Kiruna


Mår fortfarande inte alls bra, men jag hoppas verkligen det är bättre imorrn! För imorrn bär det av till kiruna där nyår ska firas. Ett väääldigt mysigt ställe uppe i ingenstans för er som aldrig varit där förr:)

Nya grejor


Resultatet från mellandags-shoppingen. Väldigt nöjd! 

Tummen upp för mellandags rean


Dessa dagar är det fullt med folk i affärerna och rea skyltarna är överallt. Vem gillar inte det? Idag var jag carin och philippa in till västerås för lite shopping. Blev en hel del grejer! Shoppingdagar är väl oftast bra, och det var den här också om man bortser från att jag mådde väldigt dåligt stundtals. Det är läskigt när det svartnar för ögonen och ljudet blir svagare och svagare.. Då vet man att det är dags att ta det lugnt.. När det blir sådär är det inte så kul att shoppa längre eftersom det kommer tillbaka så fort man går in i vimlet av alla människor och värmen.. Sen har jag lyckats blivit förkyld också. Så kvällen spenderas på soffan för att vila lite.. Bilder på mina inköp kommer troligtvis imorrn;)

Merry christmas!



Julafton är min favvo dag på hela året. Det spelar igentligen ingen roll vad vi gör, bara julkänslan är där och familjen är samlad! Jag hade en bra jul med många fina presenter. Tack så mkt alla! På bilden (som inte är så tydlig) ser ni nästan alla saker jag fick. Det var bl.a en jättefin tröja av min älskade pojkvän, en popcorn maskin!! :o, mysig kossa filt, hörlurar, pengar, resa och lite kläder. 

För att bara kort beskriva vår julafton så började vi dagen med gröt frukost som vi alltid gör. Dock brukar vi vara hos mormor hela släkten men iår mår morfar inte så bra.. Jag hoppas verkligen det blir bättre snart! Efter frukost åkte vi ut till jesper en snabbis för att dela ut lite julklappar. När vi kom hem igen kollade vi mest tv och kalle anka och sen på kvällen var vi ute hos min bror och spelade spel och åt mumsig mat. Dagen innan julafton hade vi ju också uppesittarkväll med spel och bingolotto. Hoppas alla hade en bra julafton! :)

Ha en riktigt god jul




Faster Fanny


Längtar så himla mycket tills jag ska bli faster. Är så glad för min bror och vivvi som kommer bli världens bästa föräldrar! Dem behöver iaf inte oroa sig för barnvakt om det behövs för jag ställer gärna upp. Eftersom jag själv inte kan skaffa barn än så är jag så glad att "jag" får en liten filur nu iaf. Grattis älskade ni <3

Julfixelix


Pepparkakorna är bakade, köttbullarna är rullade, granen är framme, julpyntet är uppe, paketen är inslagna, knäcket är kokat och bullarna bakta, men var är snön? Det ända som fattas nu är snö och familjen samlad. Längtar tills på ons som ett litet barn. Julen är bara bäst <3

Puerto Rico

trodde inte att det skulle bli någon utomlandsresa nästa år, men nu är det bokat! På påsklovet åker jag mamma och syster till puerto Rico :D

Roadtrip



Tvungen att ta med bilderna på alla fina inredningssaker. Älskar att gå i sånna affärer samtidigt som det är jobbigt eftersom jag inte har flyttat. Men längtar tills jag kan inreda och köpa alla sjukt söta och fina saker som jag alltid velat ha!

Äntligen lov!! Efter att ha gjort våran extremt bra och roliga show som ett avslut för alla naturare dansade vi såklart juldans genom skolan. Våran sista juldans.. :( men det är iaf kul att sprida julstämning när man ser att alla som har lektion står i dörröppningarna och korridorerna för att titta. Älskar verkligen natur för inga andra har så kul som vi alltid har tillsammans! 

Efter julavslutningen åkte vi(ganska många så orkar inte skriva alla) till erikslund i västerås och åt lunch tillsammans, för att sedan gå och shoppa lite julklappar. Men eftersom jag var på stan med Elin i torsdags så hade jag redan köpt det flesta julklapparna.. Dock hittade jag en fin svart klänning som fick åka med hem. Jag blev faktiskt förvånad av att se både anders och hampus gå och kolla i flera butiker och köpte flera saker, det händer inte ofta.. Hur länge brukar killarna orka gå i affärer liksom? Nu är iaf alla julklappar inhandlade( utom en...) så nu kan jag ta lov och njuta av julen för det är trots allt den mysigaste stunden på året! Hade vart lite enklare om det vart snö så jag kunde vart ute och busat med hundarna i snön, men förhoppningsvis kommer det! Ha ett skönt jullov allihopa! :D

Äntligen kan jag andas ut


Snön har fallit och sista provet är skrivet. Efter att få vetat matte resultatet kändes det riktigt bra att få skriva religionsprovet idag som mitt sista prov. Jag känner verkligen hur hela jag mår bättre av att för en gångs skull kunna slappna av och inte behöva känna den där stressen som alltid finns annars. Nu är det bara två dagar kvar, sen jul. Och jag hoppas verkligen snön orkar ligga kvar till julafton för det är så mkt mysigare då!




Lucia


Förra året vid den här tiden hade jag helt fullt upp både innan och på lucia. Det var kul.. Men är väldigt skönt att slippa det nu också. Igår fick vi iaf naturs årliga luciatåg som alltid kommer med överaskningar. Haha jag älskar mina skolkamrater! 

Julefint


Idag pyntade jag och jesper äntligen julgranen. En av dem bästa sakerna med julen! Nu ska den bara fyllas med paket under :D

Julstämning


Nu börjar det äntligen kännas som jul. Det har blivit lite vitt på backen, julklapparna börjar inhandlas men framför allt var jag ute hos mormor igår! Som vi alltid brukar göra så här innan jul så bakar vi pepparkakor och pepparkakshus. I vanliga fall brukar små kusinerna också vara med men just nu har morfar drabbats av bordlia och mår inte så bra. Därför var det skönare att vara utan barn iår. Som ni ser på bilden lyckades vi få ihop ett riktigt fint hus med lite marsipanfigurer och så runt ikring. Jag älskar att vara hos min mormor och baka! Det får mig att tänka tillbaka på när jag var mindre och vi har alltid roligt tillsammans. En bättre mormor kan man inte ha! 

På kvällen bar det av till Robin där han hade dukat upp ett helt bord av olika rätter. Och efterätten var grymt god även om jag var väldigt mätt.. Vi var iaf ett gäng där som alltid har kul, speciellt när spelet "med andra ord" kommer fram XD efter vi hade vart hos robin gick vi vidare till krogen. Det var dock inte lika kul som förra helgen men kvällen var iaf bra:)



Svenska hjältar


Sitter och tittar på svenska hjältar i mörkret och dessa människor sprider verkligen ljus i världen! Mina tårar har trillat flera ggr ikväll, både när jag ser och hör det hemska sakerna, och när dessa hjältar blir tackade av de utsatta människorna. Tänk er att vara förälder och älska sitt barn mer än något annat. Att se sitt barn fastbunden i barnvagnen åka i vattnet och sjunka till botten på bara några sekunder alldeless för tung för att hålla kvar. Kan man då vara mer tacksam för två hjältar som gör allt för att leta i det iskalla vattnet och kämpa för att få upp barnet. Detta var ett av dem fall som räddades av två hjältar. Pojken var likblek och livlös efter 5 minuter under vattnet, men genom livräddning och vård på sjukhus klarade sig pojken. Några andra hjältar är nunnorna på ett kloster som tar emot flyktningar som behöver hjälp och kärlek. Dessa personer gör att flera familjer idag har ett bra liv istället för att leva i svält på flykt om ens vara vid liv över huvud taget. 

Jag är bara så glad över att se dessa hjältar samtidigt som vi vet att många hemska saker inte har den där hjälten som behövs. Vill bara ge kärlek till alla som gör bra gärningar i vardagen. Man behöver inte rädda liv för att vara hjälte. Vi vet själva att ibland räcker det med att få en komplimang, elr att få nån att prata om saker med, för att plötsligt må bättre. Var en hjälte så ofta du kan! Du själv blir varm i hjärtat och den du hjälper blir deffinitivt evigt tacksam och får en gladare dag! Tillsammans kan hjälpa varandra ♥

God jul alla djur


Nu är det lite julfint hos Star också! Det e ju inte bara vi som vill ha lite julstämning. Dock tyckte hon pepparkakorna var väldigt roliga att putta på så det är redan förstört. Men det var fint så länge det varade(vilket var typ 5 min) xD

Tillfällig ur funktion

......... Vet inte vad jag ska säga....... Kvällarna har spenderats med matteboken och idag var det nationella i matte 4, skolan svåraste mattekurs..... Jag trodde att det började bra för första delen kändes faktiskt bra, men sen kom andra delen och där gick det inte alls bra.. Min hjärna bara la av.. Det är ju iaf skönt att man inte är ensam om att inte fatta så mkt.. När man går ut och till och med genierna tyckte det var svårt kan man trösta sig lite :/ nu är det iaf över och jag vill inte tänka på det mer. Men gissa vad jag ska göra ikväll? Jo varför inte fortsätta plugga men nu eng ist! Jag vill inte... Först ska jag iaf baka lite pepparkakor som jag ska pynta med i stallet:)

Julpyssel


I söndags gick jag upp tidigt, trots att det är jag var trött och det var grymt jobbigt att lämna jesper i sängen.. Jag gick iaf upp för att vara med på seriehopningen på Åkerby. Det gick faktiskt förvånandsvärt bra! Vi hoppade 1m och var nolla. När jag kom hem låg min mupp fortfarande kvar i sängen så jag kröp faktiskt ner och sov lite grann. 

Mot eftermiddagen åkte vi och julpysslade med många familjer, både stora och små. Jääätte mysigt!! Haha vårat pepparkakshus kanske inte blev det finaste men vi gjorde iaf ett! Jag älskar ju att pyssla och hade det inte vart så mkt folk och så där så hade jag kunnat stannat där i timmar! 

Igår va en bra dag!


Igår började jag dagen med att faktiskt gå upp ganska tidigt för att gå ut i skogen och spåra med ninja. Efter det åkte jag till stallet för att trimma lite till dagens hopptävling. 

På kvällen träffades några från min släkt och firade mormor och morfars lite tidiga julklapp. Jag älskar min släkt! Man har aldrig tråkigt med er! Efter vi hade ätit och pratat skitsnack hämtade jesper mig och vi åkte hem till mig, träffade elin och "förade" lite innan vi gick ut på krogen. Första gången för mig om man bortser från studentfesten och jag hade en riktigt bra kväll! Längtar till fler sånna!

Drömmer mig bort till solen


För att inte bli så trött och deppad av vädret har jag kollat igenom alla utomlands och sol bilder jag har på mobilen. Skulle va så skönt om det kunde gå direkt från sommar till vinter på typ en vecka så man slapp allt grått.. 

Bling bling


Ja hörrni, då var det fredagskväll igen! Skönt med lite sorgligt att man typ inte orkar göra nått.. Men ikväll är det ju idolfinal så kollar på det och vilar upp mig för imorrn istället. För imorrn ska mormor firas med middag med släkten och sedan blir det utgång! Idag har jag gått i skolan som vanligt(typ den enda trean som faktiskt hade lektioner som vanligt) och sen har jag slingat håret.. Lila.. Jag är faktiskt nöjd, även fast det inte syns jättemycket så har det fortfarande lite mer skimmer och blev även lite mörkare vilket jag ville:) köpte även de två blingblingen på bilden till Star så i helgen ska det pyntas! 

Stuck


Det känns som att jag är fast i allt plugg just nu.. Det är mycket prov och inlämningar som gör dagarna tunga.. Men så här är det alltid i slutet av terminerna. Bara å kämpa på de sista innan det äntligen är jul. Längtar efter snön och all julkänsla!

The best feeling in the world



Att krypa ner i sängen med benen ihop knutna, somna brevid dig och sedan vakna upp vid din sida gör mig så otroligt glad. Jag önskar det var så varje natt <3

New in


Detta är vad jag fick med mig hem från international horse show i söndags. Ett par sjukt sköna vantar, två kingsland tävlingströjor, 4 svarta lindor från sjöhagen wear, en sjal och ett brunt länntäcke. Riktigt nöjd över alla köp!

Sweden international horse show





Låter väl bilderna tala ganska mycket för sig själva. Dock glömde jag ta ett kort på mässan, men om jag säger att den tog upp halva friends arena så förstår ni att den var sjukt stor! Sen måste jag ju bara säga att vi tog oss hem utan att vi blev fast någonstans mitt i natten och behövde bli hämtade(som hände förut). Dock fick vi springa genom hela solnas tunnelbana som var full med folk för att hitta tvärbanan som vi på ren tur hann med för att den var sen. Dock missade vi tåget vi skulle tagit från sundbyberg så vi fick sitta där i en halvtimme men vi kom ju hem! Det är framsteg! XD och måste bara säga en sak, som ingen kommer tro på, men jag somnade inte i bilen påväg hem från bålsta!!! :O applåd till mig!