera och plocka upp allt igen.. Har man inte jobb så skaffar man sig! Idag är det iaf midsommar, och nu ska jag gå upp och fixa mig och plocka blommor till en krans! 



Känns inte som sommarlov..


Hemma efter andra dagen på jobbet.. Elr ja.. Inte det riktiga jobbet genom kommunen, men eftersom typ alla jobbar och vädret är så tråkigt så tänkte jag att då kan lika gärna jag också jobba lite. Så det blev lite arbete hos mina föräldrar. Väldigt skönt att börja jobbet vid 10! 

Igår var jag på lagträff med alla ryttare och hjälpredor som vart med och tävlat för ERK. Kul att träffa alla och leka sådär, speciellt när man börjar skratta så tårarna rinner! xD ni som va där förstår.. Efter lagträffen la jag mig på soffan och kollade ett avsnitt av vampire diaries som jag har kommit på att jag inte tittat färdigt på. Inte okej att kolla en serie och sen sluta när det är typ en halv sesong kvar.. Denna sommar ska jag titta klart på alla olika setier som jag har kollat halft klart på! 

Jag är inget utan er


Lite bilder som vi tog på skolavslutningsdagen. Haha tror vi fick typ en seriös och någoflunda bra bild där ingen gör någon konstig min XD kanske förklarar ganska bra vilka vi är.. Så glad att jag har er! 

Längtar såå!


Helt seriöst, hur söt kan man vara??? Längtar så sjukt mkt till att vi får hämta en sån här gullegris. Och inte mindre till att få leka och busa med både wilma och valpen! Bara någon vecka kvar!! :D

Helg

I fredags gick jag upp ganska tidigt, elr ja, tidigt för att vara sommarlov, och åkte och red på förmiddagen. Sedan åkte jag ut till Jesper och sov kvar där. Vi tog bussen in till heby för att köpa lite snask inflr kvällens fotbollsmatch. Ganska stolt att jag faktiskt höll mig vaken under hela första matchen! När nästa började var det dock kört.. Men finns ju inte så mkt bättre saker än att få somna i din famn! Vaknade iaf på lördag morgon igen vilket var en sorglig dag! Jesper börjar jobba på mån och det gör han i kiruna, så nu ses vi inte på ett bra tag.. Tur att det finns telefon och skype! Du får ha det så bra nu trots att din resa började ganska dåligt.. XD älskar dig!


Så var det söndag(idag) vilket gav en vältigt tidig morgon! Ställde klockan på 04.45 för att åka på dressyrtävling. Hade en väldigt nervös häst med i transporten som svettades och inte åt nått godis.. Men när jag väl satt upp var hon jätte avslappnad och fin och var super duktig inne på banan! Dock red jag mitt pucko fel väg.. Men är iaf nöjd med resten av programmet. Vi startade medelsvår C:1 och red ihop 63.30% vilket är nytt rekord;) 

Nu ska jag ta och äta lite lunch för att sedan möta upp elin och oliver och titta lite på enduro åkningen i stan. Ska även få alla bilder vi tog på skolavslutningen så ikväll eller imorgon kommer dem troligtvis upp här!

Söndags tävling


Idag blev det en väldigt tidig uppstigning! Nu e vi påväg till håbo för att starta medelsvår C:1 i dressyr, hoppas både häst och jag sköter mig! Har iaf en nervös häst bak i transporten.. 

You mean everything♥


8 månader <3




Skolavslutning :D


Nu är det lov lov och ännu mera lov! Glad sommar!

Äntligen!


Så sjukt skönt att jag inte har någonting kvar att plugga nu! Allt är inlämnat och färdigt och imorrn börjar sommarlovet, kan det bli bättre? Fattar inte att vi har gått ut tvåan och börjar trean! Vi har bara studentåret kvar:O nu vill jag bara ha en underbar sommar med dem jag älskar, vilket jag hoppas jag får! Ha ett bra sommarlov alla! :)

#naturcamp2014

Herregud.. Till och börja med måste jag ju bara säga att min klass är den mest störda klassen man kan ha.. Men på ett bra sätt;) började våran camping resa med att gå hela upplandsleden ut till bresse med hur mkt packning som helst. Var väldigt jobbigt i värmen men det gick bra ändå. Nu har jag dock väldigt ont i benen och fötterna.. Som tur är får vi ta den "korta" vägen hem! Här ute har vi iaf gjort lite olika saker, satt upp tälten, lagat mat på stormkök, blivit biten av alla vidriga myggor, grillat maschmallows(vet inte hur det stavas), gjort en fysik uppgift och lite annat smått och gått. Nu ligger vi i tälten i fukt och värme på hårda liggunderlag utan kudde. Det ända jag vill är att komma hem nu så nu tänker jag sova så vi får traska hem nån gång.. Naturcamp gillas inte! 






Orkar inte..


Nu har jag pluggat hur mkt som helst de senaste dagarna och orkar verkligen inte mer nu.. Även fast jag inte är förberedd så får jag gå och lägga mig nu.. Får iaf en nybäddad säng att krypa ner i! Imorron blir det tidig uppstigning för att plugga ännu mer och sen är det matteprov, och efter det camping. Vill och orkar inte gå ut hela upplandsleden med hur mycket packning som helst.. Ge mig sommarlov nuuu!!

Sötchock!

Herregud! Har nu varit och kollat på dem extremt söta valparna. Kan inte vänta till att få hem en sådan sötnos. Så himla små mjuka och busiga, vill ha dn nuu! 




Gullegrisar


Sitter nu i bilen efter en heldag med intensivt pluggande, och ändå har jag en hel del kvar.. Men nu är jag iaf påväg till karlstad för att först övernatta där och sen imorron åka och kolla på valpar. Så grymt söta när d. Är så små och tufsiga! 

Plugg o mera plugg


Jahapp, då va studenttittandet över. Hoppas ni inte dricker föör mycket och kan minnas en del av dagen iaf XD efter vi va på stan cyklade vi hem och lite senare kom Elin hit för lite fysikplugg. Nu har hon åkt igen och jag har så mycket plugg så jag får fortsätta spendera kvällen framför datan och plugg. 

Grattis då förfan.. ;)

Grattis alla som tar studenten idag! Inte ett dugg avis.. Men har ju faktiskt bara ett år kvar nu! Hoppas ni får en underbar dag alla och hoppas vädret är med er trots att prognoserna vart lite sisådär! :) 

Idag vaknade jag av att brandalarmet gick på bergvretenskolan, hoppas det inte var nått allvarligt..  Iaf, nu ligger jag och drar mig i sängen och strax ska jag upp och skriva lite på min fysiklabbrapport. Senare ska jag såklart ner på stan, träffa upp elin oliver jesper och rasmus och kolla på er studenter. Sen blir det lunch på stan och vad resten av dagen bjuder på får vi se! Ha en bra dag alla, nu återstår bara två till skoldagar innan SOMMARLOV!! :D



Things from Turkey

Kommer nästan inte ihåg vad jag köpte.. Men tror jag kom ihåg allt! 



Brännboll

Kul med brönnbollsmatch mot teknik idag då.. För det första kommer vi troligtvis förlora om man tänker på att vi blev utbrända förra året. Och vädret är ju piss för att vara ute och springa på gräset.. Inte så taggad direkt..

Grattis älskade Wilma!


Idag blir världens bästa hund hela 13 år! Älskar dig så enormt mycket! Finns ingen annan med ett hjärta av guld som du har! Du har funnits så länge jag kommer ihåg och kan inte föreställa mig ett liv utan dig! Ditt välkommnande varje gång man kommer hem värmer i själen! Du e bara bäst! Älskar dig finaste hund♥ 

Tbx till kaos

Ojojoj vad med grejer det är nu i skolan.. I söndags när vi kom hem gick hela kvällen åt att plugga fysik inför fysikkursprovet som jag hade på måndagen. Igår (mån) var det ridlektion och sen gick resten av kvällen åt att skriva tal och kemi labbrapport. Imorse fortsatte jag med kemilabbrapporten och övade på talet som jag höll idag. Det gick väl helt okej, inte så kul bara när rösten e så skravlig av att jag har så ont i halsen.. Men iaf, sen var det biologi redovisning nu på eftermiddagen. Nu blir det snart ridning och kvällen kommer spenderas med datorn och skriva fysiklabbrapport, jippie.. Sen har jag även en uppsats i klimat och väder som ska skrivas, relativitetsteoriuppgifter som ska göras och matteprov.. Ingen vila här inte.. 

Summer nights




Turkiet♥

Jahapp, då var man hemma igen efter en vecka i turklandet. Har haft en superbra vecka! Jag har badat med delfiner vilket har varit en dröm ända sen jag var liten. var så sjukt häftigt och tror aldrig jag lett så mycket under så lång tid förut. Det var verkligen underbart roligt!

Sista dagen åkte vi till seapark, det var en park med stränder, vanliga poler glass och allt sånt som finns på en vanlig strand, men sen hade dem även stora poler som man kunde snorkla i. Det var djupa poler med olika coola byggnader och fina fiskar och rockor som simmade omkring. Hade aldrig rört en rocka förr men nu har jag klappat en flera gånger om, coola varelser det finns! Men gissa vad? vi har badat med hajar!! jag jesper och vivvi. gaaanska lebbigt kan man säga, hajarna var inte så stora, men fortfarande, det var ju liksom hajar:o väl nere i buren med hajarna skulle man sträcka ut handen och ta en mussla och gissa vad som fanns där i? jo en riktig pärla som vi fick i ett halsband med oss hem, riktigt fint om jag får säga det själv. 

Sen har jag och jesper flygit parasailing också. då var jag inte så kaxig kan man säga.. det var sjukt högt upp i lugten och vi satt endast fast med vanliga hakar i ballongen. inte bara hakarna gjorde mig nervös, hela ballongen satt endast fast med en knut i repet som gick till båten.. herregud:o tänk om knuten skulle släppa och ballongen gör precis som den vill!! det var iaf kul och spännande att se alla på marken så högt uppifrån! 

vi har gjort annat skoj också men tänker inte skriva allt utan visar resan i bilder. Jag är så glad över att hela familjen åker på en sån här resa! att du följde med oss iår Jesper gjorde det bara ännu bättre! älskar er! ♥