Walk of hope


Hemma efter en kvällspromenad där alla pengar gicks till barncancerfonden. Hoppas pengarna kommer användas väl och att fler cancersjuka barn får det bättre! <3

You make me fall deeper in love every day <3

Kan man helt seriöst ha en bättre pojkvän? Igår kom Jesper hit med choklad och nya hörlurar till mig. Tack älskling! Du e bäst! :* <3

Har haft en lååång morgon med min sjukling som nu har åkt hem. Så nu ska jag plugga och fixa lite med en sak och sen blir det nog lite serietittande innan jag börjar på en ny skolvecka! Glöm inte walk of hope ikväll kl 19.00! Ha de bra allihopa!

Rutinerna är tbx


Gammal träningsbild från i sommras

Då va den första riktiga veckan i skolan över, ridningen är igång och sommaren är över. Igår var jag och tränade och det känns kan jag säga! Och idag ska jag ner nu på förmiddagen igen och träna med Elin, får se hur det går.. Igår övingskörde jag lite och körde motorväg för första gången, deeee va läskigt.. Men det gick bra som tur va! Idag blir nog en pluggdag inför körkortet, måste väl börja med det för sen blir det bara mer och mer i skolan.. 




Tuesday


Idag var en helt okej dag, började dock inte så bra med att gå i regnet till skolan. Mina skor var helt genomsuramen som tur va va jesper hemma och kunde ta med nya åt mig! Som ni ser på bilden mumsade vi i oss tårta också för att thomas fyller år(och jari tydligen fast det viste vi inte.. Pinsamt). Känns skönt att veta vad jag ska göra på gymnasiearbetet nu iaf.. Me. Fick idag "ett till gymnasiearbete" som vi ska göra i NIU så då va de bara börja tänka igen.. Nu ligger jag med min engelskabok och ska försöka läsa lite om jag inte somnar.. 

Slapp söndag


Igår var jag på en mysig kräftskiva. Dock var det väldigt regnigt så vi kunde inte riktigt göra det vi hade tänkt, men det blev bra ändå. Vi körde nämligen "med andra ord" vilket jag tycker är väldigt kul. Dock förlorade mitt lag, menmen.. Vi åt god paj som issa hade fixat och glass med tillbehör till efterättt.

Idag har jag inte gjort något mer än att varit nere på stan och ätit pizza med jesper. Nu ligger jag i soffan och ska kolla lite chuck och sen blir det körkortsplugg och övningskörning!

Tonight will be a good night


Humöret är på topp och ikväll blir det kräftskiva med några klasskompisar. Blev inte mkt sömn inatt så får väl se hur sen kväll det blir idag..

Vill ha!




When I'm with you there's no place I'd rather be

 
 
 

Måste bara lägga upp en bild på mig och min kärlek. Är bara så sjukt glad att jag har dig. När jag är med dig känns det som i en dröm. En sån där perfekt dröm som aldrig går i uppfyllelse. Men min gjorde det och jag kan inte vara gladare! ❤️

Roadtrip till sthlm



Igår började alla skolan utom vi 2or och 3or på natur, btw vi är 3or nu!!!! :O glad att jag vet ungefär vad jag vill göra efter gymnasiet men är ganska stressad över att jag inte vet vad jag vill jobba med i mitt gymnasiearbete. Det är ett arbete man jobbar med under ett helt år och måste ha godkänt i för att få ta studenten.. Iaf det va inte det jag skulle skriva om.. Efter att teknikarna hade gått i skolan typ 20 min(fett ovärt) så slutade dem och vi åkte till donken och åt. Sen senare på kvällen tog jag och jesper bilen till farsta som ligger typ vid stockholm. Jesper va sjukt duktig att köra! Det var värsta tiden med köer och mycket filer och bilar att hålla koll på, och ändå gick det jättebra! Bilen vi var och kollade på var däremot inte så bra så vi stannade inte så länge innan vi åkte hem igen. Nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och fixa grejerna till skolan. Idag är det första dan och nu har vi ett helt år framför oss som jag tror kommer bli awesome! :D

Sunday


Bilderna beskriver min dag ganska bra! Vill börja med att ännu en gång säga stort grattis till min bästavän som fyller 18 år idag!! :D imorse vaknade jag upp på bästa sätt, sen åkte jag och jesper (med bilen,glöm inte det) till golfbanan och spelade lite vilket ingen av oss gjort på jättelänge. Gick ändå bättre än förväntat men det var ju ändå väldigt dåligt jämfört med hur det va då jag faktiskt spelade regelbundet.. Iaf det var riktigt kul att spela lite igen! Resultatet på övningsbanan behöver vi ju inte prata om.. (Jesper vann..) men jag vann puttningstävlingen så det blir lika! När jesper sedan åkte tog jag moppen till Elin för att fira henne. Vääldigt god tårta som dem hade bakat själva! På kvällen hann jag med att övningsköra och kolla på chuck. Nu är det slut på hela sommarlovet och imorrn börjar skolan igen..( dock inte jag som börjar på tis ist). Även fast det är tråkigt så är jag fett taggad på vårat studentår! Och så vill jag ju såklart att tidenska gå lite extra fort i typ en månad så jag också får fylla 18! Inte ett dugg avis på alla som fyller och får körkort, absolut inte.. 

Omg gissa vad??

JESPER HAR KÖRKORT! :D Grattis älskling! Kändes så grymt att kunna ta bilen ensamma ner till stan när vi åt lunch och när vi åkte ut på landet. Speciellt att kunna säga "vi drar nu, vi tar bilen". Såå stolt över dig:*


Chuck

Har äntligen hittat en ny serie nu som jag och jesper tittar på, jag ligger dock lite före men den e väldigt bra än så länge. Men ikväll får jag inte kolla mer, har kollat många redan.. Så nu sitter jag och väntar på att päronen kommer hem med kakao så jag kan börja baka kladdkakan, sen ska jag kolla nya avsnittet av pll, och sen kommer jesper:)


Ikväll blir det kräftskiva utan kräftor på slottet!







New things


Shoppa kan alltid få en på bättre humör. Igår vaknade jag hos jesper och vi hade en lång sovmorgon som vanligt, sen åkte jag in till stan vid lunchtid för att möta elin och hennes familj för en shoppingtrip till erikslund. Var en riktigt bra dhoppingdag eftersom vädret inte va på topp också. Plus att det blir roligare att klä på sig nästa gång när man vet att det finns nya outfits som väntar! 

Näst sista helgen på sommarlovet

Då var det bara en vecka kvar innan allt börjar igen.. Men endå ganska taggad, det är ju studentåret! 
Bjuder på en kokosbollsbild bara för att jag är grymt sugen! 

Jag har igentligen inte gjort något speciellt i helgen, förutom grönan i fredags. Antar att jag njutit av att få ligga kvar i sägen, speciellt med min underbara pojkvän och bara tagit det lugnt, för snart är det skola igen och då kan man ju typ inte koppla av riktigt.. Men det ska jag inte tänka på, först ska jag ha en bra sista vecka av sommarlovet! 

Fredag

Denna fredag spenderades på grönalund med jesper, elin, oliver och rasmus. Vi hade en bra dag med bra väder, dock väldigt mkt folk på dagen så hade vart roligare att åka dit lite senare så man slipper alla små barn.. 
Blev en del spelande också. Ingen stor choklad men däremot massa olika hattar fick vi med oss hem och såklart min fina nalle som är på bilden(och jespers lilla kattXD)

Adventure


Idag var en bra dag och imorrn kommer förhoppningsvis bli ännu bättre! Tog en lång sovmorgon och gick sen upp för att åka till arosfortet. Var VÄLDIGT varmt men ändå kul! Eftersom jag vart där ganska många ggr är det svårt att vara tyst om hur man ska göra.. Men vi vann iaf över alla andra lag och hade vårat extremt fantasifulla namn "lag rasmus" XD Kom hem vid 5 och åkte till stallet och nu blir det något avsnitt av suits. Imorrn blir det Stockholm och grönan vilket alltid är kul, men speciellt när man är där med roliga personer. Hoppas på bra väder, men ändå inte jättebra för då är det så mkt folk.. 

Tiden går för fort!

Veckorna bara rullar på och nu är det bara en och en halv vecka kvar av vårat sista "riktiga sommarlov"! Hur gick det till? Dessutom brinner en skogsyta som är sjukt stor och bara blir större. Folk börjar rädda saker från sina hem och ta sig därifrån. Röklukten har tagit sig ända hit och det luktar ganska starkt. Kan tänka mig hur alla mönniskor som jobbar med branden och alla som bor i närheten har det. Slänger en enorm tanke till er och jag hoppas verkligen dem lyckas släcka branden nu! 

Bjuder på en bild på min lilla skitunge;)

Så vad har jag gjort? Jo igår kollade jag och jesper på breaking dawn! :o var typ hur länge sen som helst jag kollade på den! Men den är fortfarande lika bra! Speciellt när vi tog en kladdkake paus mitt i! Finns knappt nått bättre än att somna brevid dig! Det är då man sover som bäst! Imorse blev jag dock chockad över att det luktade så starkt ute, så nu får alla fönster vara stängda.. Nu ska jag iaf ge mig iväg till stallet och rida och sen ge hästen en "skönhetsbehandling" nej men efter 5 veckor i hagen är hon inte i sitt vackraste tillstånd så klippning och badning är väl behövd! Och ikväll blir det koll av det nya pll avsnittet! Grattis Oliver btw till körkortet!! :D 

Hothothot

Alltså värmen! Känns inte som att vi är i Sverige med den här värmen.. Tänker på branden i Sala, vilket jag inte riktigt kan förstå. Känns som att så stora bränder bara inträffar utomlands i länder där det verkligen är varmt och torrt. Jag hoppas verkligen det kommer regn över området som står i brand nu så inga fler behöver lämna sina hem och ägodelar.. Usch va hemskt! Eld är något jag har väldigt stor respekt för..  Idag var jag iaf uppe ganska tidigt för att åka ned på stan och fixa några ärenden. Sen har jag försökt solat men man smälter ju nästan om man inte tar lite pauser då och då.. På kvällen har jag vart i stallet med dem underbara varelserna som just nu är väldigt runda om magarna ;)

Baddag i kalkan


Hade en rolig men läskig dag idag. Var vid kalkstensbrottet med några kompisar från klassen, Såå häftigt ställe! Höga klippor runt ett stort vattenhål som jag tror var drygt 40m djupt :O jag vågade mig hoppa från 8m höjd tre gånger! Var väldigt häftigt att hoppa frånen klippa som stupar rätt ner i vattnet! Detta ställe måste besökas fler ggr denna sommar!! 

True


Inte så seriös bild kanske. Men antar att texten faktiskt fyller sitt budskap. Man måste ha motgångar för att framgångar och lycka ska få någon mening..

Blää

Pissdag! Började dagen bra med att träffa elin på stan för en fika. Sen fick jag helt plötsligt sjukt ont i sidorna av nedredelen av ryggen. Aldrig hänt förut och vet inte varför.. Åkte iaf hem och det fick bli sängen på en gång.. Jag som igentligen skulle ha ridit idag för första gången på typ 5 vdckor! :( och planerna för ikväll blir inte heller av.. Så nu får jag ligga här och inte göra nånting.. Bra dag slutade jättedåligt..